Havlíčkův Brod – Chrudim 7:4 (kon.) | Ústí n/L – Jihlava 2:3 (kon.) | Třebíč – Litoměřice 8:2 (kon.)
Beroun – Olomouc 2:0 (kon.) | Chomutov – Znojmo 6:4 (kon.) | Tábor – Kadaň 1:8 (kon.)
Hr. Králové – Písek 3:2 (kon.) | Vrchlabí – Benátky n/J 2:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
7:4 (1:0, 3:1, 3:3)
HC Chrudim
Sobota 25.09.2010, 17:001. liga (ČR)
Partner:
     
    Dnešní utkání rozhodně nebylo pro slabé povahy, nevídanou přestřelku, v níž Východočeši rychle smazali tříbrankové manko, nakonec zvládli lépe Rebelové, kteří slaví vítězství 7:4. Děkuji vám za pozornost a loučím se s vámi, zároveň vám přeji příjemný zbytek večera. (19:35:10)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:31
    Velkému závaru před svou brankou gólman Suchan odolal a přeušil rychle hru, dorážející útočníci Chrudimi nedostrkali kotouč za brankovou čáru.
     
    59:12
    Semorádovu tvrdou ránu od modré čáry zneškodnil ve svém brankovišti připravený brankář Suchan, jenž vymrštil vzhůru svou lapačku a lapil letící kotouč.
     
    58:47
    Hosté se snaží dobýt útočné pásmo, jenže na dlší dobu se jim to vůbec nedaří. Rebelové je aktivně napadají a často zkoušejí trefit prázdnou chrudimskou bránu.
     
    58:14
    Hosté hrají power-play!
     
    58:07
    Rozhodčí udělil dvouminutový trest J. Ondráčkovi (HBR) za krosček.
     
    57:08
    Za nesportovní chování dostal osobní trest do konce utkání útočník Blažek (CHR).
     
    57:08
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Po několika přesných nahrávkách v útočném pásmu vystřelil v pravém kruhu volný obrácne Petr Vošmik, gólman Svoboda jeho dělovku ještě stihl vyrazit do prostoru vedle sebe, ale na následnou dorážku MARTINA ONDRÁČKA z těchto míst byl již bezmocný! Asistence: Petr Vošmik.
     
    56:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Aleš Jelínek přitrukl kotouč na modré čáře kotouč na hůl MICHALA KEMPNÉHO, jenž po mohutném nápřahu vyslal nechytatelnou dělovku, která pod horní tyčkou rozechvěla síťku za zády brankáře Svobody! Asistence: Aleš Jelínek.
     
    55:39
    Po tvrdé ráně od modré čáry, jíž vyrazil gólman Svoboda betony do prostoru před sebou, se tlačil k dorážce Knotek, ovšem byl nedovoleně zastaven. M. Drtina (CHR) dostává 2 minuty za hákování.
     
    55:31
    Domácí stále kombinovali v útočném pásmu a donutili Východočechy k faulu. Na 2 minuty odjíždí za katr kvůli držení protihráče Blažek (CHR).
     
    54:30
    Rebelové jsou při chuti, daří se jim držet kotouč ve své moci a manipulují s ním na holích v uctivé vzdálenosti od nebezpečného prostoru pro svého brankáře Suchana.
     
    52:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je opravdu nevídaný brankostroj. Rebelům vrací těsné vedení přesnou střelou zblízka mezi Svobodovy betony VÁCLAV MEIDL, jenž v situaci 2 na 1 zužitkoval přesnou nahrávku z hole Jiřího Ondráčka! Asistence: Jiří Ondráček.
     
    52:03
    Chrudim právě vstřelila branku!

    Po nepřesné nahrávce Tomáše se kotouč odrazil mezi kruhy na hůl MICHALA KLEJNY, jenž z otočky zavěsil pod horní tyčku! Asistence: Tomáš Blažek, Marek Zukal.
     
    51:18
    Chrudim právě vstřelila branku!

