Martin – Poprad 1:2 (kon.) | Skalica – Nitra 2:3 (kon.) | Banská Bystrica – Žilina 2:3 (kon.)
Trenčín – Zvolen 3:5 (kon.) | HC Slovan – Košice 0:4 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
3:5 (1:0, 1:4, 1:1)
HKM Zvolen
sk Čtvrtek 23.12.2010, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Sledovali sme pomerne zaujímavý zápas, v ktorom domáci hráči umreli na streleckú neefektivitu, keď nedokázali využiť ani tie najvyloženejšie šance. Brankár Bristín najlepším hráčom hostí. (19:57:27)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:31
    A znovu Tybor a znovu nedal tutovku, keď neposlal puk do prázdnej brány.
     
    59:20
    Ešte Hruškov príklep od modrej tečovaný do ochrannej siete.
     
    58:42
    Dukla znovu v šestici, tréner Bokroš priamo pozerajúc na Hrušku ako udržal pásmo na čiare bliaka na rozhodcu, že bol ofsajd.
     
    58:08
    Zvolen dal gól! Sekerášova fatálna hrubka na útočnej modrej je v tomto prípade naozaj fatálna, keďže Baláž sa v nájazde na prázdnu bránu nemohol zmýliť a rozhoduje zápas. Absurdné asistencie pripísané Ďalogovi a Juríkovi.
     
    58:00
    Time out Dukla.
     
    58:00
    Dukla stráca pásmo, následne ho získava, Tyborova strela z otočky z pravého kruhu končí v lapačke Kristína.
     
    57:40
    Time out Zvolen.
     
    57:30
    Hiadlovský na striedačke, domáci v šestici, tentokrát na zdržovanie času trenerovi Bokrošovi Rudý už nenaletel.
     
    56:30
    Hruškov nahodený puk po buly od modrej, Tybor backhandom a špičkou pravého betónu Kristín vyráža, domáci v obrovskom tlaku.
     
    55:22
    2.560 divákov videlo ďalšiu tutovku Tybora, po puku od Naurova medzi kruhmi mierne napravo netiesnený neprekonal Kristína.
     
    53:52
    Koložváry doviezol puk do pásma, po prechode modrou prenechal Ďurišovi, ten s morom času na zamierenie vystrelil švihom presne do stredu brány, kde bol samozrejme Kristín.
     
    52:56
    Hruška od modrej švihom triafa korčule Tybora, od nich puk tesne vedľa brány.
     
    52:15
    Dukla v plnom počte.
     
    51:36
    Ďaloga od modrej zostrelil svojho spoluhráča, keď nepochopiteľne od modrej do klbka hráčov miesto strely nad ľadom od modrej poslal puk na hlavu, resp. do hlavy Baláža.
     
    50:15
    Je zarážajúce, aké jasné fauly aj v podaní domácich hráčov tento rozhodca prehliada a akými stupiditami kompenzuje svoje chyby.
     
    50:14
    Dukla, Pardavý, 2 min. neviem čo. Nekompetentný občan Rudý skočil na ďalšie okaté divadlo v podobe výskoku Trochtu do vzduchu.
     
    49:10
    Barinka sa pekne predral po pravom krídle okolo mantinelu až za bránu, odtiaľ prihrávka letmo pred Hiadlovského, Pucher netrafil.
     
    47:09
    Trenčín dal gól! Domáci znižujú, keď sa na ľade prvý krát objavil domáci obranca Chovan. V predošlej akcii prišiel brankár Kristín o hokejku, domáci udržali Jarábkom na ľavej modrej pásmo, ten po lajne posunul práve Chovanovi, jeho nahodená strela do klbka pred bránou vypadla Kristínovi z lapačky, Koložváryho dorážka skončila tesne na bočnej konštrukcii tesne za bránkovou čiarou a voľný NAUROV puk dotlačil do brány.

    Rasťo Ušiak

    Branky a nahrávky: 19. Tybor (Tvrdoň, Jánoš), 26. Ďuriš (Hruška, Kováč), 48. Naurov (Koložváry, Chovan) - 27. Chovan (Pucher, Barinka), 30. Kovář (Ďaloga), 33. Škoda (Juraško, Kovář), 39. Jurík L. (Trochta, Valach), 59. Baláž (Ďaloga, Jurík )


    HK DUKLA Trenčín:
    HKM Zvolen:
    bahis siteleri