Olomouc – Vítkovice 0:8 (kon.) | Kometa Brno – Slavia 4:1 (kon.) | Hr. Králové – Pardubice 2:3 (po pr.)
Jihlava – Motor ČB 1:5 (kon.) | Havířov – Zlín 1:6 (kon.)
po prodl.
Královští lvi Hradec Králové
2:3 (1:0, 0:1, 1:1 - 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 12.12.2010, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    61:03
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Nedáš - dostaneš, je to jasné. Střelu Matěje Bažanta Hak ještě vyrazil, ale puku se zmocnil DANIEL VOŽENÍLEK a neomylně zasunul do prázdné klece. Asistence: Matěj Bažant.
     
    60:40
    Jakub Hofman mohl v oslabení dokonat hattrick, ale sám proti Stibůrkovi neuspěl!
     
    60:24
    Rozhodčí nasadil v úvodu prodloužení přísný metr a vylučuje domácího hráče! Lukáš Hercig pyká za hrubost. 4 na 3 pro Pardubice!
     
    59:14
    Hradec se ze všech sil brání pardubickému tlaku.
     
    57:04
    Pavel Vencl nabízel Patriku Jiránkovi puk před bránu, ale skákavou gumu hradecký útočník netrefil.
     
    52:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ale Hradec odpovídá tím nejlepším možným způsobem! Scénář z prvního úderu domácích se takřka zopakoval. Drahoš Jebavý poslal puk na modrou čáru, odkud ho skvěle napálil JAKUB HOFMAN do protipohybu Stibůrka! Takže máme opět vyrovnáno, 2:2. Asistence: Drahoš Jebavý.
     
    51:22
    Pardubice právě vstřelily branku!
    ČEZ Stadion bouří. ONDŘEJ BOHUNĚK vysekl kotouč z výstroje Haka přímo do branky, rozhodčí však po vteřince váhání ukazuje na bránu a gól platí. Hosté jdou poprvé v zápase do vedení. Asistence: Radovan Chvojka.
     
    49:53
    A Vlastimil Hak chytá i tvrdou ránu Kracíka.
     
    49:23
    David Barkóci zblízka ztroskotal na Hakovi!
     
    48:24
    Radek Pilař - 2 minuty za napadení.
     
    48:23
    Ale pozor, Pardubice si zahrají další dlouhou přesilovku pět na tři.
     
    48:12
    Hradec hrál v šesti a sudí si toho všimli. Takže hosté jsou na přesilovku.
     
    43:38
    Pilařovu nahrávku volnému Klemencovi zastavila položená hokejka Diveckého.
     
    39:23
    Hradečtí fanoušci reklamují gól, ale rozhodčí bude pouze vylučovat jednoho z hostů. Matěj Bažant - dvě minuty za krosček.
     
    38:42
    Ondřej Bohuněk už byl před Hakem úplně sám a zkusil ho překvapit dlouhou kličkou do bekhendu, ale domácí brankář jeho úmysl přečetl!
     
    36:56
    Přihrávka Drahoše Jebavého v situaci tři na jednoho přeskočila hůl Patriku Jiránkovi!
     
    36:26
    Martin Matějček nahrál přímo do šance Danielu Voženílkovi, který však ztroskotal na Hakově lapačce! Tohle byla fatální chyba v podání nejzkušenějšího obránce domácích.
     
    32:13
    Jebavý teď mohl přihrávat volnému Patriku Jiránkovi, ale rozhodl se vypustit jedovku přímo směr brána. Ani tentokrát nezacílil přesně.
     
    31:02
    Drahoš Jebavý mohl vrátit náskok zpět hradeckým barvám, když se na červené ujal puku a uháněl kupředu. Stále měl v patách pardubického obránce, a tak toho moc nevymyslel a Stibůrka chtěl překvapit střelou na vzdálenější tyčku. Jenže přestřelil.
     
    27:48
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Agresivita hradeckých obránců nabídla hostům šanci, která se neodmítá. Trojice bránící hradecký náskok pak nestačila na individuální akci RADOVANA CHVOJKY, který prokličkoval až do mezikruží a tváří v tvář nedal Hakovi šanci. Je vyrovnáno 1:1. Asistence: Adam Kracík, Daniel Voženílek.
     
