Klatovy – Kobra 10:4 (kon.) | Děčín – Most 2:5 (kon.) | Č. Lípa – Klášterec nO 4:6 (kon.)
Roudnice – Řisuty 3:1 (kon.) | Uničov – Karviná (Baník) 4:5 (kon.) | Šumperk – Uh. Hradiště 6:1 (kon.)
Nymburk – Lev Benešov 2:6 (kon.) | Pelhřimov – Chotěboř 12:5 (kon.) | Žďár n/S – Kolín 1:7 (kon.)
Jindř. Hradec – Kutná Hora 5:1 (kon.)
konec
HC Česká Lípa
4:6 (2:1, 1:4, 1:1)
HC Tygři Klášterec nad Ohří
Neděle 17.10.2010, 17:00 • Zimní stadion Česká Lípa • 2. liga skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:59
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Domácí okamžitě využívají svojí přesilovou hru. Za bránou mu naservíroval kotouč Bauer a DUŠAN ŽEMBER prostřelil Kaššáka.
     
    47:59
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Domácí se hrnuli do útoku, ale zapomněli na zadní dvířka a to ihned ztrestal STEHLÍK JAN a zvyšuje tak náskok Klášterce už o 3 branky.
     
    39:03
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Tak a je tu další branka Klášterce. Domácí odpadli po dvou rychlých brankách a už potřebují konec třetiny. Zakončoval ŘEPÍK LIBOR. Asistence: Novotný
     
    33:22
    Klášterec právě vstřelil branku!
    A hosté otáčejí zápas ve svůj prospěch dalším střelcem dnešního utkání je JÁCHYM MAREK! Asistence: Koblitz, Szakal. Stav utkání 3-4!
     
    32:08
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Klášterčtí opět srovnávají. Střelu od modré Matoušek nazachytil a od betonu se odrazila ke KARLOVI NOVOTNÉMU a ten zakončil do prázdné klece. Asistence: Hartman, Jáchym
     
    28:52
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Využitá přesilovka domácích! Cafourek zavezl kotouč do útočného pásma, nahodil a po závaru se dostal k JANOVI NEKVINDOVI, který dokázal překonat ležícího Kaššáka! Asistence: Cafourek, Divíšek. Stav utkání 3-2.
     
    21:25
    Klášterec právě vstřelil branku!
    V útočném pásmu byl ostře sražen Divíšek, domácí přestali hrát a z brejku se prosadili hosté jmonovitě PANOCHA JIŘÍ, který nedal Matouškovi sebemenší šanci a zavěsil přímo pod víko. Stav utkání 2-2.
     
    18:47
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Domácí si teď hodně koledovali o gól, po chybném výhozu se dostal ke střele Polanský, ale ještě netrefil klec. Až Miklovič přihrál JIŘÍMU VOŠTOVI a ten se nemýlil. Asistence Miklovič. Stav utkání 2:1.
     
    12:15
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Domácí se celou přesilovku nedostali do útočného pásma. Pak ale nahodili kotouč za branku a na dvakrát MARTIN ŠRÁMEK překonal Kaššáka. Asistence: Žember, Jakeš.
     
    9:43
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Domácí takřka z ničeho nic střílejí první branku dnešního utkání. Puk se oodrazil k DAVIDU BAUEROVI a ten překonal Kaššáka mezi betony! Asistence: Jakeš

    Radek Hurych

    Branky a nahrávky: 10. Bauer (Jakeš), 13. Šrámek (Žember, Jakeš), 29. Nekvinda (Cafourek , Divíšek), 59. Žember (Bauer) - 19. Vošta (Miklovič), 22. Panocha, 33. Novotný (Hartman, Jáchym), 34. Jáchym (Koblitz, Szakal), 40. Řepík (Novotný), 48. Stehlík


    HC Česká Lípa: Matoušek (Heneš) - Young, Cafourek, Bátora, Jirkovský, Lassig, Jakeš, Žember, Nekvinda, Divíšek, Šulc, Bauer, Beneš, Kauschitz, Šrámek, Zenk, Dostál.
    HC Tygři Klášterec nad Ohří: Damašek (Kaššák) - Kocek, Zmeškal, Mašek, Řezníček, Martínek, Hartman, Koblitz, Vošta, Polanský, Stehlík, Kadlec, Kalinovič, Bečvář, Panocha, Řepík, Novotný, Suk, Szakal, Jáchym, Miklovič.

    Rozhodčí: Prchal - Ondráček, Veselý
    bahis siteleri