K. Vary – Kometa Brno 2:6 (kon.) | Motor ČB – Olomouc 4:3 (po pr.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
2:6 (1:3, 1:1, 0:2)
HC Kometa Brno
Čtvrtek 31.03.2011, 15:00Mistrovství ČR - mladší dorost
Partner:
     
    52:55
    Kometa právě vstřelila branku!
    RICHARD GARČIC ujel po levé straně, najel si mezi kruhy a trefil se přesně nad lapačku. Asistence: Jakub Zbořil.
     
    51:49
    Kometa právě vstřelila branku!
    MARC ZAJÍC dostal u levé tyče hodně času, takže mohl střílet dvakrát. Nejprve trefil beton brankáře, ale napodruhé už se nemýlil. Přestřelil beton Frčka. Asistence: Adam Zbořil.
     
    24:13
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Molnár přihrál zpoza brány před brankoviště, kde JAKUB VRÁNA kotouč napálil z první a Jekela propálil i s jemnou tečí jeho ramene. Asistence: Alexandr Molnár.
     
    23:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    PAVEL JENYŠ se prosadil stejně jako v první části. Z pravé strany propálil Frčka mezi nohy. Asistence: Adam Zbořil, Marc Zajíc.
     
    19:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Obránce PATRIK ŠTANCL zachytil rozehrávku Varů na levé straně a příklepem vypálil. Brankáře Frčka trefila střela do ramene, od kterého se obloučkem snesla až do brány. Branka navíc padla jen vteřinu před sirénou, která měla oznámit konec první části. Bez asistence.
     
    18:57
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hráči v bílo-zelených dresech se ke konci první části prosazují. Zikmund přihrál z levého kruhu na zcela nehlídaného ALEXANDRA MOLNÁRA, jehož rána propadla Jekelovi mezi levou rukou a tělem do brány. Asistence: Ladislav Zikmund.
     
    12:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    PAVEL JENYŠ se spoluhráčem přečíslil obranu soupeře a z pravého kruhu se rozhodl pro střelu do vrchní části brány. I když Frček kotouč chvíli držel, nakonec mu z výstroje nějak vypadl a skončil až za jeho zády. Branka to tedy byla hodně šťastná. Asistence: Adam Zbořil.
     
    07:54
    Kometa právě vstřelila branku!
    Po dlouhém tlaku Komety se dostal kotouč až k MICHALU KUPČÍKOVI, který si z pozice obránce sjel až na levý kruh a prostřelil Frčka mezi nohy. Asistence: Jakub Zbořil.

    Tomáš Čekal

    Branky a nahrávky: 19. Molnár (Zikmund), 25. Vrána J. (Molnár) - 8. Kupčík (Zbořil J.), 13. Jenyš (Zbořil A.), 20. Štancl, 24. Jenyš (Zbořil A., Zajíc), 52. Zajíc (Zbořil A.), 53. Garčic (Zbořil J.)


    HC Energie Karlovy Vary: Frček – Šafář (C), Petrov, Řezníček, Vrána, Klíma, Gorčík, Červenka, Zikmund, Kodl, Opatrný, Jiruček, Veverka, Michálek, Obodzynskyy, Priškin, Molnár, Bláha, Hroch
    HC Kometa Brno: Jekel – Weiss, Garčic, Koch, Štancl, Kozel, Venclík, Zajíc, Porzer, Král, Vlček, Jenyš, Zbořil Adam, Račický, Zbořil Jakub, Kupčík, Botlvan (C), Grünwald
    bahis siteleri