    Rebelové zbytečně pustili svého soupeře na dostřel jediné branky. Přesilovou hru využil ZDENĚK ŽÁK, který po Suchanem vyražené střele Lukáše Krále zachytil ležící kotouč, vybruslil si do volného prostoru a sk=oroval do poloprázdné branky! Asistence: Lukáš Král.
     
    50:26
    Na lavici hanby zamířil Meidl (HBR), jenž si odsedí dvoumintuový trest za hákování.
     
    48:35
    Chrudim právě vstřelila branku!

    Chrudim snižuje na dvoubrankový rozdíl po krásné útočné akci. Kotouč putoval po ose Zdeněk Žák - Jakub Luštinec - LUKÁŠ KRÁL, posledně jmenovaný si sjel do přebrankového prostoru na přesnou nahrávku z kruhu a ranou bez přípravy nedal brankáři Suchanovi, který se nestihl ve svém brankovišti včas přemístit, žádnou šanci! Asistence: Jakub Luštinec, Zdeněk Žák.
     
    48:05
    Hosté získali ve středu hřiště kotouč a rychlým tempem postupovali k brodské bráně, gólman Suchan se prezentoval povedeným rozštěpem a kotouč za svá záda nepustil. Po odpískání jsou po strkanici u brodské brány vyloučeni A. Jelínek (HBR) na 2 plus 2 minuty za hrubost a krosček, Semorád (CHR)dostává dvouminutový trest za hrubost.
     
    47:04
    Zukal zakončoval z dobré střelecké pozice na modré čáře, vyjetý gólman Suchan ve svém brankovišti kotouč vyrazil hrudí do bezpečí a záhy přerušil hru, když ukryl kotouč pod lapačkou u své levé tyčky.
     
    46:18
    Rebelům se dvakrát podařilo v krátkém časovém sledu vyhodit kotouč až do chrudimského pásma, čímž nepouštějí Východočechy do souvislejšího tlaku na gólmana Suchana.
     
    45:30
    Tvrdá rána obránce Toužimského od modré čáry svůj cíl nezasáhla, protože ji včas stihl zblokovat bránící havlíčkobrodský hráč.
     
    44:58
    Endál (HBR) usedá na trestnou lavici za držení protuhráče, odsedí si dvouminutový trest.
     
    43:43
    Ani jeden ze soupeřů nevyužil více prostoru na ledové ploše při hře 4 na 4, oba hříšníci už jsou na ledě a pokračuje se s plným počtem hráčů.
     
    42:39
    Endál si to neohroženě namířil přes chrudimskou obranu k brance a individuální průnik málem dotáhl do zdárného konce, z pravého kruhu zakončoval bekhendovou střelou jen do výstroje připraveného brankáře Svobody.
     
    41:43
    V rohu chrudimského pásma se do sebe pustili M. Ondráček (HBR) a Zdráhal (CHR), oba si odnesli 2 minuty za hrubost.
     
    41:30
    Na druhé straně hřiště zkoušel štěstí v mezikruží Žák, ovšem ztroskotal se svou přízemní střelou na Suchanových betonech, od nichž putoval kotouč do rohu brodského pásma.
     
    41:18
    Po dlouhém obléhání chrudimskié svatyně vypálil z vrcholu pravého kruhu obránce Šenkeřík, gólman Svoboda však měl dobrý výhled a střelu bez problémů schoval do své náruče.
     
    40:37
    Třetina střílel z vrcholu kruhů, chrudimský obránce však vložil včas hůl do jeho projektilu a vytěsnil ho do ochranné sítě.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:44
    Chrudimský muž s maskou musel řešit další nepříjemnou situaci, tentokrát ho prověřil tvrdou ranou z levého kruhu zakončující Třetina, brankář Svoboda však koncem levého betonu vyrazil kotouč do bezpečí.
     
    39:15
    Havlíčkobrodští si několikrát rychle vyměnili kotouč v blízkosti hostující branky, na konci celé akce pálil z pravého kruhu Třetina, jehož střelecký pokus chytil do lapačky u tyčky připravený gólman Svoboda.
     
