Třinec – Jihlava 4:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
HC Dukla Jihlava
Pondělí 27.09.2010, 18:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Za radostného hlaholu domácích hokejistů, kteří si udělali "ohýnek" z červených helem, opekají na hokejkách své rukavice a zpívají popěvek o pánovi, co měl kozla, se s vámi pro dnešek z třinecké Werk arény loučím. Zítra je na programu onlajn přenos z duelu juniorky Ocelářů proti Opavě. Z toho se vám opět ozveme. Napočtenou. (20:11:38)
     
    Hráči si podávají ruce, utkání končí vítězstvím domácích v poměru 4:2, o kterém rozhodli v poslední třetině. O zápasu rozhodly slepené branky Matuše a Ohery z rozmezí 51. a 52. minuty.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Zápas končí. Většina zbytku utkání se odehrála ve středním pásmu. Několik Ocelářů včetně brankáře Němce zkusilo trefit prázdnou branku Jihlavy. Neúspěšně.
     
    59:22
    Před Lupačem, střelcem vleže, kryje Němec.
     
    59:19
    Hosté mají poslední pokus - vyloučen domácí Valíček za podražení. Krejčík je na hráčské lavici. Bude se hrát 6 na 4.
     
    58:49
    Třinečtí celkem dlouho pohodlně kombinovali, jihlavský Štěpán čekal na modré na možnost úniku a snížení skóre. Vhazování u Krejčíka.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty, Třinec v útoku.
     
    57:55
    Po ráně Jonáše od modré doráželi před Krejčíkem Matuš se Slovákem. Hostující brankář dnes ale podává velmi spolehlivý výkon.
     
    57:46
    Jeden z třineckých obránců vyslal při přesilovce pořádnou pecku, Krejčík na ránu od modré ale viděl, a tak ji zlikvidoval.
     
    56:52
    Hostující Štěpán unikl po levém křídle, třinecký obránce jej ale dostal z dobré střelecké pozice, a tak Němec neměl až tak moc starostí.
     
    56:39
    Třinecký Ohera jel sám na Krejčíka, dostal se trochu z ideální pozice, ale byl přitom zahákován. Peroutka už sedí za katrem.
     
    55:38
    Pisarik, vracející se z trestné, teď zabránil vysunutí jednoho z jihlavských hráčů do samostatného úniku.
     
    54:57
    Domácí vyhazují. Dukle zbývá půlminutka.
     
    54:05
    Ze středního pásma ale hosté góla nejspíš nedají.
     
    53:27
    Ideální šance Dukly ještě něco se zápasem udělat. Vyloučen domácí Pisarik za nedovolené bránění.
     
    53:07
    Alex Pisarik měl dost prostoru na pravém kruhu, Krejčík jej ale vychytal.
     
    52:50
    Jihlavští ale neházejí hokejky do žita a snaží se dál bojovat o extraligové body.
     
    51:31
    Oceláři vstřelili branku, ale Běhal ji dal již nechytajícímu Krejčíkovi. Byl to totiž ofsajd. Třinecký hráč teď slouží jihlavským hráčům jako fackovací, respektive "strkací" panák. Střela ale nebyla úmyslná.
     
    51:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    Krásný gól Třince. Do netypického přečíslení dva na nikoho se dostali dva nehlídaní Oceláři. Branku nakonec blafákem vstřelil FILIP OHERA. Stav utkání 4:2.

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 14. Ohera (Faksa, Jonáš), 36. Matuš (Štencel), 51. Matuš (Faksa), 52. Ohera (Pisarik) - 18. Přidal (Gregar), 38. Gregar (Vlček)


    HC Oceláři Třinec: Němec (Bulawa) - Pisarik, Jonáš, Valíček, Štencel, Běhal, Blahuta - Derkowski, Kofroň, Jaroš, Faksa, Slovák, Malyjurek, Matuš, Vrabel, Pargač, Ižacký, Ohera
    HC Dukla Jihlava: Krejčík (Hlávka) - Kohout, Kříž, Tobola, Dobrovolný, Peroutka, Čurilla, Vítek, Hošek - Březka, Lupač, Svobodník, Štěpán, Brabec, Vlček, Přidal, Střecha, Gregar, Štěrba, Donutil, Vantuch

    Rozhodčí: Šeděnka - Gebauer, Lederer
    bahis siteleri