Vítkovice – Mladá Boleslav 3:1 (kon.) | Motor ČB – Litvínov 5:2 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 4:1 (kon.)
Pardubice – Kladno 7:3 (kon.) | K. Vary – Zlín 2:3 (po s.n.) | Sparta – Liberec 3:2 (po s.n.)
po s.n.
HC Sparta Praha
3:2 (1:0, 1:1, 0:1 - 0:0)
Bílí Tygři Liberec
Středa 16.02.2011, 18:00 • TESLA ARENA • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Dva úspěšní sparťanští střelci rozhodli o tom, že druhý bod zůstane na Spartě. David Výborný vystřelil Spartě svým úspěšným nájezdem druhý bod, pod který se úspěšnou exekucí podepsal i Marek Bartánus.
     
    54:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Pavlů objel branku, kde ho ještě sekla do nohou natažená Pöpperleho hokejka, přesto však Michal Pavlů stihl najít před brankovištěm Tomáše Klimentu, který dorazil puk za gólmana Sparty. ASISTENCE: Michal Pavlů.
     
    39:38
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané ještě do sirény stihli zvrátit vedení na svou stranu! O'Brien oslovil před brankovištěm stojícího Karpova, který poslal puk nad ležícího Pince.
     
    28:45
    Liberec právě vstřelil branku!
    Gól je tak vlastně jen vyústěním celého libereckého snažení v početní převaze. Před Jaroslavem Kudrnou se otevřel prostor, čehož liberecký zadák využil perfektně. Propálil vše, co mu stálo v cestě a vrací skóre zpět do nerozhodného stavu.
     
    03:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tentokrát už se ale sparťanský střelec nemýlil. Ton objel branku, poslal kotouč do brankoviště, odkud jej Michal Broš skrz Pincovy betony procedil do sítě.
    Marken.cz

    Petr Schwank

    Branky a nahrávky: 4. Broš (Ton, Bartánus), 40. Karpov (O'Brien), 65. Výborný - 29. Kudrna (Víšek, Nedvěd), 55. Klimenta (Pavlů)


    HC Sparta Praha: Pöpperle - O'Brien, Zacpálek, Husák, Gulaši, Hanzlík, Philipp, Macholda - Ton, Broš, Treille S. - Bartánus, Výborný, Kratěna - Luňák, Karpov, Žálčík - Forman, Dragoun, Forman.
    Bílí Tygři Liberec: Pinc - Čakajík, Hunkes, Moravec, Trončínský, Derner, Pavlů, Holub - Kudrna, Nedvěd, Dušek - Bartovič, Podkonický, Hořava - Klimenta, Víšek, Vak - Špaček D., Vantuch, Urban

    Rozhodčí: Trombík, Hodek - Bádal, Pouzar.

    Diváci: 3141
    bahis siteleri