    38:57
    Obránce Soldán vstřelil od modré čáry, jeho razantní projektil ukryl do své náruče gólman Svoboda, který pohotově padl do velkého rozkleku.
     
    38:37
    Domácí hokejisté si vynutili obrovský tlak, navíc útočník Vondráček, který v útočném pásmu rychlými kličkami zlobil chrudimské obránce, byl faulován. Rebelové nabídnutou výhodu nevyužili, kolem Svobodovy branky však létala jedna nepříjemná rána za druhou. Na trestnou lavici po odpískání usedl Kaut (CHR) za hru vysokou holí.
     
    36:50
    Po nahrávce J. Šedy promáchl ve vzdálenosti několika kroků od brány u pravé tčky před odkrytou havlíčkobrodskou bránou úplně volný útočník Král!
     
    35:41
    Volný M. Drtina napřáhl na modré čáře a vyslal tvrdou ránu na brodskou branku, gólman Suchan v brankovišti předvedl hbitý rozklek a kotouč koncem betonu vytěsnil mimo své tři tyče!
     
    35:11
    Na trestnou lavici usedl Morava (HBR), který se proti hokejovým pravidlům provinil nedovoleným bráněním.
     
    34:26
    Rebelové jsou při chuti a nepolevují v útočné aktivitě. Tentokrát se prosmýkl podél bránících hráčů Zábranský a střelou v levém kruhu z ostrého úhlu nechal vyniknout brankáře Svobodu, jenž pohotově zasáhl betony.
     
    32:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je blesková odpověď. Jiří Ondráček přiťukl kotouč na vrchol kruhů, kde stál osamocený PETR ŠENKEŘÍK a tvrdou ranou skóroval podél Svobodova těla přesně k pravé tyčce! Asistence: Jiří Ondráček.
     
    32:09
    Chrudim právě vstřelila branku!

    TOMÁŠ KAUT se jako postižený hráč postavil k trestnému střílení a po bekhendovém blafáku zasunul kotouč podél klečícího gólmana Suchana do sítě! Bez asistence.
     
    32:09
    třetina přiťukl kotouč do jízdy Knotkovi, jenž se na hranici útočného pásma zbavil dvou obránců a sám před brankářem Svobodou nastřelil tyč, hosté založili rychlý protiútok, na jehož konci byl v samostatném úniku faulován Kaut a pojede se trestné střílení!
     
    29:30
    Soldán, J. Ondráček a Kempný v prostoru modré čáry vyslali ze svých holí nepříjemné projektily. První ránu od modré čáry vyrazil gólman Svoboda betony do levého kruhu, odkud J. Ondráček tvrdě a neúspěšně dorážel. Poslední střelecký pokus zblokovala chrudimská obrana do bezpečí.
     
    28:18
    Na trestnou lavici je vykázán Charousek (CHR), jenž si odnáší desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    28:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Marián Morava nahodil kotouč před branku, kde se rychle zorientoval najíždějící útočník ONDŘEJ ŠVAŇHAL a z hranice chrudimského brankoviště prostřelil zblízka gólmana Svobodu! Asistence: Marián Morava.
     
    27:58
    Rebelové si neporozuměli při přechodu do útočného pásma, vhodili jen na zakázané uvolnění, po němž rozhodčí vhodí puk zpět do hry v brodském pásmu.
     
    27:30
    Obránce Jaroměřský vypálil tvrdě od modré čáry a mezi kruhy ještě jemně tečoval kotouč těsně před brankářem Suchanem útočník Goič, puk nakonec proletěl kousek od vzdálenější tyčky!
     
    26:30
    S Východočechy to mohlo vypadat ještě hůř. Knotek si všiml mezi kruhy sjíždějícího Třetiny, jemuž od levého mantinelu adresoval přesnou nahrávku. Havlíčkobrodský forvard z první napálil jen náruč dobře postaveného brankáře Svobody!
     
