Č. Budějovice – Slovácko 0:0 (kon.) | Ústí n. L. – Plzeň 0:5 (kon.) | Brno – Teplice 0:1 (kon.)
Slavia – Hr. Králové 0:0 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
0:1 (0:0)
FK Teplice
Neděle 03.04.2011, 17:00 • Městský fotbalový stadión, Srbská 47a. • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    90
    Tak to je neuvěřitelné, z ničeho nic se sám ocitl ve vápně Josef Hamouz, zpracoval si míč ke střele a poté napálil míč do nebes. Jen se drží za hlavu a je si vědom, co dokázal neproměnit.
     
    90
    Poslední střídání v týmu Brna, odchází Martin Husár, na hřiště jde již avizovaný Šamánek.
     
    85
    Teplice právě vstřelily branku!

    Hosté jdou do vedení. Nejprve se v první dobré šanci ocitl Mareš, jeho střelu i dorážku ale Krbeček dokázal vyrazit na rohový kop, z něj pak ale udeřilo. Po krásném centru se nejlépe vyšrouboval do vzduchu ANTONÍN ROSA a jeho hlavička zapadla do sítě bezmocného Krbečka.
     
    77
    Na brněnský trávník jde opět po čase brněnský odchovanec a nyní hráč Teplic Libor Došek, z trávníku jde kapitán Vachoušek, který předává pásku právě střídajícímu spoluhráči.
     
    75
    Brno bude podruhé střidat. Na zelený pažit vstoupí Zdeněk Folprecht, odchází ikona brněnského fotbalu Richard Dostálek, který předává kapitánskou pásku Doškovi.
     
    73
    Teplice podruhé mění svou sestavu. Ze hřiště jde Vondrášek, na něj vstupuje Lácha.
     
    69
    A další obrovská tutovka Brna. Husár se dostal k odraženému míči a tvrdou střelou nechal vyniknout Slavíka, jenž s velkými problémy uhasil požár.
     
    68
    Střídá také trenér Brna Karel Večeřa, který stahuje ze hry velice aktivního Střeštíka, nastupuje útočník Michael Rabušic.
     
    59
    Kouč Teplic Jiří Plíšek poprvé střídá. Ze hřiště stahuje Marka Jungra, na plac posílá Jakuba Mareše.
     
    57
    Na druhé straně sledujeme největší šanci hostů v tomto zápase. Mahmutovič si naběhl do šestnáctky, udělal si místo a nikým neatakován hlavičkoval tváří v tvář Krbečkovi pouze do jeho rukavic. Ten se skvělým zákrokem zaskvěl a podržel domácí borce.
     
    55
    Z ní mohlo málem udeřit, po sérii odrazů v pokutovém území se k míči dostal Simerský a jeho rána vystrašila Teplice, míč doputoval těsně nad bránu.
     
    52
    Na karty vyrovnáno, skluz Husára na Ljevakoviče je potrestán žlutou pro brněnského stopera.
     
    36
    Krásná pumelice asi nejaktivnějšího hráče v týmu Brna Josefa Hamouze. Jeho utešená rána mířila z dobrých dvaceti metrů, nakonec ale zaplachtila těsně vedle. Registrujeme největší šanci dosavadního duelu a připisuje si jej brněnské mužstvo.
     
    27
    Ostrý zákrok na Střeštíka je potrestán žlutou kartou pro Antonína Rosu.
     
    24
    Největší šance dosavadního duelu a v ní Tomáš Došek. Ten se z ničeho nic ocitl sám na vápně a z dobré pozice jen potvrdil, proč se brněnským útočníkům dlouhodobě nedaří. Z jasné pozice zamířil vysoko nad. Teplice si mohly oddechnout.
     
    15
    Hrubice Mitrovice, který na hranici pokutového území zahrál zcela evidentně rukou, Teplice se dožadují penalty, ta se konat nebude. Rozhodčí se shodli, že to bylo ještě před vápnem. Ale i tak se chystá k míči Jungr a bude zřejmě střílet z dobré palebné pozice.

    Roman Zajíček

    Branky: 85. Rosa

    Karty:   52. Husár (BNO) - 27. Rosa (TEP)


    FC Zbrojovka Brno: Krbeček - Simerský, Mitrovič, Husár (90. Šamánek), Hamouz - Dostálek (75. Folprecht), Borek, Rýdel, Migliorini, Střeštík (68. Rabušic) - T. Došek.
    FK Teplice: Slavík - Smejkal, Matula, Rosa, Hošek - Čajič, Jungr (59. Mareš), Vachoušek (77. L. Došek), Ljevakovič - Vondrášek (73. Lácha), Mahmutovič.

    Rozhodčí: Příhoda – Moláček, T. Kovařík

    Diváci: 3255
    bahis siteleri