Jihlava – Plzeň 0:2 (kon.) | Olomouc – Havířov 9:2 (kon.) | Motor ČB – Pardubice 6:3 (kon.)
Chomutov – Kometa Brno 5:4 (po s.n.) | Kladno – Havlíčkův Brod 4:1 (kon.) | Litvínov – Liberec 1:0 (kon.)
Opava – Ústí n/L 4:3 (kon.) | Berani Zlín – Třinec 5:2 (kon.) | Vítkovice – Slavia 2:7 (kon.)
Sparta – Znojmo 7:2 (kon.)
konec
HK Opava
4:3 (2:1, 2:2, 0:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 05.02.2011, 16:00 • Zimní stadion města Opavy, kapacita 5400 diváků. • DHL extraliga juniorů
Partner:
     
    36:02
    Lvi právě vstřelili branku!
    Opět se potvrdilo staré známé pravidlo "nedáš - dostaneš" a hosté snižují na 3:4 z jejich pohledu. Po závaru před opavskou brankou zůstal osamocený VILIAM DARÁŠ, který se s odraženým pukem nepáral a rychle jej zasunul za brankovou čáru Opavy. Asistence: David Merta, Tomáš Vávra.
     
    31:03
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí opět zvýraznili svůj náskok na dvě branky! Po přečíslení dva na jednoho zakončil ADAM KOSCHATZKÝ do levého růžku hostující svatyně. Asistence: Martin Faksa.
     
    27:25
    Lvi právě vstřelili branku!
    Hosté snižují na rozdíl jedné branky! Od modré vypálil TOMÁŠ VÁVRA a s přispěním levé tyčky překonal opavského gólmana Trenčana podruhé v utkání. Asistence: Viliam Daráš, Štěpán Kuchynka.
     
    26:55
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí zvyšují již na 3:1. Po přihrávce Jakuba Vítka se v dobré pozici před Francouzem ocitl ADAM KOSCHATZKÝ a z první nedal hostujícímu brankáři šanci! Asistence: Jakub Vítek, Pavel Baďura.
     
    19:59
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí střílejí gól do šatny a znovu vedou! K odraženému puku se po střele Spusty dostal ŽIGA PEŠUT a šťastně jej dostal za záda ležícího Francouze. Asistence: Radim Spusta, Pavel Baďura.
     
    17:07
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté z čista jasna vyrovnávají na 1:1. MARTIN BARÁNEK překvapil Trenčana, kterému prošla jeho překvapivá střela za záda. Bez asistence.
     
    1:26
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí Slezan se ujímá vedení v zápase! Po přesné nahrávce Pavla Baďury se k puku rychle dostal JAKUB VÍTEK a zblízka bez problémů překonal brankáře Francouze v brance hostí. Asistence: Pavel Baďura.

    Jan Šimek

    Branky a nahrávky: 2. Vítek (Baďura), 20. Pešut (Spusta, Baďura), 27. Koschatzký (Vítek, Baďura), 32. Koschatzký (Faksa) - 18. Baránek, 28. Vávra (Daráš, Kuchynka), 37. Daráš (Merta, Vávra)


    HK Opava: Trenčan (Novák) - Faksa, Svoboda, Kysela, Spusta, Mosler, Žídek, Rýpar, Dohnal - Vaněk, Procházka, Pešut, Vítek, Křesťan, Otipka, Baďura, Verlič, Džemla, Koschatzký, Jelen, Baďura
    HC Slovan Ústí nad Labem: Francouz (Bursa) - Drahorád, Bulva, Holomek, Brož - Daráš, Kuchynka, Hošek, Vávra, Merta, Baránek, Pořický, Havlíček, Racek