    26:08
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tvrdá rána z vrcholu kruhů Martina Ondráčka prosvištěla jen kolem pravé Svobodovy tyčky, ovšem šťatně se odrazila od zadního mantinelu do prostoru u opačné tyče, kde číhal MARTIN ZÁBRANSKÝ a propasíroval střelou bez přípravy kotouč za záda ležícího gólmana Svobody! Asistence: Martin Ondráček.
     
    25:45
    Semorád zachytil prudkou nahrávku ve středním pásmu a volným prostorem si chtěl nabruslit do útočného pásma, dostal by se tak se svým spoluhráčem do situace 2 na 1, ale ocitl se v postavení mimo hru.
     
    24:50
    Blažek s kotoučem na své hokejce rychle přešel útočnou modrou čáru a na vrcholu pravého kruhu se hbitou kličkou snažil zbavit bránícího Šenkeříka, který jeho úmysl přečetl a puk vyhodil do středního pásma.
     
    23:48
    Žák si zpracoval v mezikruží prudkou přihrávku a rovnal si puk na své holi k nebezpečné střele z dobré palebné pozice, jenže havlíčkobrodská obrana k němu přistoupila včas a odzbrojila ho.
     
    23:11
    Rebelové se dostali pod chvilkový tlak Chrudimi, který přerušili vyhozením přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Gólman Suchan musí být ve střehu, bude se totiž vhazovat po jeho levé ruce.
     
    22:12
    Hra je v tuto chvíli značně neurovnaná, kotouč se v důsledku častých nepřesností rychle stěhuje od jednoho týmu ke druhému, což s sebou nepřináší žádné větší šance.
     
    21:00
    Přesnou a dlouhou nahrávku obdržel na útočnou modrou čáru číhající T. Sýkora, jenž jel úplně sám na brodskou bránu, ale v samostatném úniku zblízka nastřelil jen Suchanovy betony!
     
    20:32
    Domácí hráči drží hru v uctivé vzdálenosti od gólmana Suchana a čekají na Jelínkův návrat z trestné lavice zpět na led.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali zajímavý hokej, který měl solidní tempo a přinášel s sebou pohledné hokejové momenty a šance. Jednu z nich využil havlíčkobrodský útočník Roman Vondráček a zajistil domácím těsné vedení. Před 2. třetinou, která začne zhruba v 17:50, vede Havlíčkův Brod nad Chrudimí 1:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:58
    Chrudim držela hru v brodském pásmu, jenže příliš dlouho váhala se zakončením a o šanci ohrozit gólmana Suchana se v posledních sekundách připravila.
     
    19:05
    Hosté zavezli kotouč do Suchanovy blízkosti, kde chvíli kombinovali, jenže nepřesnou nahrávkou ho darovali Rebelům, kteří se osvobodili dlouhým vhozením.
     
    18:35
    Chrudimský nátlak vyústil ve vyloučení A. Jelínka (HBR), který dostal 2 minuty za podražení.
     
    17:50
    Výchiodočeši se snažili bleskově odpovědět a sevřeli Rebely pod mohutný tlak, kdž drželi puk na svých holích a ze všech možných pozic zaměstnávali brankáře Suchana nebezpečnými střelami. Ovšem neúspěšně.
     
    16:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak Rebelové se přece jenom dočkali vedení. Jan Knotek poslal přesnou nahrávku mezi kruhy, kde si kotouč zpracoval ROMAN VONDRÁČEK a rychlou ranou pod horní tyčku nedal brankáři Svobodovi šanci! Asistence: Jan Knotek.
     
    16:13
    Chrudim se nastěhovala do útočného pásma, kde se jí dařilo držet hru a stihla zakončit z hole J. Šedy, jehož zblokovaný pokus od modré čáry k Suchanově bráně nedoletěl.
     
    14:30
    Soldánova dělovka od modré čáry skončila na levém betonu gólmana Svobody, který předvedl opravdu hbitý reflex a nedovolil Rebelům skórovat. Neustálý tlak na jeho osobu však pokračuje i nadále.
     
