Olomouc – Poruba 2011 7:3 (kon.) | Kometa Brno – Motor ČB 5:2 (kon.) | Hr. Králové – Slavia 0:7 (kon.)
Havířov – Šumperk 11:0 (kon.) | Jihlava – Liberec 0:4 (kon.)
konec
HC Olomouc
7:3 (0:2, 4:0, 3:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Neděle 31.10.2010, 10:00 • Zimní stadión Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:28
    Olomouc právě vstřelila branku!
    František Minařík přenechal v pravém kruhu kotouč TOMÁŠI ZBOŘILÁKOVI, který jej umístil posedmé do ostravské klece. Asistence: František Minařík.
     
    55:01
    Poruba právě vstřelila branku!
    Slezané snižují pět minut před koncem na rozdíl tří branek. MAREK PĚNČÍK z bezprostřední blízkosti prostřelil Motálka, a dává tak svému týmu ještě možnost s utkáním něco udělat. Asistence: Tomáš Rataj.
     
    51:14
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Ve vlastním oslabení předvedl samostatnou akci ŠIMON BETÁK. Olomoucký útočník získal ve středním pásmu kotouč, se kterým se přes hostující obránce dostal až před Mačeka, kterého si položil a střelou do horní poloviny branky upravil skóre na 6:2. Asistence: Vojtěch Augustin.
     
    44:30
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovou hru. Střelu Šimona Betáka nestihl Maček schovat pod lapačku a VOJTĚCH AUGUSTIN poslal puk za jeho záda po páté. Asistence: Šimon Beták, Jan Klvaňa.
     
    33:29
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti se během chvilky dostávají do dvoubrankové vedení. FRANTIŠEK MINAŘÍK zkusil štěstí z mezikruží. Jeho střelu naněstěstí pro hosty tečoval jeden z ostravských obránců tak, že kotouč se od pravé tyčky odrazil do branky. Máček na změnu pohybu už nedokázal zareagovat. Asistence: Lukáš Kočiřík.
     
    32:35
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tentokrát se domácí šestatřicítka prosazuje. Po vyhraném vhazování se JIŘÍ HORÁK objevil zcela sám před hostující brankou a třetím gólem otáčí průběh utkání. Asistence: Matěj Pavlovský.
     
    25:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí během pár minut srovnávají. Lukáš Majer vyslal po levém křídle MATĚJE PAVLOVSKÉHO, který střelou zápěstím trefil prostor mezi rukou a tělem, neboli tzv. teploměrem. Asistence: Lukáš Majer.
     
    23:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se přeci jen prosazují. Střelu Marka Vrány vyrazil Maček jen na hůl VOJTĚCHA AUGUSTINA, který dokázal soupeřova gólmana přehodit a dostat kotouč do sítě. Asistence: Marek Vrána.
     
    11:52
    Poruba právě vstřelila branku!
    Ze skrumáže za domácí klecí se kotouč dostal až před Motálka, který byl stále v domnění, že je puk za brankou. Osamocený MARTIN HAVRÁNEK tak neměl příliš těžkou úlohu a odkrytou klec trefil. Asistence: Tomáš Rataj.
     
    4:16
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení. TOMÁŠ TREFIL se dostal k odraženému kotouči a z mezikruží lehkou přízemní střelou poslal puk za Motálkova záda. Asistence: Marek Pěnčík.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 24. Augustin (Vrána), 26. Pavlovský (Majer), 33. Horák J. (Pavlovský), 34. Minařík (Kočiřík), 45. Augustin (Beták, Klvaňa), 52. Beták (Augustin), 60. Zbořilák (Minařík) - 5. Trefil (Pěnčík), 12. Havránek (Rataj), 56. Pěnčík (Rataj)


    HC Olomouc: Motálek (Málek) – Nesvadba, Zbořilák, Majer, Horák R., Brandýs (C), Pokora, Hes – Vrána, Augustin, Minařík, Markl, Kočiřík, Čamek, Pavlovský, Němčák, Horák J., Dittrich, Kalvaňa, Beták.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Maček (Sroka) – Balcar, Demel, Hranoš, Síkora, Štěpán, Trefil, Široký – Csomor, Gelnar, Gola, Gřeš, Havránek, Kropka, Mládek, Pěnčík, Rajnoch, Rataj (C), Stupka, Boleslavský.
    bahis siteleri