Havířov – Olomouc 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 1:7 (kon.) | Zlín – Motor ČB 4:3 (kon.)
Hr. Králové – Plzeň 2:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Vsetín 1:5 (kon.) | Vítkovice – Třinec 2:6 (kon.)
Slavia – Sparta 3:1 (kon.) | Liberec – Chomutov 2:4 (kon.) | K. Vary – Ústí n/L 4:1 (kon.)
Pardubice – Litvínov 4:8 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:5 (1:2, 0:2, 0:1)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 05.02.2011, 13:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Dolejš - Vala, Pavlas, T. Dvořák, Lobo, Meloun, Novotný, Dundáček - Beránek, Křesťan, Špringl, Žemlička "C", Chlubna "A", Zohorna, Vlček, Jelínek "A", Turek, Kozlík, Němec.

    VHK Vsetín:
    Svoboda (Bača) - Žabčík, Surý, Pelc, Daněk "C", Pokorný, Štrbík, Hradil, Stodůlka, Žák, Kohout, Kývala, Janeba, Slováček, Báchor, Brida, Galia, Tobola, Štědrý.

    Rozhodčí:
    Svatopluk Kopeček - Martin Klouda, Petr Křivohlavý.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:20
    Zohorna po zaváhání jednoho ze vsetínských beků získal puk v ru pásma a okamžitě hledal z tohoto prostoru před branku sjíždějícího Špringla, jenže hosté jeho pas zblokovali.
     
    01:14
    Báchorovu dalekonosnou ránu až ze středního pásma zlikvidoval pozorný gólman Dolejš a hned z protiútoku zahrozili domácí Rebelové, když Beránek ostrou ranou z mezikruží nejdříve vyprášil Svobodovy betony a z následné dorážky rovněž nastřelil betony vsetínského muže s maskou!
     
    02:00
    Po odražení vsetínského útoku se nastěhovala havlíčkobrodská družina nestěhovala do útočného pásma, kde si z rohu vybruslil Němec a z vrcholu kruhů o kousek minul branku hostů.
     
    02:45
    Vlček při rychlém útoku z levé strany poslal přesný pas před brankoviště na oasmoceného najíždějícího Turka, který zblízka pálil do betonů gólmana Svobody, který mezi nimi udržel puk a přerušením hry zamezil následným dorážkám!
     
    03:20
    Špringl zkusil štěstí ostrou ranou z pravého kruhu, ale u bližší tyčky našel jen připravenou náruč pozorného gólmana Svobody, který přerušil hru.
     
    03:45
    Hosty sice nejdříve zsatavilo při rychlém útoku na modré čáře postavení mimo hru, ale již jsou nastěhování v Dolejšově blízkosti, kde bleskově kombinují.
     
    04:14
    Vsetín si vynutil značnou územní převahu a vytěžil z ní přesilovou hru. Dvouminutový trest za nedovolené bránění vyfasoval Křesťan (HBR).
     
    04:43
    Rebelové lépe zvládli důležité vhazování a okamžitě po zisku kotouče vyhodili puk až do hájemství gólmana Svobody. Hosté zakládají nový útočný výpad.
     
    05:20
    Další dvě havlíčkobrodské vyhození v krátkém časovém sledu. Mladí Rebelové teď navíc napadají vsetínskou rozehrávku hned v jejím zárodku a dostávají hostující beky u gólmana Svobody pod tlak.
     
    06:07
    Hosté dlouho drželi hru v útočném pásmu, ale neměli puk jednoznačně pod kontrolou. Nakonec se protlačil do zakončení v předbrankovém prostoru Janeba, jehož nepovedený pokus zlikvidoval gólman Dolejš, když si betony ztlumil puk a ukryl ho pod lapačkou.
     
    06:22
    Vsetín vstřelil branku!

    Valaši nakonec udeřili již při hře 5 proti 5. Po nahrávce Lukáše Stodůlky si vybruslil zpoza branky k levé Dolejšově tyčce MARTIN KOHOUT a povedou střelou ke vzdálenější tyčce, jíž možná ještě tečoval jen z brodských hráčů, poslal svůj tým do vedení! Asistence: lukáš Stodůlka.
     
    07:20
    Po rychlém brejku, když brodští obránci bleskově přenesli hru do útočného pásma, se ocitl v samostatném úniku Chlubna, který si sjel až před branku a zblízka tvrdou ranou zazvonil na pravou Svobodovu tyčku!
     
