Ústí n/L – Liberec 0:6 (kon.) | K. Vary – Slavia 4:2 (kon.) | Chomutov – Motor ČB 2:3 (po pr.)
Opava – Zlín 1:0 (po s.n.) | Jihlava – Pardubice 4:6 (kon.) | Havířov – Olomouc 2:3 (kon.)
Třinec – Znojmo 2:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kometa Brno 1:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:4 (0:0, 1:3, 0:1)
HC Kometa Brno
Pondělí 22.11.2010, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Kometa Brno vítězí v Havlíčkově Brodě 4:1 a připisuje si 3 cenné body. Děkuji vám za pozornost, z havlíčkobrodské Kotliny se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek dne. (20:06:05)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Gólman Krch teď ještě čaroval proti brněnským střelcům ve svém brankovišti, když nebezpečné projektily z bezprostřední blízkosti opakovaně vyrazil svým pravým betonem!
     
    58:52
    Kometa právě vstřelila branku!

    Hosté zásluhou dvojice Lukáš Hnilička - JAKUB FÚZIK získali kotouč a druhý jmenovaný poslal puk přesně do opuštěné brány! Asistence: Lukáš Hnilička.
     
    58:39
    Rebelové sázejí vše na jednu kartu a hrají power-play!
     
    58:39
    Havlíčkův Brod si vyžádal oddechový čas. Uvidíme, zda se odhodlá ke hře bez brankáře.
     
    58:38
    Brno odrazilo nepříjemný útok rozjetých Rebelů, ale po získání puku jeho beci nepřesně přihrávali a poslali kotouč přes všechyn čáry na zakázané uvolnění.
     
    57:41
    Havlíčkobrodští mladíci už jsou v plném složení na ledové ploše a ubránění oslabení jim nedalo skoro žádnou práci. Pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    56:55
    Brno se v přesilovce jednoznačně trápí, když se mu nedaří přes aktivně forčekující Rebely projít do útočného pásma. Navíc se při početní výhodě sami brání, když se ke střele dostal P. Blažek, jehož zblokovaný pokus z mezikruží zamířil do rohu pásma.
     
    56:07
    J. Milfait se Zdražilem se dostávali do nadějného přečíslení 2 na 1, ale hostující obrana zachytila nahrávku v prostoru mezi kruhy a vyvezla puk z obranného pásma do útočných pozic.
     
    55:41
    Za podražení vyfasoval dvoumintový trest Ondráček (HBR).
     
    55:23
    Moravané sice vyhráli v obranném pásmu vhazování, jenže vzápětí vyhodili po ledě kotouč přes všechny čáry jen na odpískané zakázané uvolnění.
     
    54:30
    Do nadějné pozice s utěšeně protlačoval přes soupeřova beka útočník Zdražil, jenže na poslední chvíli se nedostal k puku a tím pádem nemohl brankáře Baruše ohrozit.
     
    53:56
    Havlíčkobrodská družina se snaží napadat brněnskou rozehrávku už v jejím zárodku, tedy poblíž gólmana Baruse, a hostům to činilo pořádné problémy, když se nedostal idále než do středního pásma.
     
    52:50
    Z tísně vyslal ránu na vrcholu kruhů Křivohlávek, ale vzhledem k těžké pozici podobně vzhlížel i jeho projektil, kterému scházela patřičná přesnost.
     
    52:04
    Rebelové si začínají vynucovat výrazný tlak, po vyhraném vhazování zanedlouho střílel od modré čáry obránce Šíma, ale soupeřův útočník stál v bezprostřední blízkosti a zblokoval střelu tělem do středního pásma.
     
    51:23
    M. Novák zachytil nahozený puk v rohu brněnského pásma, lehkým přiťuknutím ho předložil do pravého kruhu J. Milfaitovi, který si všiml na modrou čáru sjíždějícího beka Novotného. Ten po zpracování nahrávky okamžitě střílel, ale trefil jen před sebou stojícího protihráče.
     
    50:14
    Mladí bojovníci z Kotliny se zabydleli v útočných pozicích, z nichž si hledali cestu přes důslednou brněnskou defenzívu k ohrožení brankáře Baruse marně.
     
    49:22
    Rychlý brejk zakončil velice nebezpečným střeleckým pokusem Hnilička, jenž střílel tvrdě zápěstím z levého kruhu a těsně minul vzdálenější tyčku.
     
    48:39
    Na opačné straně ledového kolbiště se po časové odmlce dostal do akce také gólman Barus, kolem kterého se srotila útočná formace Rebelů a zkoušela prostrčit kotouč za brankovou čáru.
     
