Martin – Poprad 1:2 (kon.) | Skalica – Nitra 2:3 (kon.) | Banská Bystrica – Žilina 2:3 (kon.)
Trenčín – Zvolen 3:5 (kon.) | HC Slovan – Košice 0:4 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
3:5 (1:0, 1:4, 1:1)
HKM Zvolen
sk Čtvrtek 23.12.2010, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Sledovali sme pomerne zaujímavý zápas, v ktorom domáci hráči umreli na streleckú neefektivitu, keď nedokázali využiť ani tie najvyloženejšie šance. Brankár Bristín najlepším hráčom hostí. (19:57:27)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:31
    A znovu Tybor a znovu nedal tutovku, keď neposlal puk do prázdnej brány.
     
    59:20
    Ešte Hruškov príklep od modrej tečovaný do ochrannej siete.
     
    58:42
    Dukla znovu v šestici, tréner Bokroš priamo pozerajúc na Hrušku ako udržal pásmo na čiare bliaka na rozhodcu, že bol ofsajd.
     
    58:08
    Zvolen dal gól! Sekerášova fatálna hrubka na útočnej modrej je v tomto prípade naozaj fatálna, keďže Baláž sa v nájazde na prázdnu bránu nemohol zmýliť a rozhoduje zápas. Absurdné asistencie pripísané Ďalogovi a Juríkovi.
     
    58:00
    Time out Dukla.
     
    58:00
    Dukla stráca pásmo, následne ho získava, Tyborova strela z otočky z pravého kruhu končí v lapačke Kristína.
     
    57:40
    Time out Zvolen.
     
    57:30
    Hiadlovský na striedačke, domáci v šestici, tentokrát na zdržovanie času trenerovi Bokrošovi Rudý už nenaletel.
     
    56:30
    Hruškov nahodený puk po buly od modrej, Tybor backhandom a špičkou pravého betónu Kristín vyráža, domáci v obrovskom tlaku.
     
    55:22
    2.560 divákov videlo ďalšiu tutovku Tybora, po puku od Naurova medzi kruhmi mierne napravo netiesnený neprekonal Kristína.
     
    53:52
    Koložváry doviezol puk do pásma, po prechode modrou prenechal Ďurišovi, ten s morom času na zamierenie vystrelil švihom presne do stredu brány, kde bol samozrejme Kristín.
     
    52:56
    Hruška od modrej švihom triafa korčule Tybora, od nich puk tesne vedľa brány.
     
    52:15
    Dukla v plnom počte.
     
    51:36
    Ďaloga od modrej zostrelil svojho spoluhráča, keď nepochopiteľne od modrej do klbka hráčov miesto strely nad ľadom od modrej poslal puk na hlavu, resp. do hlavy Baláža.
     
    50:15
    Je zarážajúce, aké jasné fauly aj v podaní domácich hráčov tento rozhodca prehliada a akými stupiditami kompenzuje svoje chyby.
     
    50:14
    Dukla, Pardavý, 2 min. neviem čo. Nekompetentný občan Rudý skočil na ďalšie okaté divadlo v podobe výskoku Trochtu do vzduchu.
     
    49:10
    Barinka sa pekne predral po pravom krídle okolo mantinelu až za bránu, odtiaľ prihrávka letmo pred Hiadlovského, Pucher netrafil.
     
    47:09
    Trenčín dal gól! Domáci znižujú, keď sa na ľade prvý krát objavil domáci obranca Chovan. V predošlej akcii prišiel brankár Kristín o hokejku, domáci udržali Jarábkom na ľavej modrej pásmo, ten po lajne posunul práve Chovanovi, jeho nahodená strela do klbka pred bránou vypadla Kristínovi z lapačky, Koložváryho dorážka skončila tesne na bočnej konštrukcii tesne za bránkovou čiarou a voľný NAUROV puk dotlačil do brány.
     
    46:42
    HKm v plnom počte.
     
    45:00
    Tlak domácich v presilovke, Tybor dlho krotil skákajúci puk a triafa ľavú žrdku kristínovej brány.
     
    44:40
    HKm, Bokroš, 2 min.
     
    44:40
    Pardavý si o mantinel obhodil Bokroša, ten znovu v roli štatistu, prudká strela švihom do Kristína.
     
    43:57
    Vosátkov príklep od modrej hned po buly, protiútok domácich, Pardavý v nájazde, ale kristín vykorčuloval z brány do protismeru včas a vzal kapitánovi domácich puk z čepele.
     
    43:44
    Pucherov pokus švihom od pravého mantinelu.
     
