Hlučín – Varnsdorf 2:0 (kon.) | Žižkov – Kladno 0:2 (kon.) | Čáslav – Zlín 2:0 (kon.)
Karviná – Vlašim 0:0 (kon.)
konec
FK Viktoria Žižkov
0:2 (0:0)
SK Kladno
Neděle 27.03.2011, 10:15FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    74
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Na Žižkově se dějí vskutku obrovské věci! V době dalšího drtivého tlaku domácích rozehrál brankář Jakubov dlouhým výkopem hluboko na útočnou polovinu Žižkova, tam se Sklenář odpoutal od domácích obránců a tváří v tvář uspěl proti Kolářovi, čímž zvyšuje na 2:0. Hosté doposud vytěžili z minima maximum.
     
    51
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté se nečekaně ujímají jednobrankové vedení! Celé gólové situaci předcházela zřejmě ruka Štastného ve vlastním pokutovém území, Kladenští se však neúspěšně dožadovali odpískání pokutového kopu, hned po Štastného odkopu pak ovšem rozehráli akci, na jejímž konci byla dalekonosná rána Jana Procházky, která doplachtila přesně k tyči Kolářovy branky a žižkovský gólman plachtil marně! - 0:1.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 51. Procházka, 74. Sklenář

    Karty:   30. Kolář (ZIZ), 36. Štastný (ZIZ), 90+1. Brabec (ZIZ) - 26. Procházka (KLA)


    FK Viktoria Žižkov: Kolář - Štastný, Brabec, Kropík, Slodowy (71. Súkenník) - Bořil, Houžvička (77. T. Procházka), Novotný, Zapalač (81. Bodeček) - Bořil, Mašek
    SK Kladno: Jakubov - Hajník, Rendla, Macháček, J. Procházka - Čurda, Holub (86. Radosta), Kabele, Samek - Puchmertl (79. Bartoš), Štverák (65. Sklenář)

    Rozhodčí: Bílek - Filípek, Pospíšil

    Diváci: 1 341
    bahis siteleri