    47:50
    Brankář Krch teď nemá vůbec příležitost k odpočinku, protože se opět nacházel v nepřetržité permanenci. Zblízka u něj zkoušeli dorážet brněnští útočníci, ale svou útočnou snahu nezavršili gólovým efektem.
     
    47:23
    Fúzikova dělovka z blízkosti vrcholu kruhů skončila na nastaveném betonu gólmana Krcha, který okamžitě padl do mohutného rozkleku, odkud se odrazila do břevna a kotouč zakončil svou pouť na plexisklu za brodskou bránou!
     
    46:34
    Brněnská útočná snaha opět ztroskotala na paži čárového rozhodčího, který při jejich přechodu do útočných pozic zaznamenal postavení mimo hru.
     
    45:45
    Popolanský se při náporu Komety probil k zakončení z vrcholu kruhů, jeho razantní projektil ale pohotovým zákrokem zneškodnil připravený gólman Krch.
     
    45:18
    Urputný souboj o puk v blízkosti havlíčkobrodské modré čáry sice vyhráli Moravané, jenže vzápětí se dostali s pukem do postavení mimo hru.
     
    44:23
    Havel zachytil puk po přesné přihrávce ve středním pásmu a prodloužil ho jemnou tečí na J. Doležala, ovšem ten se nedokázal prosadit přes brněnskou přesilu v útočném pásmu a o kotouč záhy přišel.
     
    43:36
    I přesto, že si hosté místy v přesilovce vynutuli značnou územní převahu a brankář Krch řešil několik nepříjemných ran z různých střeleckých pozic, se nakonec Havlíčkův Brod ubránil bez úhony. Pokračuje se ve hře 5 proti 5.
     
    42:52
    Kotouč opustil ledovou plochu. Buly proběhne ve středním pásmu, kde rozhodčí vhodí puk do prostoru blíže havlíčkobrodské modré čáry.
     
    42:00
    Gólman Krch si teď připsal velice těžký zákrok, když tvrdou ránu z bezprostřední blízkosti ukryl ve své výstroji a důležité bylo to, že nevyrazil puk k brněnským forvardům, kteří číhali na dorážky. Střelcem byl zřejmě Zemánek.
     
    41:36
    Na trestnou lavici je vykázán Musil (HBR), který se proti hokejovým pravidlům provinil hákováním.
     
    40:34
    V závěru přesilovky ostře pálili od modré čáry Bilčík, jenž těsně minul levou tyčku brodské brány, a vzápětí to zkoušel i Štindl, jehož ránu pro změnu vyrazil betony gólman Krch do bezpečí. Havlíčkův Brod je kompletní, pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední část nám už góly nabídla, a to na obou stranách barikády. Rebely poslal do vedení po krásném blafáku Michal Zdražil, hosté z Brna ale odpověděli třemi přesnými zásahy, když se postupně zapsali mez střelce Jakub Fúzik, Lukáš Hnilička a Martin Dufek. Před závěrečným dějstvím, které začne zhruba v 19:35, vede Kometa v Havlíčkově Brodě 3:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:49
    Jurák zachytil nahrávku a z předbrankového prostoru okamžitě střílel, jeho projektil bez přípravy skvěle zlikvidoval gólman Krch, když pohotově zareagoval a puk vyrazil hrudí do rohu pásma.
     
    39:07
    Po hbité kombinaci Brna v útočném pásmu napřáhl na modré čáře Bilčík, jehož tvrdou ránu po ledě brankářmKrch dob ře viděl a ve svém brankovišti ji ukryl v lapačce.
     
    38:29
    Na lavici hanby usedl za hákování Richter (HBR), jenž musel proti uvolňujícímu se útočníkovi zatáhnout za záchrannou brzdu.
     
    38:10
    V závěru přesilovky ještě nebezpečně střílel od modré čáry bek Ambrož, jehož ránu gólman Barus jen vyrazil, ale další Broďáci se tlačili k dorážkám marně a hosté vyhodili.
     
    37:38
    Havlíčkobrodští mladíci na chvíli vydobyli útočné pozice, jenže po kombinaci o puk znovu přišli a Kometa se pohodlně osvobodila dlouhým vyhozením.
     
    36:53
    Moravané brzy vybojovali puk a bez váhání ho odpálili až do útočného pásma. Rebelové začínají nový postupný útok až zpoza vlastního brankáře Krcha.
     
    36:10
    Havlíčkův Brod si vynutil územní převahu a získal hru v početní převaze. Koukal (KOM) se nevyvaroval nedovoleného zákroku a je za to "oceněn" 2 minutami, který si odnesl si za hrubost.
     
