Trenčín – HC Slovan 3:6 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 0:3 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
3:6 (2:1, 1:3, 0:2)
HC Slovan Bratislava
sk Středa 02.03.2011, 18:00 • Zimný štadión Trenčín • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    51:46
    Slovan dal gól!
    Situáciu šiel Lauff ešte skonzultovať s videorozhodcom. Tak napokon uznané, presilovku o dvoch hráčov využíva ANDREJ NEDOROST na hetrik. Asistencia: Martin Hujsa.
     
    43:00
    Slovan dal gól!
    Slovan sa nenápadne dostal do protiútoku, Hujsa prihral puk Nedorostovi do ľavej strany a prekorčuľoval si na pravú, spolu šli do prečíslenia, ANDREJ NEDOROST napriahol sám a jeho strela končí až vo vinkli Hiadlovského brány. Asistencie Martin Hujsa a Martin Bakoš.
     
    39:30
    Slovan dal gól!
    Dukla sa nechala vyšachovať a Slovan v závere tretiny zvrátil stav vo svoj prospech po strele JÁNA LIPIANSKEHO. Asistencie: Peter Frühauf a Dávid Skokan.
     
    39:01
    Slovan dal gól!
    MARTIN BAKOŠ nemal najmenší problém streliť puk do prázdnej brány, keď Hiadlovský bol ešte sústredený na druhú stranu a nedokázal sa po puku hodiť. Asistencie: David Hájek a Richard Jackman.
     
    38:34
    Trenčín dal gól!
    Napokon sa podarilo Dukle opäť dostať do vedenia, keď sa RADOSLAV TYBOR najlepšie zorientoval v skrumáži pred Konrádom. Asistencie: Oliver Ďuriš a Ľubomír Sekeráš.
     
    35:07
    Slovan dal gól!
    A je vyrovnané! Po vhadzovaní v útočnom pásme na ľavom kruhu sa k strele spomedzi kruhov dostal ANDREJ NEDOROST. Asistencia: Martin Hujsa.
     
    17:27
    Slovan dal gól!
    Po chybe domácich napokon hostia dokázali znížiť stav, o gól sa postaral RÓBERT HUNA. Asistencie: Miroslav Preisinger a David Hájek.
     
    14:01
    Trenčín dal gól!
    Pri presilovke Slovana opäť preskočil puk na modrej, Rado Tybor sa vrútil do pásma až ku Konrádovi, jeho strelu napokon za brankárov chrbát dostal Ivan Koložváry. Rudolf Lauff si túto situáciu patrične užil, keď si počkal na puk v sieti a nadšene naň zopárkrát rázne ukázal vystretou dlaňou. Na dôvažok pozdravujem toho idiota, čo od radosti či zúfalstva hodil smerom k ľadu pivo a olial mi okrem iného aj monitor. Dovoľte prosím preto prestávku na úpravu techniky. Asistencie: Radoslav Tybor a Erik Bednár.
     
    4:00
    Trenčín dal gól!
    BRANISLAV JÁNOŠ dostal puk od Tybora, stredom sa dostal až pred bránu, keď mu cestu robil Filo, miešal, miešal, až ho dostal po ľade pod Konráda do brány a začudovane sa pozeral, že tam fakt je. Asistencia: Radoslav Tybor.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Branky a nahrávky: 4. Jánoš (Tybor), 15. Koložváry (Tybor, Bednár), 39. Tybor (Ďuriš, Sekeráš) - 18. Huna Ro. (Preisinger, Hájek), 36. Nedorost (Hujsa), 40. Bakoš (Hájek, Jackman), 40. Lipiansky (Frühauf, Skokan), 43. Nedorost (Hujsa, Bakoš), 52. Nedorost (Hujsa)


    HK DUKLA Trenčín: Hiadlovský - Sekeráš, E. Bednár, Hruška, Bolf, Martin Chovan, Tomko, Jarábek - Pardavý st., Blatný, Melichárek - Mikula, Ja. Gašparovič, R. Tvrdoň - Naurov, O. Ďuriš, P. Kopecký st. - Tybor, FIlo, Jánoš.
    HC Slovan Bratislava: Konrád - Jackman, Hájek, Cartelli, Frühauf, Kováčik, Štajnoch, Rullier, L. Bohunický - M. Bakoš, Nedorost, Hujsa - D. Skokan, Kapuš, Lipiansky - Uram, L. Hudáček, D. Buc - Ró. Huna, Preisinger, Ri. Huna.

    Rozhodčí: Ország, Lauff - Gajan, T. Orolin

    Diváci: 5730
    bahis siteleri