    07:52
    Havlíčkův Brod si vyvtořil značnou územní převahu a dobýval Svobodovu branku, na což zareagovali Valaši vyloučením. Dvě minuty za držení hole dostal Hradil (VSE).
     
    08:40
    Rebelové se dlouho snažili neúspěšně o vytvořené přesilovkového obdélníku kolem vsetínské branky, ale nakonec se jim to povedlo a postupnou kombinací dostali hosty pod tlak, ze kterého pálil na vrcholu kruhů Špringl, jenže z otočky trefil jen Svobodovu náruč.
     
    09:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno. Po nahození Jakuba Pavlase se chopil puku za brankou Ondřej Beránek a poslal ideální pas na hůl DAVIDA KOZLÍKA, který z ideální palebné pozice v mírném úhlu na levé straně propálil zblízka gólmana Svobodu! Asistence: Ondřej Beránek, Jakub Pavlas.
     
    10:04
    Hraje se teď v hodně svižném tempu, přičemž oba tábory se snaží servírovat přihlížejícím fanouškům atraktivní a útočný hokej. Hra se nám přelévá ze strany na stranu a zatím dominují hlavně obě obrany.
     
    10:30
    Chlubna ujel po pravém křídle a v situaci 2 na 1 se rozhodl pro individuální zakončení. Jeho ostrá rána z mezikruží směřovala do horního růžku vsetínské branky, ale gólman Svoboda rychleletící puk vyrazil skvělě vyrážečkou do rohu pásma!
     
    10:55
    Ostrou ránu dańka z pravého kruhu gólman Dolejš dobře viděl a lapil ji do nastavené náruče u bližší tyčky, po čemž přerušil hru. Buly proběhne před jeho bránou.
     
    11:16
    Vsetín vstřelil branku!

    Valaši se znovu ujímají těsného vedení. Střelu Michala Žáka od modré čáry tečoval v předbrankovém prostpru číhající MARTIN ŠTRBÍK a šikovně usměrnil puk za Dolejšova záda! Asistence: Michal Žák, Dominik Tobola.
     
    12:35
    Rebelové vykoukli ze své obrané ulity. kam je na chvíli hosté zatlačili, a hned z toho vzešlo velké nebezpečí. Němec si nezpracoval v prostoru mezi kruhy dobře puk, ale ihned k němu dojel Jelínek a z mohutného nápřahu trefil levý Svobodův beton, který vytěsnil puk kousek od levé tyčky!
     
    13:38
    Valaši si pustupnými krůčky proklestili cestu až do útočného pásma, kde dlouho sváděli s Rebely urputný souboj v jeho rohu, který nakonec přerušil až hvizd hlavního sudího.
     
    14:32
    Havlíčkův Brod si vypracoval chvilkový nápor na vsetínskou obranu a svými útočnými choutkami ji pořádně poškádlil. Góman Svoboda ale proti nebezpečnější střele zasahovat nemusel, protože jeho spoluhráči se nakonec zmocnili puku a už jedou do útoku.
     
    15:20
    Daňkův střelecký pokus z ostrého úhlu gólman Dolejš dobře viděl a utěsnil prostor u bližší tyčky svým betonem, jímž vytěsnil letící puk zpět do rohu pásma.
     
    15:52
    Za zdržování hry je potrestán dvěma minutami Jelínek (HBR), jenž vyhodil puk z hrací plochy ven.
     
    16:01
    Ihned po vhazování Vsetín střílel od modré čáry a do tvrdé střely se na vrcholu levého kruhu položil obětavý obránce Vala, který zůstal s bolestivou grimasou ležet otřesený na ledové ploše. Již odjel za doprovodu svých spoluhráčů na střídačku. Doufejme, že nepůjde o nic vážného.
     
    17:22
    Vsetín si vynutil značný tlak a zle svíral brodskou defenzívu do pevného objetí. Od modré čáry pálil nejdříve do Dolejšových betonů Hradil a poté neuspěl ve výborné pozici ani jeho spoluhráč Štrbík, který zblízka nadvakrát dorážel jen do výstroje připraveného Dolejše. Po odpískání je za hákování potrestán Meloun (HBR).
     
    18:00
    Valaši na chvíli sevřeli domácí soubor pod tlak, jenže mladí Rebelové se zmocnili v hloubi svého obranného pásma puku a dlouhým vyhozením ho poslali až do Svobodova hájemství.
     