    35:34
    Wasserbauer dostal nahrávku při rychle se rozvíjející brodské akci a současném protiútoku, jenže tísněn brněnskou přesilou na útočné modré čáře nezpracoval rychle letící puk a hosté ho rychle odzbrojili.
     
    35:06
    Dlouhá a npřesná nahrávka hostů nenašla nikoho v brněnském dresu a přes všechny čáry doletěla až na odpískané zakázané uvolnění.
     
    34:37
    Brněnská Kometa se pokoušela o podobný kousek jako před pár okamžiky bojovníci z Kotliny, jenže zastavil ji hvizd sudího, který odpískal signalizované postavení mimo hru.
     
    33:58
    Po rychlé kombinaci a následném bleskovém přechodu do útočného pásma střílel z levé strany a velkého úhlu Zdražil, jehož projektil ještě jemně tečoval M. Novák, usměrnil však kotouč jen do míst, kde v tu chvíli stál připravený gólman barus, jenž u bližší tyčky ukryl puk v lapačce.
     
    33:14
    Kometa právě vstřelila branku!

    Brněnská euforie nebere konců a přinesla hostům už třetí vstřelenou branku. Po dalších zmatcích kolem gólmana Krcha se ujal kotouče uprostřed pravého kruhu MARTIN DUFEK a střelou k bližší tyčce navýšil náskok svého týmu! Asistence: Branislav Jankovič, Tomáš Popolanský.
     
    32:38
    Moravané nepolevují se ze své vynucené převahy a i nadále svírají brodské mlaídky v hloubi jejuich obranného pásma. Zatím se jim však nepodařilo nebezpečnějši vypálit.
     
    31:41
    Kometa právě vstřelila branku!

    Kometa jde poprvné do vedení. Gólman Krch neustále čelil mohutnému tlaku, který jako kdyby každou chvilkou ještě o poznání narůstal. Kotouč objel v útočném pásmu destinace Jiří Zemánek - Jakub Fúzik - LUKÁŠ HNILIČKA, přičemž posledně jmenovaný se po velkém závaru ujal v pravém kruhu puku a z otočky skóroval do vzdálenějšího hroního růžku mimo Krchův dosah! Asistence: Jakub Fúzik, Jiří Zemánek.
     
    31:28
    Již při hře 5 na 5 si vytvořilo Brno tlak gigantických rozměrů, jímž tlačí Rebely do obraných pozic. Dvakrát pálil z dobrých pozic kapitán Dlapa, ale z levého kruhu a od modré čáry ennašel na brankáře Krcha účinný recept.
     
    30:00
    Štindlova ostrá rána od modré čáry proletěla napříč celým pásmem a vyhnunla se i hradbě hráčů v prostoru mezi kruhy, kolem gólmana Krcha, jenž ji ukryl v náruči, si však cestu nenašla.
     
    49:39
    Hosté už jsou v útočných pozicicíh, v nichž se pokoušejí o hbitý pohyb a bleskovou kombinaci, jíž by vyšachovali brodskou obranu a prověřili připravenost gólmana Krcha.
     
    29:11
    Brno si stále neúspěšně hledá přes aktivní a zformovaný havlíčkobrodský blok cestu do útočných pozic, z nichž by mohlo zahrrozit. Naopak se ve svém brankovišti musel činit jeho gólman Barus, jenž vzdoroval několika nebezpečným dorážkám zblízka a pod tlakem přerušil hru.
     
    28:55
    Mladým Rebelům se podařilo vyhrát důležité vhazování u své branky a okamžitě odpálili kotouč do uctivé vzdáleniosti od území svého brankáře Krcha.
     
    28:21
    Kometa se usídlila v ofenzivní fázi a z kombinace v Krchově blízkosti vytěžila přesilovou hru. Na trestnou lavici zamířil za držení protihráče Vác. Němec (HBR).
     
    27:42
    Stále sledujeme stejný obrázek hry. Oba soupeři se s velkou chutí derou do zakončení, obrany mají na obou stranách plné ruce práce, o brankářích už v tomto ohledu vůbec nemluvě.
     
    27:15
    Po rychlém útočném výpadu Rebelů pálil v tísni Ondráček, jehož rána z vrcholu kruhů minula Barusovu svatyni a trefila jen ochranné plexisklo za brněnskou bránou.
     
    25:57
    Hráči v modrobílých dresech zamkli svého soka z Vysočiny v hloubi jeho obranného pásma a po sérii nahrávek několikrát pálili z dobrých pozic, jenže jejich snaze chyběla větší přesnost v zakončení.
     