    43:11
    Ďaloga v rýchlostnom súboji za pukom s Tyborom praštil sebou do mantinelu, vypadá to zranené zápästie.
     
    41:56
    Brankár Hiadlovský si v domácej bráne prvý krát ohmatal puk.
     
    40:41
    Melichárek spoza Bokroša na ľavej strane tesne vedľa.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    38:47
    Zvolen dal gól! Tak to je už vskutku málo vídané, neviem, či som niekedy niečo také videl. Nie sme si tu istí, ale na 90% tretí vlastný gól v rade a opäť v ňom asi obranca Hruška, keď JURÍKOVA L. strela spoza neho z ľavého kruhu na vhadzovanie obtrela nohu, zmenila smer, Kováč ani nereagoval.
     
    38:28
    Balážova strela švihom spoza obrancu nad bránu.
     
    37:41
    Nacvičený signál hostí, Pucher získal buly a okamžitá tvrdá rana Barinku príklepom triafa dobre postaveného Kováča.
     
    37:27
    Ďalší Kristínov dôležitý zákrok po strele domácich, medičasom hosťujúci Chovan odchádza na ošetrovňu, zdá sa, že nejaké drobné šitie.
     
    37:16
    Dukla v plnom počte, navrátilec Jánoš hneď v šanci, strela spomedzi kruhov, Kristín kryje.
     
    36:30
    Hostia stále v pásme, vyťažili ale len jednu bombu príklepom nad bránu a následnú strelu Kováč z opačnej strany v sede drží.
     
    35:55
    Taktický manéver manažéra Bokroša mu vyšiel, keď akože chaosom v striedaní a počtom hráčov na ľade dal prvej lajne hostí podstatne viac času na oddych ako dovoľujú pravidlá, na čo rozhodca Rudý skočil ako začínajúci učeň. Výborná taktika a skúsenosti trénera Bokroša.
     
    35:55
    Hostia v pásme, Chovanova strela od modrej, Kováč drží pod betonom, Pucher sa v dorážke nedostal k puku.
     
    35:15
    Dukla, Jánoš, 2 min. seknutie.
     
    35:00
    Tybor sa krásne stredom do pásma zbavil Bokroša, postavil ho do role štatistu, v zakončení tesne minul bránu, následne akcia pokračuje a znovu Tybor po prihrávke pred bránu z pravej strany z prvej netrafil bránu, tentokrát puk okolo druhej žrdky.
     
    34:26
    Dukla zámok, prihrávky a Melichárek v zakončení s náprahom ako blázon len triafa nohy súpera.
     
    32:56
    HKm, Hranáč, 2 min. hákovanie
     
    32:25
    Zvolen dal gól! Hostia si prišli do TN pre darčeky, ďalší vlastný gól. Ten oficiálne pripísaný Škodovi, nám sa však zadlo, že Juraškovu strelu od modrej domáci obranca sám tečoval a zmenil smer puku tak, že Kováč nestihol reagovať. Nič to nemení na fakte, že hostia dokonale otáčajú skóre.
     
    31:30
    Hosťom narástli krídla, dostali domácich pod tlak, Balážova strela poločvihom po vhadzovaní trafila Kováča do masky, tlak pokračuje, Ďaloga spoza brány nahrával pred ňu, L.Jurík v zakončení, blokovaný puk skončil na hornej sieťke, čo Ďalegovi stačilo k radosti a zdvihnutým rukám, následne ale znovu Baláž z pravej strany do Kováča.
     
    29:42
    Zvolen dal gól! Vlastný gól domácich, KOVÁŘ po ľavej strane do pásma okolo obrancu zakončil z uhla, Kováč puk v podstate držal, jeden z domácej obrannej dvojice Jarábek alebo Tomko, skôr Jarábek v klbku vrazil do vlastného brankára a vyrazil puk za bránkovú čiaru.
     
    28:37
    Trošku nervozity na ľade po tejto situácii, najskôr Juraško v snahe upratovať sa rozbehol k Pardavému, v ďalšom striedaní Hruška s Vosátkom v náznaku šarvátky, nič zásadné napokon z toho nebolo.
     
    28:10
    Domáci v šanci, Bolf mohol strieľať zo stredu na modrej, posunul ešte napravo ku Gašparovičovi, jeho strelu Kristín kryje, Rudý okamžite prerušuje hru, takže Pardavého doklepnutie do brány i keď v limite 3 sekúnd nemôže byť uznané ako platný gól.
     
