Třebíč – Písek 3:2 (kon.) | Benátky n/J – Kadaň 5:2 (kon.) | Jihlava – Znojmo 2:3 (kon.)
Tábor – Vrchlabí 3:4 (po s.n.) | Chrudim – Litoměřice 3:6 (kon.) | Hr. Králové – Ústí n/L 3:4 (kon.)
Olomouc – Chomutov 7:6 (po s.n.) | Beroun – Havlíčkův Brod 5:6 (kon.)
po s.n.
HC Olomouc
7:6 (1:2, 2:2, 3:2)
Piráti Chomutov
Pondělí 10.01.2011, 18:00 • Zimní stadión Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:01
    Tak to byla branka! Milan Ministr napálil puk Hylákovi do lapačky. Když už na led pomalu naskakoval další hráč, Hylákovi kotouč vypadl a spadl za brankovou čáru. Toto šílené utkání tedy končí vítězstvím Kohoutů.
     
    58:52
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Historie se opakuje! Kdo z vás si pamatuje semifinále z roku 2008, tak ví o čem mluvím. Tehdy srovnal v poslední minutě Chomutov na 6:6. Nyní je tomu naopak. Přesnou střelou mířil do černého MARTIN VYRŮBALÍK. Asistence: Michal Černý
     
    55:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak takovou branku jsem ještě neviděl. Lehké nahození ALEXANDRA LHOTSKÉHO ze středního pásma mířilo přímo na Hyláka. Ten jako by vyslyšel přání olomouckých fanoušků a kotouč pustil za svá záda. Na jeho obranu musíme říct, že kotouč za podovných okolností těsně přrd chomutovským gólmanem změnil směr. Asistence:
     
    51:46
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak domácí se přeci jen dočkali branky. Petr Domin si obkroužil branku hostů a vystřelil. Hylákovi kotouč vypadl z výstroje a z brankovou čáru jej tak dorazil PETR HALUZA. Asistence: Petr Domin.
     
    51:24
    Chomutov právě vstřelil branku!
    Jak je hokej jednoduchý předvádí chomutovský tým rychlým brejkem. Zatímco olomoučtí hráči se marně snaží dobít hostující tvrz. V rychlém přečíslení 2 na 1 totiž našel Milan Kraft na druhé straně PETRA JÍRU, který zasadil šestý hřebíček do olomoucké rakve. Asistence: Milan Kraft, Pavel Kuběna.
     
    48:58
    Chomutov právě vstřelil branku!
    Hokej někdy hodně bolí. Nyní to na vlastní kůži pociťují Hanáci, kteří místo vyrovnání sami inkasují. Hosté se dostali do ojedinělé šance, nicméně PETR JÍRA dostal puk přímo před Žigárdyho a střelou k levé tyči rozvlnil olomouckou síť. Asistence: Milan Kraft.
     
    38:35
    Olomouc právě vstřelila branku!
    I když to v polovině zápasu vypadalo na jednoznačnou záležitost, nyní je tomu jinak. Olomoučtí se hned po buly snížili náskok soupeře na jedinou branku. Úspěšným střelcem je MICHAL ČERNÝ. Asistence: Ondrej Šedivý, Petr Polodna.
     
    32:12
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Krásná akce ROMANA SZTURC. Vítkovická posila si převzala puk ve středním pásmu, odkud se přesunula do pásma hostujícího celku. Tady Szturc napřáhl a tvrdým projektilem poslal puk do růžku Hylákovi svatyně. Asistence: Jakub Bartoň.
     
    26:46
    Chomutov právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba domácího Jiřího Ondruška. Ten chtěl kotouč vyhodit, ovšem místo toho jej poslal přímo na hůl MILANA KRAFTA, který měl plno času na zakončení. Asistence: Petr Jíra.
     
    25:11
    Chomutov právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do dvoubrankového vedení. Pavel Kuběna si chvíli pohrával s pukem za domácí klecí. Poté si vybruslil před Pruska a poslal puk na hůl osamoceného MILANA KRAFTA. Ten měl už před olomouckým gólmanem lehkou úlohu. Asistence: Pavel Kuběna
     
    04:11
    Chomutov právě vstřelil branku!
    Severočeši se brankou z přesilové hry ujímají podruhé v zápase vedení. Milan Kraft poslal kotouč na modrou, kde stál FRANTIŠEK BOMBIC. Ten se s ničím nepáral a střelou do levé šibenice poslal puk za Pruskova záda. Asistence: Milan Kraft, Pavel Kuběna.
     
    02:43
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak to je začátek. Neuběhly ani tři minuty a oba celky už skórovaly. Radim Kucharzyk našel na levém kruhu připraveného ONDREJE ŠEDIVÉHO, který prostřeluje Hyláka. Asistence: Radim Kucharczyk.
     
    01:13
    Chomutov právě vstřelil branku!
    První šance hostujícího celku končí brankou. Střelu Jana Stránského vyrazil Prusek jen před sebe ke stojícímu Zdeňkovi Skořepovi, který jej ještě nedokázal za olomouckého gólmana zasunout. Osamocený kotouč před brankovištěm Mory tak do sítě dostal nehlídaný DAVID ZUCKER. Asistence: Zdeněk Skořepa, Jan Stránský
    Marken.cz

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 3. Šedivý (Kucharczyk), 33. Szturc (Bartoň), 39. Černý (Šedivý, Polodna), 52. Haluza (Domin), 56. Lhotský, 59. Vyrůbalík (Černý), 66. Ministr - 2. Zucker (Skořepa, Stránský), 5. Bombic (Kraft, Kuběna), 26. Kraft (Kuběna), 27. Kraft (Jíra), 49. Jíra (Kraft), 52. Jíra (Kraft, Kuběna)


    HC Olomouc: Prusek (28. Žigárdy) – Bartoň, Tesařík, Lhotský, Nedbálek, Janáček, Mikel, Staněk – Pekr, Ministr, Vyrůbalík (C) – Szturc, Domin, Haluza – Meidl, Černý, Ondrušek – Šedivý, Kucharczyk, Polodna – Chomič.
    Piráti Chomutov: Hylák (Hanuljak) – Bombic, Pulpán, Slovák, Mucha, Mudroch, Havíř – Jíra, Kraft, Kuběna – Stránský, Zucker, Skořepa (C) – Novák, Hrdel, Benda – Radulay.

    Rozhodčí: Jeřábek – Kašík, Wesley
    bahis siteleri