Liberec – Zlín 3:0 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:0 (2:0, 0:0, 1:0)
Berani Zlín
Úterý 21.12.2010, 15:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    58:24
    Liberec si v pětiminutové přesilovce pohrává se svým sokem jako kočka s myší, Miškovský se před malým okamžikem zbavil snad tří dotírajících soupeřů, jenže svoji finální střelou Kašíka nepokořil.
     
    56:14
    Valášek byl zasažen vysokou holí do obličeje, domácí hráč odchází za pomoci spoluhráčů na střídačku. Na ledě se objevila také krev, Fořt dostává za tento faul trest pětiminutový + do konce utkání.
     
    54:12
    Bittner našel na pravé straně brankoviště volného Valáška, který do přihrávky svého spoluhráče pouze vložil hůl. Kotouč ovšem doplachtil nad břevno.
     
    53:39
    Kedršt dostává osobní desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    51:28
    Blinka převzal černou pryž na pravém kruhu a jeho mohutný příklep končí v Alexově výstroji.
     
    49:49
    Bittner dostává dvě minuty za sekání, přesilovka pro modrožluté.
     
    48:56
    Liberec právě vstřelil branku!

    Obrovskou hrubku ve zlínské rozehrávce dokázali liberečtí hokejisté potrestat. Na hůl FILIPA JÁNOŠÍKA doputoval puk od hostujícího zadáka a domácí hráč zamířil přesně - 3:0. Bez asistence.
     
    44:32
    Finsterle obral o puk protihráče a ujížděl uplně sám na Alexu, domácí brankář se roztáhl na brankové čáře a nepustil kotouč za svá záda!
     
    40:50
    Zámorský narazil na mantinel protihráče, sudí mu udělují dvě minuty + osobní desetiminutový trest.
     
    40:32
    Šance Tomáše Fořta brankou nekončí, hostující forvard si z mezikruží najel až těsně před Alexu, jenže ten stále drží svoji neprůstřelnost.
     
    35:20
    Hosté sice na chvilku operovali před libereckým územím, ovšem ke kotouč se posléze dostal Skalický. Ten nabral rychlostí ve středním pásmu a z levé strany se natlačil před Kašíka, pouze jeho dobrý zákrok zabránil tomu, aby se puk dostal do sítě.
     
    31:26
    Jako bych to zakřikl, Fořt odchází za katr. Provinil se hákováním. Liberec hraje přesilovku.
     
    28:20
    Domácí příznivci v těchto chvílích pouze nevěřícně krouti svými hlavami, Zlín měl totiž znovu obrovské štěstí. Bittner ujížděl s Valáškem uplně sám na brankáře, střela druhého jmenovaného již klouzala za brankovou čáru. Kašík ji však zázračným zákrokem v krkolomné pozici vykopl pryč.
     
    26:57
    V hlavní roli další liberecké akce opět Ladislav Bittner, tentokrát mohl z jeho dorážky těžit Valášek, avšak pozorného Kašíka nedokázal prostřelit.
     
    26:07
    Neuvěřitelná situace u hostující svatyně! Bittner pálil zleva, od Kašíkovy výstroje se kotouč vznesl do výšin a pomalu padal do brány. Obránce Zámorský ovšem baseballovým způsobem odpálil černou pryž do bezpečí.
     
    19:04
    Romig vzápětí převzal přesný pas od svého spoluhráče a najížděl uplně sám na Alexu, brankář Bílých Tygrů ale stále drží čisté konto.
     
    18:39
    Liberec právě vstřelil branku!

    Severočeši předvedli pohlednou akci a jdou do dvoubrankového vedení. Jánošík míchal s kotoučem u mantinelu, následně vyslal přesný pas do prostoru mezi kruhy, odkud neomylně zamířil JAROSLAV KEDRŠT - 2:0. Asistence: Filip Jánošík.
     
    15:42
    Po úvodní brance dostala hra poměrně velké tempo, Valášek se na opačné straně hřiště obtočil kolem zlínské klece a mohl zavěsit nad ležícího Kašíka. Liberecký forvard ovšem kotouč nedokázal ideálně zvednout.
     
    14:27
    Vodný měl na své holi vyrovnání, když se dokázal individuálně prodrat až k libereckému gólmanovi. Alexa však jeho následnou střelu kryje.
     
    13:24
    Liberec právě vstřelil branku!

    Bílí Tygři ale vystartovali do rychlého kontru, vzápětí vybojovali vhazování v útočné třetině, po kterém se dočkali vedoucí trefy v dnešním klání. Od Kedrštovy hole se puk odrazil k FILIPU JÁNOŠÍKOVI, jenž z prostoru před brankovištěm pokořil Kašíka - 1:0. Asistence: Jaroslav Kedršt.
     
    7:17
    Liberečtí na malý okamžik uzamkli svého soka u vlastní svatyně, Bulíř se dostal k odraženému puku a z prostoru před brankovištěm zasáhl pouze brankářovu vyrážečku.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 14. Jánošík (Kedršt), 19. Kedršt (Jánošík), 49. Jánošík


    Bílí Tygři Liberec: Alexa (Jelínek) - Niko, Lacek, Dám, Říha, Šefl, Karlík, Miškovský, Sobotka - Kraus, Jánošík, Bulíř, Kedršt, Dlouhý, Skalický, Valášek, Mulač, Urban, Jonák, Morong, Bittner.


    Berani Zlín: Kašík (Zavadil) - Hampl, Valenta, Zámorský, Sadil, Musil, Zábojník - Fořt, Haloda, Šlahař, Finsterle, Vodný, Romig, Popelka, Žůrek, Blinka.

    bahis siteleri