Sparta – Slavia 5:3 (kon.) | Liberec – Plzeň 5:4 (kon.) | Kometa Brno – Opava 5:3 (kon.)
Chomutov – Ústí n/L 2:1 (kon.) | Olomouc – Zlín 0:5 (kon.) | Jihlava – Třinec 4:2 (kon.)
Motor ČB – Kladno 1:5 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 4:2 (kon.) | Znojmo – Vítkovice 2:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:4 (4:0, 1:4, 0:0)
HC Škoda Plzeň
Pondělí 25.10.2010, 17:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    39:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Už je to jen o gól! Plzeň předvedla velký tlak, který zakončil střelou pod betony Alexy PATRIK PETRUŠKA. Asistence: Jakub Jeřábek, Ondřej Hošťálek.
     
    35:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Gólové hody pokračují. JAKUB LEV teď překvapil Alexu střelou na vyrážečku a snižuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Jan Baxa.
     
    32:17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši ale rychle snižují. Průnik po levé straně zakončil PATRIK PETRUŠKA střelou přesně k tyčce. Asistence: Jakub Bernard, Alex Sullman.
     
    32:01
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté zaspali a je to 5:1! Pánek našel parádním pasem MICHALA BULÍŘE, a ten s přeheldem proměnil bekhendem. Asistence: Václav Pánek.
     
    26:47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté v oslabení snižují. Domácí obrana úplně zapomněla na MARTINA NĚMCE, kterého uvolnil parádním pasem Ruprecht. Němec pak sám před Alexou uspěl střelou mezi betony. Asistence: Jakub Ruprecht.
     
    19:49
    Liberec právě vstřelil branku!
    4:0. Hosté už sice byli ve čtyřech, domácí i tak ale dokázali dlouhou přesilovku využít. Po závaru před Makarovičem se nejrychleji zorientoval FILIP JÁNOŠÍK a jeho pohotové zakončení končí v síti. Asistence: Tomáš Kouřil.
     
    16:07
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí využívají druhou přesilovku a vedou již 3:0. Karlíkovu střelu od modré tečoval těsně před Makarovičem MICHAL BULÍŘ. Asistence: Daniel Skalický, Lukáš Karlík.
     
    12:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    Pohledná akce domácích znamená vedení 2:0. Kedršt zatáhl puk do útočného pásma, pohrál si s Ruprechtem, předal puk na Kouřila, který našel nakonec před brankou zcela volného FILIPA JÁNOŠÍKA, který zblízka prostřelil Makaroviče. Asistence: Tomáš Kouřil, Jaroslav Kedršt.
     
    8:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovku nakonec využili, když se po akci Skalického prosadil střelou švihem od modré obránce VÁCLAV PÁNEK. Asistence: Daniel Skalický, Milan Valášek.

    Ondřej Flanderka

    Branky a nahrávky: 9. Pánek (Skalický, Valášek), 13. Jánošík (Kouřil, Kedršt), 17. Bulíř (Skalický, Karlík), 20. Jánošík (Kouřil), 33. Bulíř (Pánek) - 27. Němec (Ruprecht), 33. Petruška (Bernard, Sullmann), 36. Lev (Baxa), 40. Petruška (Jeřábek, Hošťálek)


    Bílí Tygři Liberec: Alexa (Jelínek) - Šimek, Říha, Pánek, Čechura, Šefl, Karlík, Jandejsek, Sobotka - Jánošík, Kouřil, Bulíř, Kedršt, Skalický, Valášek, Mulač, Miškovský, Bittner, Maďar, Urban.
    HC Škoda Plzeň: Markovič (Hubáček) - Hucl, Ruprecht, Růžička, Slavík, Sullman, Špaček, Jeřábek, Šimandl - Váchal, Sedláček, Hošťálek, Baxa, Petruška, Pacanda, Pašek, Bernad, Mainer, Vizinger, Němec, Lev.
    bahis siteleri