    13:52
    Východočechům se podařilo vyhodit a připravit tím domácí o postavení v útočném pásmu, kam si Novákovi svěřenci musí probíjet cestu znovu.
     
    13:32
    Chrudim už je ve čtyřech bruslařích.
     
    12:58
    Rebelové sevřeli svého soupeře do pevného objetí v hloubi chrudimského obranného pásma, kde brankáře Svobodu ostřelovali vydatnou sprškou střel, ovšem chrudimský muž s maskou si se všemi poradil. Po odpískání je vyloučen J. Šeda (CHR) za nedovolené bránění.
     
    11:33
    Nejdříve bleskově vybruslil zpoza branky M. Ondráček a zkoušel překvapit brankáře Svobodu neúspěšně překvapit střelou k bližší tyčce, poté po bleskovém protiútoku pálil na druhé straně hřiště Semorád, ale trefil dobře postaveného gólmana Suchana.
     
    10:37
    J. Ondráček několikrát zamíchal s kotoučem na holi, rychlou kličkou se zbavil chrudimského obránce a nebezpečně vypálil z mezikruží do Svobodových betonů. Od nich se kotouč odrazil zpět k tomuto brodskému útočníkovi, jenž opět střílel do betonů brankáře.
     
    10:16
    Na trestnou lavici je vkázán Kempný (HBR) za nedovolené bránění, poměr sil na ledě se vyrovná.
     
    9:32
    Hosté se vymanili ze své obranné ulity, nadýchli se k rychlému brejku, v němž se nastěhovali do útočného pásma, ale nevymysleli nic nebezpečného. Navíc faulovali a trest na 2 plus 2 minuty si odsedí Luštinec (CHR).
     
    8:32
    Vondráček se nemazal s kotoučem a z pravého kruhu ho tvrdě poslal na chrudimskou branku, Svoboda vyrazil jen mezi kruhy, kde číhal volný Třetina a zblízka nastřelil východočeského gólmana, jenž vytěsnil dělovku bez přípravy do ochranné sítě!
     
    7:40
    Od modré čáry pálili další brodští hráči A. Jelínek a Vondráček, jenže jejich dělovky pouze vyprášily nastavené Svobodovy betony.
     
    7:02
    Morava po přiťuknutí jednoho ze spoluhráčů napřáhl ke tvrdé ráně na modré čáře, ovšem nepropálil hradbu těl před brankářem Svobodou. Hosté následně vyhazují.
     
    6:30
    Třetina se obtáčel kolem branky a byl nedovoleně zastaven M. Drtinou (CHR), který si odnáší dvouminutový trest za hákování.
     
    6:19
    Rebelové se usadili v útočném pásmu, kde se pokoušeli rychlou kombinací ve velkém čtverci rozpohybovat hostující obranu a nebezpečně zakončit. Neúspěšně.
     
    5:37
    Hned po vyhraném vhazování zkoušel štěstí střelou od modré čáry obránce Toužimský, jehož projektil byl sražen domácími jen do ochranné sítě.
     
    5:33
    Havlíčkobrodští hokejisté stále čelí značnému chrudimskému tlaku, který teď přerušili vyhozením přes všechny čáry na zakázané uvolnění, po němž se bude vhazovat v brodském pásmu.
     
    4:20
    Obránce Jaroměřský pálil z levé strany na modré čáře, ale tvrdou ranou minul vzdálenější Suchanovu tyčku.
     
    3:50
    Východočeši jsou v těchto okamžicích aktivnější a vydatně zaměstnávají brodskou obranu v čele s gólmanem Suchanem, jenž zneškodnil nepříjemnou ránu od modré čáry a hned poté si poradil se Šedovým projektilem z pravého kruhu, který ukryl v náruči.
     
    3:31
    Charousek ostře vystřelil od modré čáry a brankář Suchan musel pohotově vyrazit letící kotouč připravenými betony, hostující útočníci se k následné dorážce přes bránící Rebely neprotlačili.
     
