Třinec – Vítkovice 3:2 (kon.) | Zlín – Plzeň 3:4 (kon.) | Motor ČB – Liberec 2:4 (kon.)
Litvínov – Kladno 4:1 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 2:3 (po s.n.) | Kometa Brno – Slavia 1:2 (po s.n.)
Sparta – K. Vary 2:1 (po s.n.)
konec
HC VERVA Litvínov
4:1 (2:0, 2:0, 0:1)
Rytíři Kladno
Úterý 19.10.2010, 17:40 • Stadión Ivana Hlinky • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:54
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté se přeci jen dočkali. JIŘÍ DRTINA vypálil od modré čáry a trefil se přesně do pravého horního rohu. Kladno tak využilo přesilovku a snížili na rozdíl tří branek. Asistence: Pavel Patera.
     
    28:54
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru, Kroupa nejprve svoji ranou trefil padajícího Bělohlava. Puk se však opět dostal ke Kroupovi, ten přihrál Ručínskému, který puk předložil VOJTĚCHOVI KUBINČÁKOVI před prázdnou bránu a oplatil mu předchozí brankovou přihrávku. Asistence: Vojtěch Kubinčák, Vlastimil Kroupa.
     
    21:08
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Snový návrat MARTINA RUČÍNSKÉHO. Těsně po návratu Kuchlera z trestné lavice dostal Ručinský stojící před brankou nahrávku z rohu od Vojtěcha Kubinčáka a tečoval puk do sítě Cikánka. Asistence: Vojtěch Kubinčák, Martin Jenáček.
     
    01:09
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Kladno se ještě zřejmě zapomnělo v šatně. KAREL KUBÁT se trefuje po ledě k levé tyči, když mu puk sjel po holi, před Cikánkem dobře stínovali litvínovští hráči. Asistence: Ondřej Kubát, Vlastimil Kroupa.
     
    00:20
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to je tedy opravdu začátek jako hrom. Viktor Hubl našel z pravého rohu kluziště perfektní přihrávkou u levé tyče PETERA JÁNSKÉHO a ten už měl jednoduchou práci a zavěsil puk nad pravý beton roztaženého Cikánka. Asistence: Viktor Hübl, Fratišek Lukeš.
    Marken.cz

    Zdeněk Plánka

    Branky a nahrávky: 1. Jánský (Hübl, Lukeš), 2. Kubát (Kubinčák, Kroupa), 22. Ručinský (Kubinčák, Jenáček), 29. Kubinčák (Ručinský, Kroupa) - 50. Drtina (Patera)


    HC VERVA Litvínov: Franěk (J. Hübl) - Černošek,, Švarný, Kousalík, Kubát, Gula, Skuhrovec, Jareš - Trávníček, Vopat, Lukeš, Gerhát, Rindoš, Ručinský, Černý, V. Hübl, Jenáček, Kubinčák, Majdan, Jánský.
    Rytíři Kladno: Cikánek od 22. min. Falter - Kameš, Drtina, Piskáček, Mrázek, Procházka, Šmach - Treille, Patera, Kafka, Valský, Kalla, Bělohlav, Látal, Melka, Kuchler, Eberle, Stieler, Luňák, Kotrla.

    Rozhodčí: Lacina, Hodek - Bláha, Kostka
    bahis siteleri