Košice – Zlaté Moravce 0:1 (kon.) | Dubnica – Slovan Bratislava 1:1 (kon.) | Prešov – B. Bystrica 2:1 (kon.)
Senica – Ružomberok 4:0 (kon.) | Trnava – Nitra 4:1 (kon.)
konec
MFK Košice
0:1 (0:1)
FC ViOn Zlaté Moravce
sk Sobota 12.03.2011, 15:30Niké liga
     
    Koniec zápasu. (17:22:05)
     
    Prepáčte výpadok internetového spojenia.
     
    76
    Akcia Košíc na ktorej konci boli Kubík a Digoň, druhý menovaný sa po dobrej prihrávke dostal na 2x do zakončenia pred bránou, stále to však nebolo to pravé orechové.
     
    75
    Druhé striedanie žlto-modrých, na hraciu plochu prichádza miesto unaveného Viazanka - Kubík.
     
    73
    Kamil Kuzma zakončoval pred bránou, jeho hlavičkový pokus však nemal potrebnú silu ani smer aby lopta skončila za chrbátom brankára Zlatých Moraviec.
     
    71
    Priamy kop hostí - Pavlovičov pokus však minul košickú bránu a tak sa bude pokračovať pod okope od košickej svätyne.
     
    69
    Obraz hry sa posledné minúty nezmenil ani jedno mužstvo sa nevie dostať pod kožu svojmu súperovi, hostia zo Zlatých Moraviec hrajú stále to čo potrebujú, oni však už gól nemusia dať, na rozdiel od žlto-modrých.
     
    67
    Dnešné stretnutie sleduje 1125 divákov, pekné sobotné popoludnie bohužiaľ neprilákalo na tribúny košického futbalového štadióna viacej divákov.
     
    65
    Náznak šance Dávida Škutku, ktorý sa v najdôležitejšom momente pošmykol a už nedokázal pred bránou svojho súpera zakončiť, lopta už smeruje k stredovej čiare.
     
    63
    Prvé striedanie hosťujúceho tímu v tomto zápase, na trávnik prichádza Tomášek, ktorý strieda Hrušku.
     
    61
    Náznak šance na jednej aj druhej strane, pri obidvoch príležitostiach však chýbala presnejšia koncovka a dôraz pri zakončení.
     
    58
    Pekná prihrávka pred bránu v podaní Jaroslava Kolbasa, táto lopta však bola nakoniec až príliš vysoká nakoľko sa jeden z vyskakujúcich domácich hráčov už nedostal do zakončenia.
     
    56
    Prvé striedanie v dnešnom zápase majú na svojom konte domáci futbalisti, na hraciu plochu vybieha miesto Juhára čerstvý Digoň.
     
    55
    Tlak Košíc pokračuje, opäť sa do šance pred bránou dostal jeden z domácich futbalistov, tentoraz Dávid Škutka nemal potrebné nervy aby uspel pred bránou svojho súpera, jeho strela nemala potrebnú silu.
     
    53
    Najväčšia šanca Košíc v tomto zápase bola opäť zastavená čiarovým rozhodcom, ktorý signalizoval ofsajd, Miroslav Viazanko sa dostal k lopte tesne pred bránou, zoči-voči brankárovi Zlatých Moraviec by však aj tak neuspel.
     
    52
    Stále bez výraznejšej šance na jednej či druhej strane, Zlaté Moravce zatiaľ hrajú čo potrebujú a domáci futbalisti nie sú schopní niečo rozumné v útočnom pásme niečo vymyslieť.
     
    50
    Priamy kop Zlatých Moraviec z väčšej vzdialenosti, lopta však letela nesprávnym smerom a tak to opäť bolo bez vážnejšieho závaru pred košickou bránou.
     
    49
    V druhej polovici stretnutia sme zatiaľ nemali možnosť sledovať žiadnu akciu ani zablúdenú strelu smerom na bránu, hrá sa väčšinou pri stredovej čiare.
     
    47
    V druhom polčase nastúpili obidve mužstvá bez zmien v zostane, hrať musia v tejto polovici hlavne domáci futbalisti, ktorí prehrávajú 0:1 a nikto dnes za nich bod nezíska.
     
    46
    Začal druhý polčas.

    Rastislav Supik

    Branky: 35. Kuračka

    Karty:   33. Pavlovič (ZMO)


    MFK Košice:
    FC ViOn Zlaté Moravce:

    Rozhodčí: Richard Smolák
    bahis siteleri