Litvínov – Plzeň 0:3 (kon.) | Vítkovice – Slavia 2:1 (kon.) | Motor ČB – Kladno 7:1 (kon.)
Berani Zlín – Mladá Boleslav 2:3 (po pr.) | Liberec – Pardubice 4:1 (kon.) | K. Vary – Kometa Brno 4:1 (kon.)
Sparta – Třinec 0:3 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
4:1 (2:1, 1:0, -:-)
HC Kometa Brno
Úterý 02.11.2010, 18:00 • KV Arena • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:31
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Parádní akce českobudějovického odchovance PETRA SAILERA. Po přihrávce od spoluhráče se napřáhl ke střele a nedal Hovimu nejmenší šanci přesnou a prudkou ranou nad lapačku. Asistence: Petr Gřegořek.
     
    32:30
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nikdo z domácích netušil kde je puk, a ten se nakonec objevil v brance. ŠTĚPÁN HŘEBEJK si objel branku Komety. Hodil si puk na bekhend a vyslal ránu na Hoviho, Ten puk vyrazil zpátky na hůl střelce, který poslal puk ležícímu brankáři mezi betony. Kotouč nakonec pomalu doklouzal až do branky. Bez asistence.
     
    19:42
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí dnes v přesilovkách září! Mladíček Dej poslal přes celé pásmo přesný pas DAVIDU HRUŠKOVI. Ten měl poté lehkou práci, jelikož se Hovi nestihl přemístit, stačilo puk uklidit do odkryté klece. Asistence: Rastislav Dej.
     
    10:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hostům nakonec ostřelování od modré čáry vyšlo. TOMÁŠ MALEC ukořistil kotouč na útočné modré. Neváhal, opřel se do puku a poslal jej přesně pod horní tyčku. Domácí Sáblík neměl na tuto přesnou dělovku nárok. Asistence: Ivan Huml.
     
    6:41
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí předvedli hostům, jak se má správně využít přesilová hra. Skuhravý nejprve poslal kotouč Kumstátovi za branku. Ten po rychlém zpracování nahrál najíždějícímu DAVIDU NOSKOVI, který se do puku opřel z první a propálil Hoviho. Asistence: Petr Kumstát, Václav Skuhravý.

    Milan Ouředník

    Branky a nahrávky: 7. Nosek (Kumstát, Skuhravý), 20. Hruška (Dej), 33. Hřebejk, 48. Sailer (Gřegořek) - 11. Malec (Huml)


    HC Energie Karlovy Vary: Sáblík (Mensator) - Nosek, Čutta, Sloboda, Gřegořek, Kokko, Parýzek, Dobroň, Hájek - Kumstát, Skuhravý, Melenovský - Hruška D., Pech, Zaťovič - Skladaný, Dej, Sailer - Cyganov, Klíma T., Hřebejk.
    HC Kometa Brno: Hovi (Trvaj) - Šenkeřík, Protivný, Zubíček, Bičánek, Mojžíš, Malec, Kempný - Erat, Hubáček, Hruška R., Svoboda Jar., Brabenec, Dlouhý, Blaje, Svoboda Jak., Křivohlávek, Huml, Veselý, Kvapil

    Rozhodčí: Turčan, Souček - Bláha, Kostka

    Diváci: 3108