Znojmo – Vrchlabí 3:1 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
HC Stadion Vrchlabí
Pondělí 13.12.2010, 17:30 • Hostan aréna • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:35
    Orli právě vstřelili branku!
    Kapitán Znojma RADEK HAMAN bere tíhu zápasu na svá bedra. Společně s Richardem Jarůškem se dostal do přečíslení, Jarůšek na sebe nalákal gólmana a přihrál puk neobsazenému Hamanovi, které skóruje. Asistence: Richard Jarůšek.
     
    47:36
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Zvýšená aktivita se hostům vyplatila a má za následek zdramatizování vývoje utkání! Václav Drábek poslal kotouč před branku, kde jej našel ONDŘEJ LÁTAL s bekhendovou střelou rozvlnil dnes poprvé znojemskou síťku. Asistence: Jakub Drábek, Tomáš Bláha.
     
    31:26
    Orli právě vstřelili branku!
    Jiří Beroun je již zase na ledě a nyní namazal puk MARTINOVI PODEŠVOVI přímo na hůl před branku. Znojemský útočník střelou k horní tyčce upravuje na 2:0. Asistence: Jiří Beroun.
     
    10:21
    Orli právě vstřelili branku!
    Geniální střela ERIKA HRNI, který dostal přihrávku od Jiřího Beroun a střelou z první rozvlnil Koutského síť. Hostující gólman se nestačil přesunout, a neměl tak šanci kotouč chytit. Asistence: Jiří Beroun.
    Marken.cz

    Lukáš Caha

    Branky a nahrávky: 11. Hrňa (Beroun), 32. Podešva (Beroun), 58. Haman (Jarůšek) - 48. Látal (Drábek, Bláha)


    HC LERAM Orli Znojmo: Horčička - David, Rangl, Štach, Stehlík, Kolafa, Lattner - Říha, Haman, Trojan - Hrňa, Beroun, Podešva - Rachůnek, Staněk, Vyletelka - Havlík, Jarůšek, Bartoš - Komínek.
    HC Stadion Vrchlabí: Koutský - Drábek V., Matějíček, Pácal, Zukal, Chaloupka, Hanzl, Poživil - Rusnák, Filip, Tvrdek - Hubáček, Beck, Kubeš - Látal, Zíma, Drábek J. - Urban, Bezouška, Bláha.

    Rozhodčí: Úlehla - Hejl, Žídek
    bahis siteleri