    18:42
    Moravané si ale proklestili poměrně rychle cestu zpět do přesilovkových pozic, v nichž si dlouho marně hledali prostor k Dolejšovu ohrožení. Nakonec vystřelil od modré čáry Pelc a našel připravenou Dolejšovu náruč.
     
    19:00
    Na modré čáře zkoušel štěstí svým projektilem také Báchor, ale nepropálil před sebou stojící hradbu těl havlíčkobrodských hráčů a domácí se vzápětí vysokým obloučkem osvobodili.
     
    19:53
    V akci oba gólmani. Nejdříve si poradil gólman Dolejš s nepříjemným nahozením z prostoru levého kruhu, které u bližší tyčky ukryl v náruči. Poté brankář Svoboda na druhé straně raději ukryl puk pod lapačkou, když k němu rychle dojížděli brodští forvardi.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dvacetiminutovka nám nabídla poměrně zajímavou podívanou, jíž doplnily také tři přesné zásahy. Dvakrát se prosadili Valaši ze Vsetína, z jejichž řad se zapsali mezi střelce Martin Kohout a Martin Štrbík, z brodského tábora se trefil David Kozlík. Před 2. třetinou, která začne zhruba ve 13:51, vede Vsetín v Kotlině 2:1.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:31
    Na rozjetého Štrbíka směřovala dlouhá přihrávka z obranného pásma, ale stopku vystavil vsetínskému forvardovi obránce Vala, který před ním odpálil puk do bezpečí.
     
    21:20
    Havlíčkobrodská družina vstoupila do prostřední části o poznání aktivněji a vehementně teď buší do vsetínského obranného valu, který zatím psůobí kompaktně a bezchybně.
     
    21:31
    Vsetín vstřelil branku!

    Tak to je pro Rebely hodně studená sprcha. Nahozený puk vypadal hodně nebezpečně a gólman Dolejš chtěl svým spoluhráčům usnadnit práci, když se vydal daleko z brankoviště až mezi kruhy, jenže letící puk netrefil a ONDŘEJ SLOVÁČEK měl již sám před opuštěnou svatyní lehkou úlohu! Asistence: Dominik Pokorný.
     
    22:41
    Havlíčkobrodská družina se snaží o bleskovou odpověď, z níž by se dostasla opět těsně na dostřel vsetínského souboru, jenže Valaši hodně zhušťují střed hřiště a nepouštějí domácí bojovníky přes střední pásmo.
     
    23:30
    Vsetín se nastěhoval do útočného pásma, ale zde čelí aktivnímu napadání havlíčkobrodského obranného bloku, který dobře hlídá palebný prostor kolem gólmana Dolejše.
     
    23:50
    Z předbrankového prostoru pálil po přesné nahrávce bez přípravy Tobola, jenže ztroskotal na gólmanu Dolejšovi, který se rychle přesunul a schoval puk do náruče.
     
    24:13
    Dvouminutový trest za držení protihráče dostal Novotný (HBR).
     
    25:04
    Vsetín se zatím při hře v početní převaze neuvěřitelně trápí, když vůbec nemá puk pod kontrolou a kvůli častým vyhozením domácích Rebelů pro něj musí neustále jezdit do obranného pásma.
     
    25:49
    Bojovníci z Kotliny se stále prezentují aktivním napadáním a hbitým pohybem, což činí Moravanům obrovské potíže. Rebelové totiž drží puk daleko od své branky, což jim v současné situaci náramně hraje do karet.
     
    26:25
    Už při hře 5 na 5 nahodil puk od modré čáry do útočného pásma Daněk a gólman Dolejš ukryl polovysoký projektil v nastavené náruči, čímž před dojíždějícími útočníky raději přerušil hru.
     
    27:03
    Moravané stále drží útočné pásmo a svírají Rebely do pevného objetí, ze kterého se nedaří brodskému souboru vyklouznout. Naposledy pálil po vybruslení zpoza branky Kývala, ale u bližčí tyčky nastřelil jen Dolejšovy připravené betony.
     
    27:50
    Rozhodčí udělil dvouminutový trest za podražení Beránkovi (HBR).
     
    28:04
    Havlíčkův Brod vyhrál důležité vhazování před svou brankou a po zisku kotouče okamžitě vyhodil puk až do útočného pásma poblíž gólmana Svobody.
     
    28:27
    Valaši založili v hloubi svého obranného pole rychlý útok, na jehož konci se usadili v přesilovkových pozicích a zaměstnali brankáře Dolejše, jenž musel ukrýt uprostřed svého brankoviště střelu od modré čáry.
     