    27:19
    Ale bude se vylučovat. Ondřej Bohuněk (PCE) 2 minuty za hrubost a Martin Matějček 2+2 minuty taktéž za hrubost. Takže hosté si zahrají 5 na 3!
     
    27:19
    Vlastimil Hak skvěle zneutralizoval obrovské šance první formace hostů!
     
    26:43
    Autor zatím jediného gólu Tomáš Hofman zase úplně zbytečně atakoval protihráče, když už byl puk dávno pryč. Dvě minuty za hrubost, přesilovka pro Eaton.
     
    26:02
    Na druhé straně se bleskurychlým zákrokem levým betonem prezentoval Vlastimil Hak proti šanci Tomáše Pipka.
     
    25:01
    Lukáš Hercig našel perfektně Daniela Klemence, jenže ten v samostatném úniku špatné pardubické střídání nepotrestal! Bekhendový blafák zakončil nad.
     
    23:33
    Hradecké útočné trio pěkně zamotalo hostům hlavy, jenže v největší šanci se nedostal Patrik Jiránek k doklepnutí do odkryté brány!
     
    20:47
    Tomáš Hofman se užuž dostával do samostatného nájezdu, ale ještě "včas" ho zastavil podražením Matěj Bažant.
     
    19:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen jsme se v první třetině dočkali branky. Po trmě-vrmě v pardubickém brankovišti se kotouč vykutálel dozadu k JAKUBU HOFMANOVI, který tvrdou ranou propálil vše v cestě! I když se puk jen tak tak dokutálel za brankovou čáru, přece jde Hradec do vedení. Bez asistence.
     
    18:23
    Vlastimil Šeda vystihnul pardubickou rozehrávku a hnal se úplně sám na Stibůrka, jenže puk namířil jen pánubohu do oken!
     
    16:20
    To samé lze říci nyní o nedovoleném bránění kapitána na druhém břehu, Daniela Diveckého. Hraje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    16:03
    Úplně zbytečný zákrok v podání hradeckého kapitána Martina Matějčka nemůže znamenat nic jiného, než dvě minuty za krosček.
     
    14:44
    Hradecká přesilovka byla hodně statická, až se na to nemohl díva Lukáš Myslivec a od modré dvakrát pořádně vypálil na bránu. Stibůrek však situaci ustál.
     
    13:13
    Do ofenzívy zase přejeli Hradečtí a vynutili si soupeřův faul. Matěj Bažant - dvě minuty za podražení.
     
    08:49
    Jiří Kysela s Filipem Havrdou sehráli akci dva na jednoho dobře, ale Havrda pálí mimo. Následnou dorážku Kysely lapil pozorný Vlastimil Hak.
     
    07:58
    Drahoši Jebavému vůbec nevadilo, že už je téměř z úhlu. I tak neohroženě vyjel před Stibůrka, který však secvaknul betony včas.
     
    05:08
    Ale síly na ledě se rychle srovnají. Ondřej Polák podrazil hradeckého obránce, který chtěl vyhodit kotouč z pásma, a už míří na trestnou.
     
    04:39
    Domácí Pavel Vencl je vyloučen po souboji ve středním pásmu. Jeho nedovolené bránění odnesl bolestivě David Voženílek.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 20. Hofman J., 53. Hofman J. (Jebavý) - 28. Chvojka (Kracík, Voženílek), 52. Bohuněk (Chvojka), 62. Voženílek (Bažant)


    Královští lvi Hradec Králové: Hak (Hodek) - Myslivec, Hofman J., Matějček, Hercig, Zahradník, Voříšek - Vencl, Jebavý, Klemenc, Pilař, Matouš, Šeda, Drašnar, Drobný, Miškář, Jiránek, Hofman T.
    HC Dynamo Pardubice: Stibůrek (Müller) - Divecký, Procházka, Klinecký, Bažant, Kracík, Kalous, Špaček - Srpek, Chvojka, Bohuněk - Panna, Voženílek, Barkóci - Pipek, Polák, Kuťák - Háze, Kysela, Havrda.
    bahis siteleri