    24:52
    Brno je rázem na koni a diktuje tempo hry, přičemž se vytrvale probíjí k časté střelbě, díky níž má gólman Krch pln=é ruce práce. V této těžké zkoušce ale obstál na výbornou.
     
    23:45
    Kometa právě vstřelila branku!

    A je vyrovnáno. Hosté se nastěhovali do útočného pásma a po tvrdé ráně Lukáše Hniličky, jíž gólman Krch vyrazil do prostoru před sebou, se hráči Komety tlačili k okamžitým dorážkám zblízka, přičemž JAKUB FÚZIK zblízka dopravil puk k bližší tyčce! Asistence: Lukáš Hnilička.
     
    23:00
    Dufek obdržel krásný pas z rohu brodského pásma a z mezikruží bez váhání ostře zakončil, gólman Krch ale stihl zareagovat a zřejmě koncem ramene vyrazil puk nad svou branku.
     
    22:04
    Oba týmy jsou očividně při chuti a snaží se o útočný hokej ve svižném tempu. Nejdříve měl plné ruce práce gólman Barus a za chvíli se zapotil také jeho protějšek Krch, jenž zneškodnil tvrdou ránu Zemánka z vrcholu kruhů, když puk schoval pod betony a přerušil hru.
     
    20:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové jdou do vedení. Jan Milfait zachytil ve středním pásmu těžkou nahrávku od Matěje Nováka, najel si do středního pásma a v situaci 2 na 1 našel najetého MICHALA ZDRAŽILA, který si se zkušeností ostříleného mazáka potáhl puk na holi a po krásně provedeném blafáku zasunul bekhendem puk do sítě! Asistence: Jan Milfait, Matěj Novák.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní dvacetiminutovka nám s sebou sice přinesla celou řadu slibných šancí, jenže ani jedna z nich gólem neskončila. Lví podíl na tom nesou oba gólmani, brněnský Barus a havlíčkobrodský Krch, kteří si připsali celou řadu úspěšných zákroků. Před 2. třetinou, jež začne zhruba v 18:47, platí v kotlině bezbrankový stav.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:49
    Brankář Barus měl o další práci postaráno, když musel likvidovat u bližší tyčky nepříjemnou ránu z prostoru u levého mantinelu. Poradil si dobře, když puk ukryl v náruči a přerušil hru.
     
    19:22
    Hra se nám rychle přelévá ze strany na stranu, přičemž se oba tábory probíjejí k častým zakončením, a gólmani si tak dávají neustále pozor.
     
    18:20
    Brankář Barus se dostal do akce, když pevnost jeho betonů vyzkoušel tvrdou ranou z vrcholu kruhů obrácne Vác. Němec. Strážce brněnské svatyně následně obstál i v další zkoušce, když nepustil havlíčkobrodské forvardy k dorážkám ukrytím puku pod lapačkou.
     
    18:00
    Jihomoravané na chvilku sevřeli mladé Rebely do pevného objetí, ze kterého je vůbec nepouštěli ven. Brankář Krch proto musel být neustále ve střehu, ale Brno ho důkladněji neprověřilo.
     
    17:21
    Havlíčkovu Brodu se první přesilová hra vůbec nepovedla, když se k vážnější situaci poblíž brankáře Baruse vůbec neprobil. Naopak hosté i v početní nevýhodě nastřelili tyčku. Pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    16:00
    Rebelům se nedařilo dobýt postavení v přesilovkových pozicích a hosté toho využili nejen k ukrojení notné části z Koukalova trestu, ale také k nebezpečnému zakončení. Krásnou ránu vyslal ze své hole Hnilička, jenže gólmanu Krchovi teď pomohla branková konstrukce!
     
    15:21
    Havlíčkův Brod se zabydlel v útočných pozicích, z nichž pořádně provětral brněnskou obranu a vytěžili přesilovku. Za držení protihráče je po odpíkání na 2 minuty vloučen Koukal (KOM).
     
    14:20
    Z pravého kruhu ostře střílel P. Blažek, gólman Barus měl však dobrý výhled a razantní pokus u bližší tyčky schoval v připravené náruči, čímž přerušil hru.
     
    13:49
    J. Milfait nechal v útočném pásmu proti přesile protihráčů naplno vyniknout své šikovné ruce, obrkoužil branku a nahrál předložil následně kotouč na hůl beků, jenže ti neprostřelili hradbu těl před gólmanem Barusem.
     
    12:41
    V těchto chvílích jsme sledovali především tuhý boj o střední pásmo, ze kterého se nakonec vyklubala nebezpečná šance hostů, v níž Zemánek z vrcholu kruhů tvrdě vypálil, ale jeho střelecký pokus postrádal větší přesnost.
     
