Sparta – Ústí n/L 2:3 (kon.) | Liberec – Litvínov 2:3 (po pr.) | Plzeň – K. Vary 3:7 (kon.)
Kometa Brno – Jihlava 5:2 (kon.) | Zlín – Havířov 7:1 (kon.) | Vítkovice – Opava 8:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Chomutov 3:2 (kon.) | Slavia – Kladno 3:2 (kon.) | Znojmo – Havlíčkův Brod 10:2 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
10:2 (2:0, 5:0, 3:2)
HC Rebel Havlíčkův Brod
Pondělí 29.11.2010, 18:00 • Hostan aréna • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    57:16
    Orli právě vstřelili branku!
    A je tam desítka! David Videlka našel před brankou JANA TROJANA, který bez problémů zaznamenal svoji druhou trefu v dnešním zápase. Asistence: David Videlka, Michal Telesz.
     
    53:49
    Orli právě vstřelili branku!
    PATRIK NOVÁK obral soupeře za brankou o puk, poslal kotouč na Piskoře. Ten vystřelil, avšak jeho pokus byl neúspěšný, a tak mu jel před branku pomoct Novák, jenž puk dorazil za gólmana. Asistence: Dominik Piskoř.
     
    50:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté využívají dvojnásobnou přesilovku. Martin Hadrava poslal kotouč před branku na FILIPA ONDRÁČKA, který do přihrávky vložil jen hůl a puk si to namířil do klece. Asistence: Martin Hadrava.
     
    43:02
    Orli právě vstřelili branku!
    Výborná spolupráce znojemských útočníků. Ti si vyměnili před gólmanem kotouč. O zakončení se postaral RICHARD JARŮŠEK, který namířil puk pod horní tyčku. Asistence: Tomáš Komínek a David Bartoš.
     
    41:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba znojemských obránců. MARTIN HADRAVA se zmocnil na modré puku a upaloval sám na gólmana. Kuchařovi prošel kotouč mezi betony. Bez asistence.
     
    35:37
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak toto je pro Zvolánka přímo noční můra. František Pospíšil vystřelil od modré, gólman si myslel, že má puk schovaný mezi betony, avšak našel jej TOMÁŠ KOMÍNEK a prodloužil jeho let až do branky. Asistence: František Pospíšil.
     
    30:22
    Orli právě vstřelili branku!
    Ani při druhé střele havlíčkobrodský gólman neobstál. Tentokrát si bod do svých statistik připisuje JAN TROJAN. Asistence: David Videlka.
     
    29:53
    Orli právě vstřelili branku!
    První střela na Zvolánka končí gólem. Individuální akci předvedl RICHARD JARŮŠEK! Bez asistence.
     
    29:38
    Orli právě vstřelili branku!
    Pešek loví další kotouč ze své klece a míří na střídačku! Nyní vystřelil z levého kruhu PATRIK NOVÁK. Puk se odrazil od betonu gólmana a padl přímo za brankovou čáru. Asistence: Jan Podešva, Jakub Šaur.
     
    28:18
    Orli právě vstřelili branku!
    RICHARD JARŮŠEK obdržel ve vlastním oslabení na červené kotouč od Jakuba Stehlíka a upaloval sám proti Peškovi. Toho si s hravostí položil a elegantně zakončil nad jeho levý beton. Asistence: Jakub Stehlík.
     
    16:52
    Orli právě vstřelili branku!
    TOMÁŠ LATNER před chvílí asistoval na gól a nyní je autorem branky on sám! Jeho tvrdá střela od modré doletěla až za havlíčkobrodského gólmana, a rozvlnila tak podruhé v dnešním zápase hostující síťku! Asistence: Jiří Tichý, David Videlka.
     
    14:23
    Orli právě vstřelili branku!
    Do třetice všeho dobrého a hned je z toho gól! Richard Jarůšek našel dobře najíždějícího MICHALA TELESZA, jenž doklouzal až před Peška a bez váhání vystřelil po zemi k pravé tyčce. Asistence: Richard Jarůšek, Tomáš Latner.

    Lukáš Caha

    Branky a nahrávky: 15. Telesz (Jarůšek, Latner), 17. Latner (Tichý, Videlka), 29. Jarůšek (Stehlík), 30. Novák P. (Podešva, Šaur), 30. Jarůšek, 31. Trojan (Videlka), 36. Komínek (Pospíšil), 44. Jarůšek (Komínek, Bartoš), 54. Novák P. (Piskoř), 58. Trojan (Videlka, Telesz) - 42. Hadrava, 51. Ondráček (Hadrava)


    HC LERAM Orli Znojmo: Kacetl (Kuchař) - Hejl, Pospíšil, Tichý, Latner, Opalek, Stehlík, Šaur, Skretič - P. Novák, Komínek, Bartoš, Trojan, Podešva, Mikulášek, Piskoř, Telesz, Kovalský, Videlka, Jarůšek.
    HC Rebel Havlíčkův Brod: Pešek (Zvolánek) - Richter, Bancíř, Ambrož, Hájek, Šíma, Němec, Šplíchal, Musil, Novotný - Varga, Szilva, Ondráček, Zdražil, Havel, Milfait, J. Doležal, O. Doležal, Honza, M. Novák, Hadrava.

    Rozhodčí: Humpolíček - Klein, Skopal
    bahis siteleri