Marseille – Manchester Utd. 0:0 (kon.) | Inter – Bayern 0:1 (kon.)
konec
Olympique Marseille
0:0 (0:0)
Manchester United
Středa 23.02.2011, 20:45 • Stade Vélodrome, Marseille • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    88
    Rooney krásně vystihl kličku bránícího posledního hráče Marseille, obral jej o míč a následně byl jasně stáhnut k zemi. Jenže rozhodčí mu ukazuje, aby vstal. To se Rooneymu samozřejmě nelíbí. Nejspíše to faul byl.
     
    82
    Krásná akce Naniho, který si narazil na levé straně velkého vápna s Berbatovem končí v rukavicích vyběhlého a padajícího Mandandy. Brankář Marseille hru výborně přečetl.
     
    79
    A je to tu. Nevýrazného Rémyho střídá Valbuena. Uvidíme, zda se to na útočné fázi Marseille nějak projeví.
     
    73
    Kouč Ferguson nejspíše vycítil, že jeho týmu začíná být horko, tak posílá na hřiště zkušeného Scholese. Dolů jde Gibson.
     
    70
    Spíše defenzivního Cissého střídá v domácí sestavě tvořivý záložník Cheyrou.
     
    70
    Po stříleném centru O'Sheaho prošel míč se štěstím až na volného Berbatova, kterému skočil v malém vápně pod nohy Diawara a zblokoval jeho střelu.
     
    69
    Na druhé straně připravil svému brankáři krušné chvilky Heinze, který Mandandovi poslal halvičkou malou domů. Mandanda měl velké štěstí, že jej míč trefil do nohou.
     
    62
    Velká šance domácích. Po závaru nejprve neprocpal svoji střelu na bránu Ayew, ale napodruhé už byl úspěšnější. Jenže z levé strany na hranici ofsajdového postaní vypálil vedle levé tyče. Možná mohl ještě volit spíše přihrávku na Brandãa, kterému k míči na malém vápnu zbýval jeden krok.
     
    44
    Pokažený míč z nohy Heinzeho odvrátil do relativního bezpečí Carrick. Jenže trefil jen nohu Kaborého, který si míč posunul blíže velkého vápna a pravačkou vypálil nad levou šibenici.
     
    9
    Centr se mu sice příliš nepovedl, ale nakonec se míč odrazil na hranici velkého vápna, odkud jej poslal ranou do středu brány Fletcher. Mandandovi míč dokonce vypadl z rukavic, jenže široko daleko před ním nikdo nebyl.

    Tomáš Čekal

    Branky:


    Olympique Marseille: Mandanda – Heinze, Diawara, Mbia, Fanni – Kaboré, Cissé – Lucho Gonzáles – André Ayew, Rémy – Brandão
    Manchester United: Van der Saar – Evra, Vidič, Smalling, O’Shea – Carrick – Fletcher, Gibson – Rooney, Nani – Berbatov

    Rozhodčí: Brych - Schiffner, Borsch
    bahis siteleri