Vítkovice – Liberec 5:4 (kon.) | Pardubice – K. Vary 2:5 (kon.) | Sparta – Berani Zlín 0:4 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
5:4 (1:2, 2:0, 2:2)
Bílí Tygři Liberec
Úterý 23.11.2010, 17:30 • ČEZ aréna Ostrava • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Chaos před domácí brankou bleskurychle využil JAROSLAV KUDRNA - 5:4. Asistence: Marek Trončinský, Petr Nedvěd.
     
    51:13
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí operovali u Pincovy klece, JAN KÁŇA zpoza klece nepřihrál na kolegu připraveného u opačné tyče a sám zasunul kotouč za Pincova záda - 5:3. Asistence: Jiří Burger, Michal Barinka.
     
    48:20
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté mohou slavit dál, podařilo se jim snížit, kotouč do branky propasíroval MILOSLAV HOŘAVA - 4:3. Asistence: Tomáš Vak, Lukáš Derner.
     
    43:04
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovický kapitán Burger si vybruslil zpoza branky, nahrál do kruhu najíždějícímu TOMÁŠI VORÁČKOVI, který přesně trefil poloodkrytou klec - 4:2. Asistence: Jiří Burger, Petr Pohl.
     
    39:44
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí vrthli do pásma, Pohl přeskočil libereckou hokejku a v polopádu stačil nahrát puk před branku, kde se jej ujal PETR VRÁNA a nedal Pincovi šanci - 3:2. Asistence: Petr Pohl.
     
    22:52
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí srovnávají! V rohu kluziště se kotouče ujal Pohl, vydal se za branku, tam prudce zabrzdil a poslal kotouč na PETRA VRÁNU, který napodruhé dostal puk do branky - 2:2. Asistence: Petr Pohl.
     
    09:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí se udrželi v pásmu, JAN KÁŇA se protlačil až před branku a po nahrávce Burgera snižuje na 1:2. Asistence: Jiří Burger.
     
    06:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Vhazovalo se u Málka, liberečtí vyhráli bully, puk se dostal k JIŘÍMU MORAVCOVI, který propálil vše, co mu stálo v cestě - 0:2. Asistence: Miloslav Hořava.
     
    00:38
    Liberec právě vstřelil branku!
    Kudrna v gólové šanci netrefil odkrytou klec, hosté však zůstali u kotouče, přes Nedvěda puk doputoval k JIŘÍMU HUNKESOVI, který prostřeluje Málka - 0:1. Asistence: Petr Nedvěd.

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 10. Káňa (Burger), 23. Vrána (Pohl), 40. Vrána (Pohl), 44. Voráček (Burger, Pohl), 52. Káňa (Burger, Barinka) - 1. Hunkes (Nedvěd), 7. Moravec (Hořava), 49. Hořava (Vak , Derner), 59. Kudrna (Trončinský, Nedvěd)


    HC Vítkovice Ridera: Málek - Barinka, Malík, Ovčačík, Trnka, Rehák, Voráček, Pavelka - Burger, Huna, Šedivý, Káňa, Klimek, Pohl, Tomas, Vrána, Sýkora, Szturc, Kucsera, Ujčík
    Bílí Tygři Liberec: Pinc - Čakajík, Hunkes, Moravec, Derner, Trončinský, Pavlů, Rýgl - Vantuch, Podkonický, Nedvěd, Dušek, Hořava, Vak, Kudrna, Víšek, Plodek, Klimenta, Bárta, Špaček, Ondřej

    Rozhodčí: Fraňo, Lacina - Bláha, Kostka

    Diváci: 3142