    27:42
    Koložváry v šanci, dlho spracovával vysokú prihrávku, pred strelou odstavený, následne vyhodený puk do stredného pásma, opäť skákajúca guma narobila problémy Sekerášovi na polovici hostí, backhandom odstrelil puk do pásma, pričom zasiahol Škodu pravdepodobne do tváre.
     
    26:28
    Zvolen dal gól! Počas avizovanej presilovky hostí po háčiku domáceho hráča sa presadzuje CHOVAN, keď sa z pravého kruhu stredom predral aj s pukom cez klbko hráčov až pred opačnú - pravú žrdku a ponad ležiaceho Kováča švihom do hornej tretiny brány okamžite znižuje na rozdiel jedného gólu.
     
    25:10
    Trenčín dal gól! Brankár Kováč si pripusuje asistenciu, keď rozohral puk k Hruškovi, ten posunul ĎURIŠOVI na pravé krídlo, ten sa po prechode modrou vyhol súperovi a spomedzi kruhov nechytateľne zavesil.
     
    24:14
    Pardavý si vymenil puk so spoluhráčom, po ľavej strane poza bránu, perfektne pred ľavou žrdkou našiel Gašparoviča v 100% pozícii pre gól, slabučká nedôrazná strela nemohla prekvapiť dobre postaveného Kristína. Ďalšia z tutoviek Gašparoviča.
     
    22:45
    HKm hrá v plnom počte.
     
    22:10
    Sekerášova krásna prihrávka do jazdy Gašparovičovi, ten atakovaný pri zakončení dovoleným spôsobom nedokázal dôraznejšie zakončiť, puk ešte k Hruškovi, ten golfákom len trafil dezorientovaného Kristína.
     
    21:35
    Rozháraraná hra v útočnom pásme, napokon však Tybor spomedzi kruhov napravo našiel Jánoša, ten z prvej nad.
     
    20:43
    HKm, Jurík L., 2 min. podrazenie
     
    20:31
    Hosťujúci Chovan sa nešťastne zrazil s Pardavým v pásme HKm, kapitán domácich skrútený korčuľuje na striedačku, Chovan sa mu ferovo ospravedlňuje.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    DUKLA: V.Kováč – Sekeráš, E.Bednár, Hruška, Bolf, Tomko, Jarábek – Pardavý, Gašparovič, Melichárek – Tybor, Jánoš, Tvrdoň – Filo (od 13.Ďuriš), Koložváry, Naurov. Tréner D.Gregor
    s HKM: Kristín – Vosátko, Hranáč, T.Bokroš, Ďaloga, Valach, Juraško – Barinka, Pucher, Michal Chovan – Baláž, Trochta, L.Jurík – Záhorovský, Škoda, Kovář - Haščák, Otčenáš, Leskovjanský. Tréner: E.Bokroš
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:51
    Nepríjemná situácia pre golmana Kristína, Koložváry v jazde čakajúc na prihrávku trošku hlúpo nepredvídavo krytý Hranáčom tak, že nebezpečne zbúral brankára hostí aj s bránou. Je našťastie v poriadku.
     
    19:23
    Ďalogova pekná samostatná akcia po pravom krídle, vo veľkej rýchlosti sa zbavil na modrej Tvrdoňa a švihom zakončil.
     
    18:51
    Ďalšia Bednárova strela od modrej, Pardavý netrafil letiaci puk na teč a jeduje sa.
     
    18:31
    Trenčín dal gól! Tak spoluobčania videli cez okno správne a gól uznaný, strelec Rado TYBOR.
     
    18:31
    Občania blízko videa sa už tešia z gólu, my čakáme.
     
    18:31
    Domáci v obrovskej šanci, Jánoš našiel Tvrdoňa pred bránou, ten zadovkou z otočky po ľade, Kristín vykopol špičkou betonu k Tyborovi, ten backhandom z otočky pomedzi nohy golmana hostí prepasíroval puk popod neho, či do brány alebo len do žrdky si rozhodca Rudý práve overuje u videorozhodcu.
     
    17:50
    Hostia sa sami pripravili o pásmo a dávajú domácim vydýchnuť po ich tlaku, Sekeráš kolmicou na modrej hľadal Gašparoviča, ten nespracoval, zakázané uvoľnenie domácich.
     
    17:08
    No pekne, teraz hostia podrobili domácich skúške odolnosti a Kováč si zachytá ako na treningu, keď kryl ďalšiu strelu spomedzi kruhov.
     
    16:53
    Ďalšia Škodova strela švihom z pravého kruhu, Kováč na konci.
     
