Benátky n/J – Litoměřice 4:2 (kon.) | Jihlava – Kadaň 4:1 (kon.) | Znojmo – Třebíč 3:2 (kon.)
Chomutov – Havlíčkův Brod 7:1 (kon.) | Olomouc – Tábor 1:3 (kon.) | Písek – Chrudim 6:1 (kon.)
Ústí n/L – Beroun 4:1 (kon.) | Vrchlabí – Hr. Králové 4:6 (kon.)
konec
HC Olomouc
1:3 (0:1, 1:2, 0:0)
HC Tábor
Středa 15.12.2010, 18:00 • Zimní stadión Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    38:34
    Tábor právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do dvoubrankového trháku. Jaroslav Török našel za domácí obranou nehlídaného JAKUBA MATUŠÍKA, který v samostatném nájezdu zamíchal s kotoučem a blafákem poslal puk za Žigárdyho. Asistence: Jaroslav Török.
     
    30:46
    Tábor právě vstřelil branku!
    Hosté se okamžitě vrací do vedení. Nenápadné nahození KAMILA ČERNÉHO propadlo Žigárdymu teploměrem. Asistence: Jakub Matušík, Martin Štrba.
     
    30:10
    Olomouc právě vstřelila branku!
    V době, kdy už hrála Olomouc v početní nevýhodě, domácí vyrovnávají. PETR DOMIN obral hráče Tábora o kotouč ve středním pásmu a sám unikal na Čecha. Tváři v tvář zamířil olomoucký útočník do levého horního rohu. Bez asistence.
     
    05:32
    Tábor právě vstřelil branku!
    Olomouc hraje, Tábor střílí góly. Po nenápadné akci se hosté ujímají vedení. JAKUB MATUŠÍK si vybruslil před domácí klec, Žigárdy mu sice kotouč vypíchl, ale bohužel pro domácí tak nešťastné, že mu kotouč proplul kolem levého betonu až za brankovou čáru. Asistence: Jan Kanov.
    Marken.cz

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 31. Domin - 6. Matušík (Kanov), 31. Černý K. (Matušík, Štrba), 39. Matušík (Török)


    HC Olomouc: Žigárdy (Kůdela) – Ondrušek, Mikel, Janáček, Vyrůbalík, Nedbálek, Bartoň, Lhotský – Šedivý, Ministr, Szturc – Kucharczyk, Domin, Haluza – Černý M., Brančík, Polodna P. – Svoboda, Ondráček, Pekr.
    HC Tábor: Čech (Klestil) – Kudrna, Kanov, Kotaška, Koktan, Horáček, Černý K., Lukáč, Hartmann, Havran – Kostourek, Šperger, Kocar – Nedorost, Padělek, Mrkvička – Torok, Štrba, Matušík – Voříšek, Kratzer, Kolomý.

    Rozhodčí: Trombík – Jureček, Rychlý.
    bahis siteleri