Třebíč – Ústí n/L 5:4 (po s.n.) | Havlíčkův Brod – Vrchlabí 6:3 (kon.) | Písek – Tábor 2:1 (kon.)
Olomouc – Benátky n/J 4:1 (kon.) | Chrudim – Jihlava 3:5 (kon.) | Litoměřice – Znojmo 3:2 (po s.n.)
Kadaň – Chomutov 2:3 (kon.) | Beroun – Hr. Králové 6:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:3 (2:1, 2:0, 2:2)
HC Stadion Vrchlabí
Středa 20.10.2010, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání bohaté na góly, jichž viděli diváci celkem 9, se nakonec radují domácí Rebelové, kteří svého soupeře z Krkonoš zdolali v poměru 6:3. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek večera. (20:02:12)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Za nedovelené bránění udělil rozhodčí dvouminutový trest Kubešovi (VRC).
     
    59:32
    Vrchlabí vstřelilo branku!

    Kotouč putoval po ose Martin Filip - Tomáš Urban - ŠTEFAN RUSNÁK, přičemž posledně jmenovaný si nabruslil z levé strany do předbrankkového prosotru, kde pohybem naznačil pokus o blafák, jenže bekhendem nečekaně zakončil k bližší tyčce! Asistence: Tomáš Urban, Martin Filip.
     
    59:15
    Vhazuje se v pásmu Rebelů. Do konce utkání zbývá pouze necelá minuta a o vítězství havlíčkobrodského souboru je již zřejmě rozhodnuto.
     
    57:56
    Havlíčkův Brod je kompletní, Vrchlabí se přesilovka vůbec nepovedla, když měl gólman Suchan ve svém brankovišti minimum náročnější práce. Pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    57:30
    Dalí vyhození Rebelů. Vhrclabví se probíjí do útočného pásma na sovislejší časový úsek hodně obtížně, s brodskou defenzívou si zatím spíše neví rady.
     
    56:59
    Rebelové po několika úspěšných zákrocích svého gólmana Suchana vyhodili kotouč přes všechny čáry až do vrchlabského pásma.
     
    55:56
    Za hákování dostal překvapivý dvouminutový trest Zohorna (HBR). Situace totiž vypadala naprosto opačně, nedovoleně zastaven byl zřejmě právě havlíčkobrodský forvard, ale hlavní rozhodčí je asi jako jediný jiného mínění.
     
    54:56
    Po velkém závaru v blízkosti havlíčkbrodské branky byl již ležící gólman Suchan překonán, skvěle však jeho úlohu dočasně suploval A. Jelínek, jenž v brankovišti zachytil letící puk a nepustil ho přes své tělo do sítě!
     
    53:41
    Půlka vrchlabské přesilovky je již minulostí, ale Horalové toho v početní převaze zatím moc nepředvedli. Po většinu času narážejí na zkonsolidovanou brodskou obranu vedenou gólmanem Suchanem.
     
    52:59
    Gólman Suchan nejdříve zneškodnil u své bližší tyčky razantní střelecký pokus z pravého kruhu a přerušil hru, po vyhraném vhazování se Rebelové osvobodili dlouhým vyhozením.
     
    52:41
    Švaňhal (HBR) se prezentoval útočným faulem. Odnesl si 2 minuty za podražení.
     
    52:03
    Rychlý přechod do útočného pásma Rebelům nevyšel, na útočné modré čáře je zastavilo odpískané postavení mimo hru, po němž se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    50:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Po obrovském závaru před vrchlabskou brankou se dostal puk na hůl JAKUBA STROMKA, který se s ním v prostoru mezi kruhy vůbec nemazal a tvrdou dorážkou bekhendem ho poslal mezi Ševčíkovými betony do sítě! Asistence: Hynek Zohorna.
     
    50:00
    Dnešní utkání sleduje 921 diváků, což je nejvyšší návštěva Kotliny v této sezoně.
     
    49:36
    Dalekonosné nahození lapil gólman Suchan do nastavené lapačky a přerušil hru. Rozhodčí vhodí kotouč zpět po pravé ruce strážce havlíčkobrodské svatyně.
     
    48:54
    Domácí nyní příliš aktivně doráželi na vrchlabského brankáře Ševčíka. Jsou po odpískání vykázáni z útočného pásma pro postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    48:27
    Na ledové ploše to nyní vypadá jako na veřejném bruslení, hokejisté obou táborů se totiž snaží udržet pohybem v tempu kvůli nucené přestávce, jíž zapříčinilo porušené plexisklo u boxu časoměřičů.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 18. Švaňhal (Zábranský), 20. Endál (Knotek, M. Ondráček), 25. Zohorna (Sova), 40. Třetina (Sova), 45. Meidl (Voj. Němec), 51. Stromko (Zohorna) - 6. Látal, 48. Bláha (Bendík), 60. Š. Rusnák (Urban, Filip)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Stadion Vrchlabí:

    Diváci: 921
    bahis siteleri