Kometa Brno – Liberec 6:5 (po s.n.) | Jihlava – Pardubice 4:5 (po s.n.) | Olomouc – Šumperk 9:2 (kon.)
Vsetín – Vítkovice 4:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:3 (2:1, 1:2, 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 06.03.2011, 13:00Zimní stadion Na Lapači Poloha: Zimní stadion Na Lapači se nachází na křižovatce výpa • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Byli jsme svědky strhující závěru dnešního zápasu, který nakonec patřil šťastně domácím a ti vítězí v základní hrací době poměrem 4:3! (15:22:49)
     
    59:32
    Martin Kohout netrefil prázdnou klec !
     
    59:05
    Hosté hrají bez brankáře!
     
    58:49
    Vsetín vstřelil branku!
    Tak to je strhující závěr, když už se schylovalo k prodloužení dostali se domácí do akce dva na jednoho, kdy Kohout nahodil pře branku volnému MARTINOVI HELEŠICOVI a ten lehkou tečí zasunul pod Svobodu. Asistence: Martin Kohout, Jan Forch.
     
    55:16
    Jakub Schwarz (VIT) vyloučen za brankáře Svobodu na dvě minuty za hrubost a na straně Vsetína vyloučen postižený Motloch na dvě minuty za sekání
     
    55:16
    Poté co Motloch byl natlačen do branky i se Svobodou a rozsvítilo se červené světlo se hostující brankář pustil několika údery pěstí do krku domácího hráče a bude se vylučovat
     
    54:05
    Kuchařík se po pravé straně dostal sám až před Svobodu a po jeho pokusu už zvedali hráči v zelenožlutém ruce nad hlavu, ale kotouč se nějak záhadně z brankové čáry vykoulel ven.
     
    49:02
    Vítkovice jsou do čtyř, za sekání si na dvě minuty posedí Vojtěch Adamík.
     
    43:52
    Rudl (VIT) vyloučen na dvě minuty za podražení
     
    41:57
    Charvát A. (VIT) vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    39:22
    Děrkas (VSE) v závěru třetiny vyloučen na dvě minuty za hákování
     
    34:21
    Kuchařík (VSE) vyloučen na dvě minuty za hákování a Vítkovice mají možnost opět se dostat do vedení.
     
    30:13
    Vsetín vstřelil branku!
    Druhá využitá přesilová hra domácích Hryciow nahrál Abdulovi, který poslal kotouč na Svobodu (VIT) a tesně před ním skvěle tečoval puk MARTIN HELEŠIC, jenž srovnává stav utkání na 3:3. Asistence: Jindřich Abdul, Michal Hryciow.
     
    28:18
    Klok (VSE) vyloučen na dvě minuty za hákování + 10 minut za nesportovní chování, dvě minuty za něj odsedí Charvát A.
     
    27:42
    Vašíček (VSE) vyloučen na dvě minuty za zdržování hry,
     
    26:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Velká chyba domácího gólmana Svobody, který po střele Charváta rozehrál na levou stranu přímo na hokejku MIKULÁŠE RIMMELA a ten neváhal a zakončil do odkryté klece. Asistence: Marek Charvát
     
    25:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice zamkli domácí tým v obranném pásmu a po střele Schwarze od modré čáry před brankou krásně tečoval jeho střelu DOMINIK KAFKA, který srovnává stav zápasu. Asistence: Jakub Schwarz, Jakub Illeš.
     
    19:58
    Vsetín vstřelil branku!
    Využitá přesilová hra pět na tři zakončená nádhernou ranou do šibenice. Valaši se usadili v útočném pásmu Vašíček přihrával na modrou Abdulovi, který poslal na levou stranu kotouč ZBYŇKOVI ŽABČÍKOVI, ten si nabruslil před Svobodu (VIT) a nádhernou ranou zápěstím vymetl šibenici nad lapačkou hostující branky. Asistence: Jindřich Abdul, Vojtěch Vašíček.
     
    19:27
    Domácímu týmu se naskýta přesilová hra 4 na 3 a během pár vteřin dokonce dlouhá přesilovka 5 na 3.
     
    18:35
    Jan Forch (VSE) v oslabení ujel sám na Svobodu (VIT) měl klid, ale vítkovický gólman jeho pokus skvěle vystihl a vytáhl ramenem nad.
     
    17:36
    Tydlačka (VSE) vyloučen na dvě minuty za podražení a i hosté okusí chuť přesilové hry.
     
    11:56
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Z ojedinělé akce Vítkovických hráčů je srovnání stavu utkání. Valaši nedokázali vyhodit kotouč z obranného pásma ven, čehož využil Charvát, který vypálil na Svobodu a ten stačil jen vyrazit před DOMINIKA KAFKU, který pohodlně zasunul kotouč do vsetínské klece. Asistence: Marek Charvát.
     
    7:20
    Rudl (VIT) vyloučen na dvě minuty a Vsetínu se nabízí krátká přesilovka pět na tři.
     
    5:36
    Vsetín si zahraje přesilovou hru, na dvě minuty vyloučen Smrčka (VIT) za nedovolenou hru vysokou holí.
     
    4:32
    Vsetín vstřelil branku!
    Velká chyba v obraně Vítkovic! Rudl (VIT) špatně rozehrál, čehož využili dojíždějící Kuchařík, který posunul JINDŘICHOVI ABDULOVI a ten beckhandovou střelou překonal Svobodu. Asistence: Lukáš Kuchařík.

    Filip Bazala

    Branky a nahrávky: 5. Abdul (Kuchařík), 20. Žabčík (Abdul, Vašíček), 31. Helešic (Abdul, Hryciow), 59. Helešic (Kohout, Forch) - 12. Kafka (Charvát M.), 26. Kafka (Schwarz, Illeš), 27. Rimmel (Charvát M.)


    VHK ROBE Vsetín: Svoboda (Bača) - Ščotka, Žabčík, Hryciow, Vašíček, Skalák, Hajda, Svozílek - Grygar, Motloch, Forch, Abdul, Hořanský, Kuchařík, Kohout, Mikula, Tydlačka, Děrkas, Malý, Helešic.
    HC Vítkovice Ridera: Svoboda (Mizera) - Adamík, Charvát A., Charvát M., Klok, Potočný, Rudl, Stanke - Ballner, Illeš, Kafka, Ollender, Rimmel, Řehák, Schwarz, Smrčka, Churý, Stránský.

    Rozhodčí: Dobeš - Smilek, Kurtin.

    Diváci: 203
    bahis siteleri