    29:04
    Domácí hráči vystihli úmysl svého soupeře a obrali vsetínské mladíky o puk, který z obranného pásma okamžitě odpálili do bezpečí.
     
    29:25
    Vsetín vstřelil branku!

    Tak to je hodně svízelná situace pro havlíčkobrodské bojovníky. V útočném pásmu putoval kotouč po destinacích Ondřej Slováček - Vítězslav Pelc - DOMINIK POKORNÝ, přičemž posledně jmenovaný vyslal střelu z předbrankového prostoru a gólman Dolejš ji betonem nedokázal vytěsnit do bezpečí! Asistence: Vítězslav Pelc, Ondřej Slováček.
     
    30:57
    Hráči v zeleno-žlutých dresech stále diktují tempo hry a tahají za delší konec pomyslného provazu. Teď je však havlíčkobrodská obrana do nebezpečnější šance nepustila, protože urputný souboj v rohu pásma přerušil hvizd hlavního sudího.
     
    31:30
    Domácí soubor se usadil v útočném pásmu a zahrozil, když Lobo vyslal od modré čáry zápěstím nepříjemný projektil, který ještě tečovali jeho spoluhráči v předbrankovém prostoru, jenže mezi tři tyče se netrefili.
     
    32:30
    Moravané stále hýří aktivitou a obrovskou chutí směrem dopředu, což přidělává práci havlíčkobrodské obraně. Ta zatím náporu svého soupeře odolává a nepouští hosty k nebezpečnějšímu ohrožení svého brankáře Dolejše.
     
    33:20
    Karta se nám dokonale obrátila na druhou stranu, v těchto chvílích tlačí svého soupeře do obrannéího bloku Rebelové, jenže do slibnější palebné pozice se v dosavadním průběhu svého snažení rovněž nedostali.
     
    33:38
    Za faul kolenem dostal 2 minuty Slováček (VSE). Rebelové mají k dispozici přesilovou hru.
     
    34:05
    Hosté vyhráli vhazování a ihned bez velkého otálení poslali kotouč dlouhým vyhozením až do útočného pásma, kde aktivně napadají brodskou rozehrávku hned v jejím zárodku.
     
    34:22
    Havlíčkobrodští zadáci pod tlakem nedokázali dobře rozvinout útočnou akci svého týmu a vyhodili puk přes všechny čáry jen na odpískané zakázané uvolnění. Buly proběhne před gólmanem Dolejšem.
     
    35:00
    Havlíčkův Brod se nakonec seskupil kolem vsetínské branky a dostal se do zakončení, když si při postupné kombinaci všiml Zohorna volného obránce Dvořáka, jemuž adresoval od pravého mantinelu přesný pas a domácí bek nepříjemnou ranou zápěstím nastřelil Svobodovy betony. Valaši se následně osvobodili.
     
    35:42
    V závěru pořesilové hry vytvořili důrazní Rebelové kolem gólmana Svobody obrovský závar a zblízka se snažili dostrkat puk za brankovou čáru, jenže strážce vsetínské svatyně se roztáhl ve svém brankvoišti a nepustil kotouč za svá záda. Pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    36:37
    Maskovaný muž v brankovišti Vsetína opět odolal náporu na svou osobu a hosté založili po jeho úspěšném zákroku rychlý brejk, na jehož konci střílel z prostoru pravého kruhu Daněk, jenže u bližší tyčky našel jen připraveného gólmana Dolejše, jenž přerušil hru.
     
    37:29
    Valaši se začínali postupem času hodně nebezpečně osmělovat poblíž brodské branky a situaci musel uklidnit až gólman Dolejš, který odražený puk zalehl před svým brankovištěm a na chvilku přerušil hru.
     
    37:58
    Slováček měl dostatek času a prostoru na nebezpečnou střelu zblízka. Mířil do horní poloviny branky, ale gólman Dolejš skvělým zákrokem jeho ránu vytěsnil nad horní tyčku. Poté si poradil i s jeho střelou z levého kruhu, jíž lapil u bližší tyčky do náruče. Po odpískání vyfasoval dvouminutový trest za hákování Žemlička (HBR).
     
    38:36
    Rebelové vyhnali aktivním napadáním a hbitým pohybem hostující útočníky z Dolejšovy blízkosti až do středního pásma, odkud si musí Vsetín hledat cestu zpět do přesilovkového postavení.
     
