Česko – Německo 4:3 (kon.)
konec
Česko
4:3 (0:0, 1:3, 3:0)
Německo
Pátek 24.12.2010, 01:00Reprezentace do 20 let
Partner:
     
    Čeští reprezentanti opět prokázali bojovnost a nepříznivě se vyvíjející průběh utkání dokázali zvrátit na svou stranu a vyhrát tak i svůj druhý přípravný zápas. Před vstupem do šampionátu si tak určitě zvýšili své sebevědomí. Od nás je to pro dnešek vše, děkujeme za sledování online přenosu a budeme se společně s vámi těšit na další onlajny přímo z dějiště juniorského mistrovství světa Buffala a Niagary. (03:08:34)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    52:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Obrat ve skóre je na světě. Vedení na českou stranu strhává ANDREJ NESTRAŠIL. Asistence: Roman Horák, Robin Soudek.
     
    49:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dvoubrankové manko smazáno a je vyrovnáno. Střelcem branky je ROMAN HORÁK. Asistence: Jakub Jeřábek, Bohumil Jank.
     
    43:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým do zápasu vrací stejná trojice, která se postarala o první branku. Tentokrát byl na konci kombinace PETR HOLÍK. Asistence: Martin Frk, Ondřej Palát.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina byla oproti té prvné gólově plodnější. Naši hráči ovšem po čtyřiceti minutách prohrávají o dvě branky.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:35
    Německo právě vstřelilo branku!
    Češi dostávají gól do šatny. Jeho autorem je THOMAS BRANDL. Asistence: Marcel Noebels.
     
    34:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Odpověď českých hokejistů byla více než blesková. O snížení se postaral MARTIN FRK. Asistence: Ondřej Palát, Petr Holík.
     
    34:34
    Německo právě vstřelilo branku!
    Na rozdíl dvou branek zvyšuje TOBIAS RIEDER. Asistence: Peter Lindlbauer.
     
    28:21
    Německo právě vstřelilo branku!
    Máme tu první branku utkání, kterou možná trochu překvapivě střílí TOM KUHNHACKL. Asistence: Marc El-Sayed.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina utkání v Rochesteru branku nepřinesla. Čeští reprezentanti měli v úvodní dvacetiminutovce mírnější převahu, což dokumentuje i poměr střel na branku - 10:7. Do branky se pro tento duel postavil Marek Mazanec.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Dodejme ještě, že v prvním přípravném duelu mladí Češi překvapili výhrou nad úřadujícími šampiony a velkými favority Američany. Vítězství 3:2 trefil v nájezdech Orsava. Utkání s Německem se mělo původně hrát o den dříve, jenže Němcům z Evropy nedorazilo jedenáct zavazadel s výstrojí. Naši sousedé si tak hokejové náčiní zřejmě museli dokoupit v dějišti šampionátu.
     
    Z osmadvacetičlenného kádru trojice trenérů Přerost, Fischer a Christensen po dnešním utkání vyřadí pětici hokejistů, kteří se vrátí zpět ke svým kmenovým klubům. Konečná nominace čítající třiadvacet hráčů bude podle slov hlavního trenéra Miroslava Přerosta podle plánu oznámena po dnešním zápase s Němci.
     
    Aktuální složení české juniorské reprezentace:


    Brankáři: Marek Mazanec (Plzeň), Filip Novotný (Sparta Praha), Tadeáš Galanský (Saginaw, OHL)


    Obránci: Jakub Jeřábek (Plzeň), Petr Šenkeřík (H. Brod), Dalibor Řezníček (Zlín), Adam Sedlák (Ottawa, OHL), Martin Pláněk (Znojmo), David Musil (Vancouver, WHL), Oldřich Horák (Hradec Králové), Marek Hrbas (Edmonton, WHL), Bohumil Jank (Č. Budějovice), Michael Zacpálek (Sparta Praha)


    Útočníci: Robin Soudek (Chilliwack, WHL), Roman Horák (Chilliwack, WHL), Andrej Nestrašil (P.E.I., QMJHL), Ondřej Palát (Drummondville, QMJHL), Martin Frk (Halifax, QMJHL), Petr Holík (Zlín), Jakub Orsava (Třinec), Michal Hlinka (Vítkovice), David Tůma (Sparta Praha), Antonín Honejsek (Moose Jaw, WHL), Jakub Culek, Petr Straka (Rimouski, QMJHL), Tomáš Rachůnek (Znojmo), Tomáš Filippi (Quebec, QMJHL), Radim Heřman (Č. Budějovice).

     
    Hezkou noc všem příznivcům, čeští hokejoví reprezentanti do dvaceti let jsou v současné době v druhé a zároveň závěrečné fázi přípravy na vrchol sezóny - mistrovství světa v amerických městech Buffalo a Niagara. Dnešní přípravný duel s Německem je zároveň generálkou na ostrý start do turnaje.

    Tomáš Nejedlo

    Branky a nahrávky: 35. Frk (Palát, Holík), 44. Holík (Frk, Palát), 50. R. Horák (Jeřábek, Jank), 53. Nestrašil (R. Horák, Soudek) - 29. Kuhnhackl (El-Sayed), 35. Rieder (Lindlbauer), 40. Brandl (Noebels)


    Česko:
    Německo:
    bahis siteleri