Chrudim – Písek 4:1 (kon.) | Benátky n/J – Vrchlabí 2:3 (po s.n.) | Olomouc – Havlíčkův Brod 3:1 (kon.)
Třebíč – Kadaň 6:3 (kon.) | Beroun – Znojmo 5:3 (kon.) | Jihlava – Ústí n/L 3:2 (po s.n.)
Tábor – Litoměřice 1:0 (po s.n.) | Hr. Králové – Chomutov 1:4 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
1:4 (0:3,1:0, 0:1)
Piráti Chomutov
Sobota 29.01.2011, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:00
    Chomutov právě vstřelil branku!
    A zdá se, že je rozhodnuto. Zbyněk Hrdel vystřelil na hradeckého strážce svatyně, který vyrazil puk pouze před sebe, kde stál dobře připravený JAROSLAV KŮS a přibližuje tak svůj tým ke třem bodům z dnešního zápasu. Asistence: Zbyněk Hrdel, Robert Kántor.
     
    37:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    A domácí dávají alespoň kontaktní gól! Již se zdálo, že Chomutov oslabení přečká, v tom ale jeden z hostujících obránců špatně vyhodil a k puku se dostal JIŘÍ KADLEC, jenž poprvé v dnešním střetnutí překonává Hyláka. Asistence: Jan Hruška, Lukáš Chmelíř.
     
    08:34
    Chomutov právě vstřelil branku!
    Hororový začátek pro domácí. Prohrávat o tři branky si snad nikdo z hradeckých příznivců ani v tom nejhorším snu nepředstavoval. Po pěkné samostatné akci rozvlnil síť ZDĚNĚK SKOŘEPA. Bez asistence.
     
    07:58
    Chomutov právě vstřelil branku!
    A Chomutovští vedou již o dvě branky. Přihrávku Milana Procházky dopravil ŠTĚPÁN HŘEBEJK za záda Filipa Luňáka a zvýšil tak vedení svého celku. Asistence: Milan Procházka, Milan Kraft.
     
    02:53
    Chomutov právě vstřelil branku!
    A hosté jdou hned na začátku utkání do vedení. Takto si domácí celek začátek utkání zcela jistě nepředstavoval. Nejdříve se Jakub Mužík v pádu pokoušel překonat Filipa Luňáka, jeho pokus hradecký brankář vyrazil betonem, ale na následnou dorážku TIBORA RADULAYE neměl sebemenší nárok. Asistence: Jakub Mužík.
    Marken.cz

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 38. Kadlec (Hruška J., Chmelíř) - 3. Radulay (Mužík), 8. Hřebejk (Procházka, Kraft), 9. Skořepa, 55. Kůs (Hrdel, Kántor)


    Královští lvi Hradec Králové: Luňák (Alexa) - Křetínský, Čáp, Karlík, Horák, Červený, Chmelíř, Popela - Budínský, Koudelka"C", Volráb - Kubica, Moskal, Čermák - Jindřich, Hruška J., Kadlec - Půlpán, Hruška O., Havlíček - Valášek
    Piráti Chomutov: Hylák (Hanuljak) - Schnabel, Mucha, Kántor, Pavlas, Havíř, Rutta, Pulpán, Mudroch - Procházka, Kraft, Hřebejk - Kuběna, Skořepa"C", Jíra - Hrdel, Kůs, Stránský - Mužík, Novák, Radulay

    Rozhodčí: Jeřábek - Jureček, Rychlý
    bahis siteleri