HC Slovan – Orange 20 6:0 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
6:0 (3:0,2:0, 1:0)
HK Orange 20
sk Středa 01.12.2010, 17:30 • Ružinovský zimný štadión Vladimíra Dzurillu. • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Úžasné: Otec Pavol Rybár vychytal nulu, ale aj jeho syn Patrik Rybár vychytal nulu, po tom čo sa dostal do brány v 54 minúte stretnutia. (19:46:44)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:00
    Plynú posledné sekundy dnešného stretnutia, zaznamenali sme víťazstvo domáceho mužstva, ktoré malo v Bucovi šancu na zvýšenie stavu stretnutia.
     
    58:00
    Predlžovanie na štadióne Vladimíra Dzurillu nehrozí, teraz leté otázka či si Patrik Rybár udrží čisté konto?
     
    Kuľhova deľovka nenašla smer za chrbát Riečičiara v bráne Orange 20.
     
    55:11
    Puk skončil na Kozákovej hokejke, dokázal však puk vyhodiť z tretiny už ho má Demel na hokejke, Hájek nepresne a už je puk na hokejkách hráčov v bielych dresoch.
     
    Slovan má puk pod kontrolou a teraz sa predviedol Ridečičiar, keď ukázal pekný semafor, do ktorého mu vletel puk z hokejky bratislavského útočníka, žial nepostrehol som, ktorý sa tak opovážil urobiť.
     
    53:01
    V bráne Slovana sa objavil Patrik Rybár s číslom 49, udrží čisté konto? Držíme palce. Myslím si, že nemusím pripomínať, že je to syn Pavla Rybára ktorý nosí 29. Tá správa obletela svet, keď sa objavil v Nitre na striedačke.
     
    53:01
    Reklamná...
     
    52:41
    Orange 20 je v plonom počte.
     
    Hujsa sa pokúšal o zmenu stavu indivoduálne, neprešiel cez obranu a najmä brankár Riečičiar mu bol veľkou prekážkou na ceste za úsechom v podobe gólu.
     
    50:41
    Macejko - trestná lavica
     
    49:35
    Hudáček mal možnosť na prekonanie Ričičiara, nepodarilo sa Slovan hrá iba toľko čo potrebuje, a mladíci sú neškodní, v koncovke.
     
    48:35
    Slovan drží puk na hokejkách, aj v týchto chvíľach hostia sa k nemu nevedia dostať, nasleduje vylúčenie, hosťujúceho hráča
     
    47:11
    Lipiansky, Kováčik, Janík po týchto hekejkách išiel puk smerom k bráne, Bakoš však puk na modrej čiare nespracoval a ten mu ušie do stredného pásma.
     
    Carteli pri mantineli poslal puk smerom k bárne hostí, Slovan je v plnom počte vrátil sa Jendek.
     
    45:11
    Slovan v plnom počte, vrátil sa vylúčený Schnábel.
     
    43:58
    Rybár a jeho lapačka ponúka puk hlavnému rozhodcovi Baluškovi puk, ktorý zlikvidoval.
     
    43:52
    Jendek - po druhý krát v dnešnom stretnutí smeruje na trestnú lavicu.
     
    43:11
    Schnábel smeruje na trestnú lavicu.

    Jozef Fajták

    Branky a nahrávky: 10. Huna Richard (Bulík), 11. Bohunický (Lipiansky), 16. Huna Robert (Huna Richard, Schnabel), 32. Kuľha Martin (Hujsa Martin, Kováčik), 32. Lipiansky (Kuľha), 41. Carcelli (Kuľha Martin, Hujsa Martin)


    HC Slovan Bratislava: Rybár - J. Kováčik, Hájek, Cartelli, Bohunický, Schnabel, Jendek, Janík - Kuľha, Demel, Hujsa - Richard Huna, Lipiansky, Bulík - D. Skokan, Kapuš, D. Buc - Róbert Huna, L. Hudáček, M. Bakoš
    HK Orange 20: Pecha od 20 Riečičiar, Imrich, Kozák, Čerešňák, Hraško, Malina, Satňo, Macejko, Hrnka, Jokeľ, Petro, Šťastný, Šimčák, Sobota, Matoušek, Preisinger, Kalináč, Šišovský, Vandas, Murček.

    Rozhodčí: BALUŠKA, Rudý, Tvrdoň
    bahis siteleri