    39:11
    Hosté se dostali při svém návratu do útočných pozic do postavení mimo hru, po němž vyhráli domácí vhazování a probili se do zakončení. Po Beránkovi se dostal v útočném pásmu k puku Křesťan a ostrou ranou z vrcholu kruhů nastřelil jen dobře postaveného brankáře Svobodu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Prostřední část rovněž vyzněla příznivěji pro hosty ze Vsetína, kteří navýšili svůj hubený náskok. Po trefách Ondřeje Slováčka a Dominika Pokorného již mají Valaši na své straně dvoubrankové vedení. Před závěrečným dějstvím , které začne zhruba ve 14:35, vedou hosté v Kotlině 4:1.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:57
    Turek s Kozlíkem zavezli puk do útočného pásma, v jehož rohu kombinovali proti vsetínské přesile, která je nakonec odzbrojila. Od své brány mohou hosté založit nový útok.
     
    41:50
    Vsetín přenesl hru do útočného pásma, jenže zde nebyl v dostatečném počtu a nedokázal havlíčkobrodskou obranu přelstít. Gólman Dolejš tak mohl zůstat ve svém brankovišti v klidu, protože ho hosté neprověřili.
     
    42:20
    Dlouhý a urputný souboj u levého mentinelu útočného pásma Rebelů skončil nerozhodně, protože ho přerušil hlavní sudí, který zadul do své píšťalky. Buly proběhne v kruhu po levici gólmana Svobody.
     
    42:55
    Valaši odrazili havlíčkobrodský útočný výpad a okamžitě vrhli své síly do ofenzívy. Zde však byli hodně netrpěliví a dostali se do odpískaného postavení mimo hru.
     
    43:31
    Vsetínský útok zachytila havlíčkobrodská obrana v Dolejšovy blízkosti jako hustá síť a chystala se přejít do útočné fáze, jenže v kruhu zůstal chvíli ležet po jednom ze soubojů otřesený hráč hostů Surý. Nakonec odjel sám na střídačku a bez komplikací by měl pokračovat dále v zápase.
     
    44:22
    Havlíčkův Brod našel účinný recept na pečlivou a tvrdou obranu Moravanů ve středním pásmu a probil se do blízkosti gólmana Svobody, který ale ze svého arzenálu žádný větší zákrok vytahovat nemusel.
     
    44:55
    Vala se chopil v obranném pásmu puku a okamžitě ho poslel podél levého mantinelu na Kozlíka, který ho jemnou tečí ještě prodloužil na rozjetého Špringla, ale ten neprošel přes dobře bráněnou modrou čáru.
     
    45:28
    Vsetín vstřelil branku!

    V útočném pásmu získal puk po zaváhání havlíčkobordské obrany ONDŘEJ SLOVÁČEK a přesnou ranou z blízkosti kruhů propálil gólmana Dolejše, čímž navýšil vsetínský náskok už na čtyřbrankový! Bez asistence.
     
    46:25
    Vsetínský nálet sice skončil až v útočném pásmu, jenže do těchto míst se Valaši propracovali jen za cenu postavení mimo hru, které neuniklo pozornosti čárového rozhodčího.
     
    47:17
    Tvrdou ránu od modré čáry vyslal obránce Hradil, ale o kousek minul brodskou branku. Poté se kolem něj prosmýkl do úniku Beránek, který byl v nájezdu poslán k zemi a rozhodčí nařídil trestné střílení!
     
    47:17
    K jeho exekuci se podle hokejových pravidel rozjel sám faulovaný Beránek, jenže nevyšla mu otočka kousek před vsetínským brankovištěm a gólman Svoboda roztaženými betony nepustil puk za svá záda!
     
    47:43
    Kozlík se pokoušel o odvážný průnik napříč zhuštěným prostorem vsetínskými hráči a díky své urostlé postavě s dlouhýma rukama se mu podařilo proklouznout do předbrankového prostoru, ale zde Moravané nebezpečí zažehnali, když získali puk.
     
    48:50
    řesťan nabral mezi kruhy po obdržení puku značnou rychlost a hledal si nejkratší cestu do Svobodovy blízkosti, ale vsetínský zadák mu vypíchl čistm zákrokem puk z hole.
     
    49:55
    Havlíčkův Brod vyvinul na vsetínskou defenzívu značný tlak, při němž se dostal ke střele z vrcholu kruhů Němec a přes zakrytý výhled gólman Svobody o kousek minul zápěstím jeho levou tyčku.
     