    15:30
    Ako naschvál HKm teraz vo výbornej šanci, keď L.Jurík z pravej strany v dobrej pozícii nebezpečne vystrelil, následne Trochta neúspešný v dorážke, ale Baláž už oveľa viac, backhandom ohrozil Kováča, ten si poradil.
     
    15:09
    Hostia sa zatiaľ do útočného pásma dostávajú sporadicky, viacmenej nahodenými pukmi.
     
    13:57
    Melichárek po ľavej strane do pásma, nepodarená, blokovaná strela spoza obrancu sa od zadného mantinelu odrazila späť k domácemu útočníkovi, druhé zakončenie už donútilo Kristína k zákroku.
     
    12:59
    Zakázané uvoľnenie hostí, v útoku domácich Fila nahradil Ďuriš.
     
    10:42
    HKm hrá v plnom počte. na strane domácich po nezavinenej zrážke Filo končí na ľade a s ním zdá sa, že aj jeho koleno.
     
    10:30
    Šťastie na strane hostí, keď Jánoš spoza brány perfektne medzi kruhmi našiel Tvrdoňa, ten z prvej netrafil bránu, puk odrazený od mantinelu späť k nemu na pravú stranu, ďalšia strela švihom a žrdka zachránila Kristína a tím HKm pred úvodným gólom a následne Bolfova strela z opačnej strany,Kristín sa presúval pomalšie, ale stačilo to, keďže Bolfova strela mierila do spodných častí brány, kam betóny pravý beton dočiahol.
     
    09:11
    Hruškova hrubka na útočnej modrej, spracovával puk korčulou, ten popod ňu preklzol a Barinka v protiútoku, unavený volil strelu príklepom od modrej, Kováč vyráža.
     
    08:41
    HKm, Baláž, 2 min.faul lakťom.
     
    08:00
    Protiútok domácich a Hruškova presná prihrávka zo stredu napravo v útočnom pásme našla Tybora, ten sám pred Kristínom strelou neuspel.
     
    07:48
    Znovu hostia, najskôr Juraškov príklep z ľavého kruhu nad hlavu Kováča, následne Pucherov pokus z opačnej strany.
     
    06:42
    Pekný moment na druhej strane, keď Záhorovský udržal puk v pásme na pravom mantineli pred modrou, ocitol sa v prečíslení pred Kováčom, prihrávka stredne vysokou žabkou naľavo ku Škodovi, ten tento ťažký puk dokázal trafiť z ľadu, ale presne do hrude Kováča.
     
    05:00
    Po sekundách ničoho Tomkova paráda na útočnej modrej, keď sa efektne zbavil útočníka HKm, prihrávka krížom na pravý kruh pre vhadzovanie Gašparovičovi, ten z prvej nedobre trafil puk, ten po ľade a pomaly, Kristín sa stihol presunúť a betónom vykopáva.
     
    03:54
    Opäť Bednárova strela švihom od modrej, Kristínovi puk vypadol, Pardavý nedočiahol v dorážke a tak golman hostí na dvakrát puk prikryl.
     
    02:51
    Domáci v plnom počte.
     
    02:30
    Presilovka hostí nevýrazná do tohto momentu, kedy po nedôraznom Sekerášovom vyhodení puku hostia ostali v pásme, po prihrávke spoza brány a drobnom zmätku pred Kováčom sa Škoda dostal v backhandovom zakončení do výbornej možnosti, Kováč si poradil.
     
    00:50
    Dukla, Gašparovič, 2 min.hákovanie.
     
    00:33
    Domáci v prvom pokuse, Bednár od modrej ľahký švih, kristín vykopáva, protiútok hostí, prečíslenie niekto s niekým, keďže tradične na diaľku nečitateľné čísla na dresoch sťažujú identiikáciu a nedajú si v tom Zvolene povedať, každopádne ten, čo mohol zakončovať bol faulovaný a nedočiahol na puk.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Hostia v bráne s Kristínom a bez opory Čierneho, kapitánom dnes Peter Barinka, domáci v bráne s Kováčom a stále bez Petra Olveckého.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:30.

    Rasťo Ušiak

    Branky a nahrávky: 19. Tybor (Tvrdoň, Jánoš), 26. Ďuriš (Hruška, Kováč), 48. Naurov (Koložváry, Chovan) - 27. Chovan (Pucher, Barinka), 30. Kovář (Ďaloga), 33. Škoda (Juraško, Kovář), 39. Jurík L. (Trochta, Valach), 59. Baláž (Ďaloga, Jurík )


    HK DUKLA Trenčín:
    HKM Zvolen:
    bahis siteleri