Havířov – Olomouc 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 1:7 (kon.) | Zlín – Motor ČB 4:3 (kon.)
Hr. Králové – Plzeň 2:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Vsetín 1:5 (kon.) | Vítkovice – Třinec 2:6 (kon.)
Slavia – Sparta 3:1 (kon.) | Liberec – Chomutov 2:4 (kon.) | K. Vary – Ústí n/L 4:1 (kon.)
Pardubice – Litvínov 4:8 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:5 (1:2, 0:2, 0:1)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 05.02.2011, 13:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Vsetín vítězí v kotlině nad místními Rebely přesvědčivě 5:1 a připisuje si tři cenné body do extraligové tabulky. Děkuji vám za pozornost a z Kotliny se s vámi pro tuto chvíli loučím. Od 17 hodin se vám z Havlíčkova Brodu znovu ozvu při komentování utkání A-mužstva, které vyzve na domácím ledě Znojmo. (15:02:03)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:27
    V obranném pásmu se nevyvaroval nedovoleného zákroku Novotný (HBR) a odsedí si 2 mnuty na lavici hanby za faul kolenem.
     
    58:55
    Havlíčkův Brod je v těchto chvílích o poznání aktivnějším týmem a s velkou vervou se hrne kupředu, kde se snaží ještě s nepříznivým vývojem utkání něco udělat. Vsetínská defenzíva ale pracuje spolehlivě a výrazně ulehčuje brankáři Svobodovi práci.
     
    57:55
    V závěru přesilové hry ještě zkoušel štěstí střelou z pravé strany aktivní útočník Němec, jenže ztroskotal na betonech gólmana Svobody, jež uzavřely prostor u bližší tyčky.
     
    57:15
    Ke střele z prostoru levého kruhu se protlačil Štrbík, z jehož hole puk zamířil do připravené Dolejšovy lapačky, jež zaúřadovala v brodském brankovišti a pod tlakem musela přerušit hru.
     
    56:55
    Domácí soubor se nakonec po chvíli nastěhoval zpět do přesilovkového postavení a kombinoval kolem gólmana Svobody, k jehož ohrožení se neprotlačil. Hru navíc přerušil hlavní sudí, protože v kruhu vsetínského pásma zůstal ležet jeden z hostujícíh hokejistů.
     
    56:13
    Vsetín se okamžitě po vyhraném vhazování zmocnil kotouče a bez větších rozpaků ho co nejrychleji poslal po ledě až do Dolejšovy blízkosti, odkud zakládají mladí Rebelové nový útok.
     
    55:55
    Hra se nám rychle přelévala ze strany na stranu, přičemž po souboji ve středním pásmu vyfasoval dvouminutový trest Brida (VSE) za podražení.
     
    54:51
    Havlíčkobrodští mladíci odrazili soupeřův útok a po bleskovém protiútoku si vydobyli postavení v útočném pásmu na dostřel gólmana Svobody, ale vsetínská defenzíva je k zakončení nepustila.
     
    53:53
    Kozlík se v útočném pásmu opět zmocnil puku a mezi kruhy se tlačil do zakončení. Jeho odvážný postup ale vsetínští obránci opět zastavili na poslední chvíli, když ho dostali pod tlak a vypíchli mu puk z hole.
     
    52:51
    Tobola nechal na chvíli vyniknout své šikovné ruce a vytříbenou techniku, když se prosmýkl kolem několika protihráčů a v těžké pozici na vrcholu kruhů dokázal i zakončit. jenže jeho nepřesný projektil o kousek minul pravou Dolejšovu tyčku.
     
    51:55
    Janeba při obléhání havlíčkobrodské branky hodně důrazně najel do gólmana Dolejše a hosté jsou vykázáni do středního pásma pro postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    50:59
    Hra je teď značně neurovnaná a na hole hráčů se začínají utěšeně lepit nepřesnosti, které zabraňují ve vzniku nebezpečněšjí situace před brankou. Navíc na ledě dominují pozorné defenzívy.
     
    49:55
    Havlíčkův Brod vyvinul na vsetínskou defenzívu značný tlak, při němž se dostal ke střele z vrcholu kruhů Němec a přes zakrytý výhled gólman Svobody o kousek minul zápěstím jeho levou tyčku.
     
    48:50
    řesťan nabral mezi kruhy po obdržení puku značnou rychlost a hledal si nejkratší cestu do Svobodovy blízkosti, ale vsetínský zadák mu vypíchl čistm zákrokem puk z hole.
     
    47:43
    Kozlík se pokoušel o odvážný průnik napříč zhuštěným prostorem vsetínskými hráči a díky své urostlé postavě s dlouhýma rukama se mu podařilo proklouznout do předbrankového prostoru, ale zde Moravané nebezpečí zažehnali, když získali puk.
     
    47:17
    K jeho exekuci se podle hokejových pravidel rozjel sám faulovaný Beránek, jenže nevyšla mu otočka kousek před vsetínským brankovištěm a gólman Svoboda roztaženými betony nepustil puk za svá záda!
     
    47:17
    Tvrdou ránu od modré čáry vyslal obránce Hradil, ale o kousek minul brodskou branku. Poté se kolem něj prosmýkl do úniku Beránek, který byl v nájezdu poslán k zemi a rozhodčí nařídil trestné střílení!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 10. Kozlík (Beránek, Pavlas) - 7. Kohout (Stodůlka), 12. Štrbík (Žák, Tobola), 22. Slováček (Pokorný), 30. Pokorný (Pelc, Slováček), 46. Slováček


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš - Vala, Pavlas, T. Dvořák, Lobo, Meloun, Novotný, Dundáček - Beránek, Křesťan, Špringl, Žemlička, Chlubna, Zohorna, Vlček, Jelínek, Turek, Kozlík, Němec.
    VHK ROBE Vsetín: Svoboda (Bača) - Žabčík, Surý, Pelc, Daněk, Pokorný, Štrbík, Hradil, Stodůlka, Žák, Kohout, Kývala, Janeba, Slováček, Báchor, Brida, Galia, Tobola, Štědrý.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček - Martin Klouda, Petr Křivohlavý.
    bahis siteleri