Třinec – Vítkovice 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Plzeň 1:2 (po pr.) | Jihlava – Olomouc 6:1 (kon.)
Motor ČB – Liberec 2:3 (po pr.) | Chomutov – Sparta 2:1 (kon.) | Pardubice – Znojmo 5:0 (kon.)
Havlíčkův Brod – Zlín 4:5 (po s.n.) | Havířov – Opava 0:0 (odl.)
po s.n.
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:5 (1:2, 1:1, 2:1 - 0:0)
Berani Zlín
Pátek 10.12.2010, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    64:53
    Na lavici hanby je vykázán za útočný faul Finsterle (ZLN), který si odsedí 2 minuty za vysokou hůl.
     
    62:50
    Za vysokou hůl je dvěma minutami potrestán J. Milfait (HBR). Zlín může těžit z velice dobré přerdsilové hry, jejímž formou bude vyplněna velká část zbytku prodloužení. Hosté si berou oddechový čas.
     
    46:52
    V těchto chvílích sledujeme především tuhý boj o střední pásmo. Ten nakonec vyhráli hosté a nebezpečně zahrozili střelou z levého kruhu, jíž lapil do náruče připravený brankář Krch. Po odpískání zaplály na ledě vášně a bude se vylučovat. Na trestnou lavici míří Wasserbauer (HBR) za krosček a Kundera (ZLN) za hrubost.
     
    30:36
    Kotouč opustil hrací plochu a skončil na tribuně. Za zdržování hry je vzápětí potrestán Jakub Musil (ZLN).
     
    22:24
    Havlíčkův Brod se dokázal osvobodit dlouhým vyhozením, jenže Zlín se probil zpět do útočných pozic a vynutil si faul Blažka (HBR), který musel zastavit uvolňujícího se Fořta. Po odpískání dostal 2 minuty za držení protihráče.
     
    21:05
    Rebelové se dostali pod tlak, při němž hosté zakončovali ze všech možných pozic a gólman Krch měl plné ruce práce. Po odpískání dostává 2 minuty za vysokou hůl Zdražil (HBR).
     
    15:36
    Nebezpečně pálil z levého kruhu Fořt, který narazil se svou ranou jen na betony brankáře Krcha, jenž si počíhal na puk u bližší tyčky. Po odpískání se Finsterle (ZLN) provinil v útočném pásmu sekáním.
     
    14:44
    Po Hadravovu průniku, který skončil nepříjemnou střelou, s níž si gólman Kašík poradil, je vyloučen Zábojník (ZLN) za hákování.
     
    11:00
    Poměr sil na ledové ploše se vyrovnal. V rohu zlínského pásma se proti pravidlům provinil Varga (HBR), který si odnesl 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    10:55
    Havlíčkobrodská dŕužina se nastěhovala do útočných pozic, kde několikrát zahrozila nebezpečnými projektily. Její útočná snaha vyústila ve zlínský faul. Na terstnou lavici usedl Zábojník (ZLN) za krosček.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 16. Hadrava (Ondráček), 33. Vác. Němec (Zdražil), 44. Ondráček (J. Milfait), 60. Hadrava (Šíma, J. Milfait) - 12. Fořt (Finsterle), 19. Fořt (Jakub Musil), 25. Kundera (Sadil, Finsterle), 54. Fořt (Finsterle), 65. Jakub Musil


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Berani Zlín:
    bahis siteleri