    12:09
    Kometa ztratila postavení v útočném pásmu a zpět do hájemství gólmana Krcha se chtěla co nejrychleji vrátit, jenže její rychlý útok zastavilo na modré čáře postavení mimo hru.
     
    11:20
    Kolem brněnské branky teď bylo pořádně rušno. Po vyražené střele se důrazní domácí útočníci tlačili k následným dorážkám z bezprostřední blízkosti a moc nechybělo, aby J. Milfait jako poslední v řadě zasunul puk do odkryté svatyně.
     
    10:52
    Velice aktivní Křivohláívek opět nebezpečně zakončoval, když jeho tvrdou ránu brankář Krch vyrazil betony do rohu pásma domácích, kteří se záhy chopili puku a zakládají útok.
     
    9:56
    Bilčík napřáhl až ve středním pásmu k hodně překvapivé střele, jíž nakonec donutil gólmana Krcha k zákroku. Brodský muž s maskou si ztlumil po ledě letící puk betony a následně ho přikryl lapačkou.
     
    8:53
    M. Novák vybojoval u mantinelu puk a dostal ho až na hůl J. Milfaita, který hledal nahozením od modré čáry směrem k brance někoho ze svých spoluhráčů, ale již zmíněná dvojice nenalezla pochopení u svých spoluhráčů a zůstala v útočném postavení prakticky osamocená.
     
    7:55
    Nahrávku do prostoru pravého kruhu obdržel Křivohlávek a bez výhání vypálil. Jeho střelu z úhlu brankář Krch dobře viděl a ukryl ji u bližší tyčky do náruče.
     
    7:22
    Domácí hráči v těchto chvílích udávají tempo hry, když drží kotouč častěji ve své moci a tlačí se přes zkonsolidovanou brněnskou defenzívu do zakončení, ale zatím neúspěšně.
     
    6:20
    Soupeřova brankáře zaměstnali také havlíčkobrodští mladíci. Nadvakrát zakončoval z mezikruží J. Milfait, když jeho první ránu vyrazil gólman Barus betony a druhý projektil z hole nebezpečného forvarda ukryl ve vymrštěné lapačce.
     
    5:38
    Gólman Krch si těď musel chvíli připadat jako na střelnici, protože ho Brňané zasypali vydatnou sprškou nebezpečných střel. Nejdříve střílel z pravého kruhu Jurák, jeho ránu vyrazil strážce brodské svatyně jen ke Křivohlávkovi, který dorážel do nastavených betonů.
     
    4:30
    Vypadá to, že oba dnešní soupeři se už zahřáli na provozní teplotu a dostávají se často k zakončení.
     
    3:50
    Dujsík si sjel s pukem na holi do levého kruhu, odkud vyslal nepříjemný projektil, jenž jen těsně minul vzdálenější tyčku Krchovy svatyně a skončil v rohu pásma!
     
    3:20
    Do útoku se podívali také Rebelové, když nejdříve prověřili pozornost brankáře Baruse střelou z ostrého úhlu a vzápětí jejich projektil od modré čáry skončil ve skrumáži těl před bránou.
     
    2:23
    Dvakrát se teď v ideálních palebný ocitl aktivní Jurák, když nejdříve prověřil Krchovu pozornost střelou ze strany, vzápětí se chopil vyraženého puku a projel s ním kolem havlíčkobrodské obrany až do předbrankového prostoru, odkud nastřelil jen Krchovy betony.
     
    0:49
    Oba týmy vstoupily do utkání počátečním oťukáváním, při němž se neúspěšně snaží o přechod do soupeřova pásma a vytvořit si souvislejší tlak.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Krch (Zvolánek) - Richter, Bancíř, Ambrož, Šíma, Vác. Němec, Šplíchal, Musil, Novotný "A" - Wasserbauer, P. Blažek, Szilva, Ondráček "A", Zdražil, Havel, J. Milfait "C", J. Doležal, O. Doležal, M. Novák.

    HC Kometa Brno:
    Barus (Vodička) - Štindl, Dujsík, Fúzik, Hnilička, Juráň, Dufek, Křivohlávek, Koukal, Dlapal "C", Jurák, Horehleď, Zemánek, Svatý, Jankovič, Šafránek, Popolanský, Stehlík, Káňa, Bilčík.

    Rozhodčí:
    J. Hribik - S. Barvíř, P. Blümel.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 21. Zdražil (J. Milfait, M. Novák) - 24. Fúzik (Hnilička), 32. Hnilička (Fúzik, Zemánek), 34. Dufek (Jankovič, Popolanský), 59. Fúzik (Hnilička)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Kometa Brno:
    bahis siteleri