    50:59
    Hra je teď značně neurovnaná a na hole hráčů se začínají utěšeně lepit nepřesnosti, které zabraňují ve vzniku nebezpečněšjí situace před brankou. Navíc na ledě dominují pozorné defenzívy.
     
    51:55
    Janeba při obléhání havlíčkobrodské branky hodně důrazně najel do gólmana Dolejše a hosté jsou vykázáni do středního pásma pro postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    52:51
    Tobola nechal na chvíli vyniknout své šikovné ruce a vytříbenou techniku, když se prosmýkl kolem několika protihráčů a v těžké pozici na vrcholu kruhů dokázal i zakončit. jenže jeho nepřesný projektil o kousek minul pravou Dolejšovu tyčku.
     
    53:53
    Kozlík se v útočném pásmu opět zmocnil puku a mezi kruhy se tlačil do zakončení. Jeho odvážný postup ale vsetínští obránci opět zastavili na poslední chvíli, když ho dostali pod tlak a vypíchli mu puk z hole.
     
    54:51
    Havlíčkobrodští mladíci odrazili soupeřův útok a po bleskovém protiútoku si vydobyli postavení v útočném pásmu na dostřel gólmana Svobody, ale vsetínská defenzíva je k zakončení nepustila.
     
    55:55
    Hra se nám rychle přelévala ze strany na stranu, přičemž po souboji ve středním pásmu vyfasoval dvouminutový trest Brida (VSE) za podražení.
     
    56:13
    Vsetín se okamžitě po vyhraném vhazování zmocnil kotouče a bez větších rozpaků ho co nejrychleji poslal po ledě až do Dolejšovy blízkosti, odkud zakládají mladí Rebelové nový útok.
     
    56:55
    Domácí soubor se nakonec po chvíli nastěhoval zpět do přesilovkového postavení a kombinoval kolem gólmana Svobody, k jehož ohrožení se neprotlačil. Hru navíc přerušil hlavní sudí, protože v kruhu vsetínského pásma zůstal ležet jeden z hostujícíh hokejistů.
     
    57:15
    Ke střele z prostoru levého kruhu se protlačil Štrbík, z jehož hole puk zamířil do připravené Dolejšovy lapačky, jež zaúřadovala v brodském brankovišti a pod tlakem musela přerušit hru.
     
    57:55
    V závěru přesilové hry ještě zkoušel štěstí střelou z pravé strany aktivní útočník Němec, jenže ztroskotal na betonech gólmana Svobody, jež uzavřely prostor u bližší tyčky.
     
    58:55
    Havlíčkův Brod je v těchto chvílích o poznání aktivnějším týmem a s velkou vervou se hrne kupředu, kde se snaží ještě s nepříznivým vývojem utkání něco udělat. Vsetínská defenzíva ale pracuje spolehlivě a výrazně ulehčuje brankáři Svobodovi práci.
     
    59:27
    V obranném pásmu se nevyvaroval nedovoleného zákroku Novotný (HBR) a odsedí si 2 mnuty na lavici hanby za faul kolenem.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Vsetín vítězí v kotlině nad místními Rebely přesvědčivě 5:1 a připisuje si tři cenné body do extraligové tabulky. Děkuji vám za pozornost a z Kotliny se s vámi pro tuto chvíli loučím. Od 17 hodin se vám z Havlíčkova Brodu znovu ozvu při komentování utkání A-mužstva, které vyzve na domácím ledě Znojmo. (15:02:03)

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 10. Kozlík (Beránek, Pavlas) - 7. Kohout (Stodůlka), 12. Štrbík (Žák, Tobola), 22. Slováček (Pokorný), 30. Pokorný (Pelc, Slováček), 46. Slováček


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš - Vala, Pavlas, T. Dvořák, Lobo, Meloun, Novotný, Dundáček - Beránek, Křesťan, Špringl, Žemlička, Chlubna, Zohorna, Vlček, Jelínek, Turek, Kozlík, Němec.
    VHK ROBE Vsetín: Svoboda (Bača) - Žabčík, Surý, Pelc, Daněk, Pokorný, Štrbík, Hradil, Stodůlka, Žák, Kohout, Kývala, Janeba, Slováček, Báchor, Brida, Galia, Tobola, Štědrý.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček - Martin Klouda, Petr Křivohlavý.
    bahis siteleri