    2:30
    A. Jelínek tvrdě vypálil z vrcholu pravého kruhu, gólman Svoboda vyrazil kotouč jen do prostoru před sebe, kde bez přípravy zakončoval Endál, jenže na chrudimského muže s maskou zblízka nevyzrál!
     
    1:47
    Rebelové dlouho drželi kotouč v útočném pásmu a postupnou kombinací obléhali Svobodovu branku, k nebezpečnějšímu zakončení se však přes chrudimskou obranu neprobili.
     
    1:00
    Gólman Svoboda je v permanenci hned v samotném úvodu zápasu, zasahovat nyní musel proti projektilům Knotka a následně Fiedlera z prostoru mezi kruhy. První pokus vyrazil betony, druhý lapil do nastavené náruče.
     
    0:28
    K dalekonosnému projektilu až ze středního pásma se odhodlal útočník Třetina, gólman Svoboda byl však připravený ve svém brankovišti včas zasáhnout a rozehrát puk svým obráncům.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    V havlíčkobrodské sestavě se dnes objevují tři noví hráči. Uskutečnil se již dlouho avizovaný příchod obránce Petra Šenkeříka, v rámci střídavého startu ze Slavie Praha v útoku figuruje jméno Lukáše Endála. Velkým překvapením je příchod Jiřího Ondráčka, forvarda z extraligového Zlína.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Suchan (Neruda) - Kempný, Jelínek, Morava, Soldán, Šenkeřík, Zítka, Vošmik - Fiedler, Endál, Knotek, Meidl, Němec, M. Ondráček, J. Ondráček, Švaňhal, Třetina, Vondráček, Zábranský, Zohorna.

    HC Chrudim:
    A. Svoboda (Štrof) - Toužimský, Jaroměřský, M. Drtina, Charousek, Zukal, Zdráhal, Kobela - Luštinec, L. Král, Žák, T. Sýkora, T. Blažek, J. Šeda, Klejna, Kaut, Semorád, Goiš, Martinec, Pilař.

    Rozhodčí:
    J. Florian - J. Bertlík, R. Koskuba.
     
    Příjemný sobotní podvečer, srdečně vás vítám z havlíčkobrodské Kotliny u sledování on-line přenosu zápasu HC Rebel Havlíčkův Brod - HC Chrudim v rámci 4. kola 1. hokejové ligy. Domácí Rebelové v minulém zápase zvítězili na ledě Olomouce 3:2 po prodloužení a na tento úspěch určitě budou chtít navázat. Chrudim naopak prohrála v domácím prostředí s Třebíčí 3:6 a dnes bude určitě chtít toto zaváhání napravit. Jak dnešní vzájemný souboj nakonec dopadne? Utkání začíná v 17:00.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 17. Vondráček (Knotek), 27. Zábranský (M. Ondráček), 29. Švaňhal (Morava), 33. Šenkeřík (J. Ondráček), 53. Meidl (J. Ondráček), 57. Kempný (A. Jelínek), 58. M. Ondráček (Vošmik) - 33. Kaut, 49. Král (Luštinec, Žák), 52. Žák (Král), 53. Klejna (Blažek, Zukal)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Neruda) - Kempný, Jelínek, Morava, Soldán, Šenkeřík, Zítka, Vošmik - Fiedler, Endál, Knotek, Meidl, Němec, M. Ondráček, J. Ondráček, Švaňhal, Třetina, Vondráček, Zábranský, Zohorna.
    HC Chrudim: A. Svoboda (Štrof) - Toužimský, Jaroměřský, M. Drtina, Charousek, Zukal, Zdráhal, Kobela - Luštinec, L. Král, Žák, T. Sýkora, T. Blažek, J. Šeda, Klejna, Kaut, Semorád, Goiš, Martinec, Pilař.

    Rozhodčí: J. Florian - J. Bertlík, R. Koskuba.
    bahis siteleri