Magnitogorsk – Ufa 2:4 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
3:5 (2:1, 1:3, 0:1)
HC Oceláři Třinec
Středa 30.03.2011, 18:10 • O2 arena, Praha • Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:56
    Varaďa v Vašíčkem jsou vyloučeni na 2+10 minut, druhá dvojice Sklenář-Bonk dostává 2+2 minuty.
     
    59:44
    Třinec právě vstřelil branku!

    Růžička vypíchl kotouč Svobodovi a poslal ho na MARTINA ADAMSKÉHO, jenž neměl problém zakončit do prázdné brány! Asistence: Martin Růžička.
     
    59:01
    Kopřiva na střídačce.
     
    54:39
    Jelínek hákoval Poláka a pět minut před koncem třetí třetiny si jde sednout na trestnou lavici.
     
    53:07
    Orsava projel polovinu hřiště jako nůž máslem a dostal se až před Kopřivu, domácí brankář ale kvalitním zákrokem stále drží akcie pražského celku nad vodou.
     
    51:11
    Polanský se zjevil sám před Kopřivou po chybě ve slávistické rozehrávce, ale forhendovou kličkou si na domácího gólmana nepřišel.
     
    49:22
    Sudí Ország si vyžádal prohlédnutí záznamu hry, zda puk po střele Adamského nepřešel brankovou čáru. Po párminutové poradě ale slovenský sudí rezolutně rozpažil.
     
    49:00
    Polanský si vybruslil až do útočného pásma, kde předložil před bránu ideální přihrávku na Adamského, toho ale tváří v tvář vychytal Kopřiva.
     
    38:38
    Třinec právě vstřelil branku!

    MARTIN RŮŽIČKA si sjel po pravém křídle před Kopřivu a střelou mezi nohy překonal domácího brankáře, jenž určitě nemá po této brance čisté svědomí. Asistence: Radek Bonk, Lukáš Zíb.
     
    37:15
    Třinec právě vstřelil branku!

    JOSEF HRABAL využívá přesilovku 4 na 3 přesnou střelou z pravého kruhu! Kopřiva měl zcela zakrytý výhled, protože mu kvalitně stínil Bonk. Asistence: Lukáš Zíb, Martin Růžička.
     
    36:40
    Další vyloučení na straně Slavie: Adamský už už unikal Žižkovi, který musel sáhnout za záchranou brzdu v podobě hákování.
     
    36:27
    Přesilovka však neměla dlouhého trvání, Varaďa totiž podrazil Rotha, který se pokoušel o vyhození.
     
    35:31
    Kolařik poslal před Kopřivou na zem Hrňu, který ale k jeho smůle nebyl v držení kotouče. Domácí veterán je tak potrestán za nedovolené bránění.
     
    30:46
    Jakub Krejčík si proti Květoňovi pomohl vysokou holí a je vyloučen na dvě minuty ze hry.
     
    28:50
    Třinec právě vstřelil branku!

    Vzápětí Oceláři dotahují opět na rozdíl jediného gólu! Rána LUKÁŠE KRAJÍČKA od modré čáry byla přizvednuta bruslemi padajícího Micky přímo pod břevno! Asistence: Vojtěch Polák.
     
    27:34
    Slavia právě vstřelila branku!

    Nikým neobtěžovaný TOMÁŠ SVOBODA si s pukem vybruslil z rohu kluziště až před Hamerlíka, kterého pak překonal bekhenodovu střelou na zadní tyč! Asistence: Tomáš Pospíšil.
     
    22:42
    Peterek se prodíral před Kopřivu, ale Kadlec ho nepustil a zablokoval mu hůl, za což odchází na trestnou lavici.
     
    19:58
    Vondrka se chvíli před sirénou dostal z úhlu až před Hamerlíka, elegantně obkroužil jeho klec a naslepo poslal puk na brankoviště, kde ale byli jen hosté, kteří kotouč odklepli do bezpečí.
     
    14:48
    První přesilová hra i pro Třinec. Za sekání je potrestán Pospíšil.
     
    12:01
    Po této šanci nastal před Kopřivovou bránou velký zmatek, který ale Oceláři nedokázali přetavit v branku. Lojkova střela dokonce po zákroku Kopřivy lízla tyč.
     
    11:40
    Do úniku se přímo z trestné lavice dostal Polák, Kopřiva však tentokrát střelu mezi své betony nepustil.
     
    09:58
    Slavia právě vstřelila branku!

    Po ráně Rotha se puk odrazil na brankoviště, kde ho sice Micka nedokázal zamést do sítě, TOMÁŠI SVOBODOVI se to už ale povedlo! Asistence: Tomáš Micka, Vladimír Roth.
     
    09:37
    Další přesilovka Slavie 5 na 3: Hrabal tvrdě sestřelil Sklenáře u mantinelu a je potrestán za napadení.
     
    08:36
    Kadlec si sjel na mezikruží na přihrávku Svobody zpoza brány, odkud tvrdě vypálil, avšak trefil jen Hamerlíka.
     
    07:45
    Polák zvedl svou hokejku přímo do tváře Svobody a putuje na trestnou lavici, domácí budou hrát přesilovku 5 na 3. Ve tváři Svobody je navíc krev, tudíž Polák dostává 2+2 minuty.
     
    06:45
    Varaďa zapomněl svou hůl mezi nohama Micky a zákonitě musel přijít dvouminutový trest za podražení.
     
    04:25
    Třinec právě vstřelil branku!

    Na dlouhý pas Peterka si nabruslil ERIK HRŇA, jenž unikl po pravém křídle, natlačil se před Krejčíka a střelou mezi betony prostřelil Kopřivu! Asistence: Jan Peterek.
     
    03:26
    Vondrka byl v další velké šanci, tentokrát ho nikdo nehlídal na levém kruhu, ale Hamerlík si dobře vyjel a betony střelu vyrazil.
     
    01:18
    Slavia právě vstřelila branku!

    Lepší start si sešívaní nemohli přát! PAVEL KOLAŘÍK se dostal na vrchu pravého kruhu k puku a ihned ho poslal za záda zkoprnělého Hamerlíka! Asistence: Tomáš Pospíšil.

    Václav Baumann

    Branky a nahrávky: 2. Kolařík (Pospíšil), 10. Svoboda (Micka, Roth), 28. Svoboda (Pospíšil) - 5. Hrňa (Peterek), 29. Krajíček (Polák), 38. Hrabal (Zíb, Růžička), 39. Růžička (Bonk, Zíb), 60. Adamský (Růžička)


    HC Slavia Praha: Kopřiva (Furch) - Žižka, Kadlec, Kuboš, Roth, Vašíček, Kolařík, Krejčík - Tomica, Svoboda, Krenželok - Vondrka, Pospíšil, Endál - Micka, Doležal, Jelínek - Sklenář, Jaškin, Poletín - Třetina
    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Vojtek) - Richter, Hudec, Seman, Zíb, Lojek, Krajíček, Hrabal - Varaďa, Bonk, Růžička - Polák, Polanský, Adamský - Orsava, Kohn, Květoň - Hrňa, Peterek, Koudelka - McGregor

    Rozhodčí: Minář, Ország (SVK) - Barvíř, Blümel

    Diváci: 10542
    bahis siteleri