Varnsdorf – Karviná 2:0 (kon.) | Čáslav – Jihlava 1:1 (kon.) | Znojmo – Vlašim 3:0 (kon.)
Kladno – Most 5:3 (kon.)
konec
1. SC Znojmo FK
3:0 (1:0)
FC Graffin Vlašim
Neděle 17.04.2011, 16:30 • Městský stadion, Husovy sady - Znojmo • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    63
    Znojmo právě vstřelilo branku!

    Že by už bylo rozhodnuto? Uvidíme. Každopádně Znojmo předvedlo parádní akci. Lukáš se uvolnil na pravém křídle, poslal míč úplně volnému Nepožitkovi, který mohl střílet, ale to neudělal a celou akci vyšperkoval nahrávkou na vzdálenější tyč. Tam stál úplně volný GREGOR KOVÁČ, jenž měl jednoduchou práci a zamířil do naprosto odkryté brány. Obrana Vlašimi byla rozebrána do posledního šroubku.
     
    49
    Znojmo právě vstřelilo branku!

    Tak to byl od Znojma smrtící úder. centrovaný míč z levé strany našel ve vápně GREGORA KOVÁČE a ten v trochu krkolomné pozici poslal míč k pravé tyči bezmocného Frydrycha.
     
    24
    Znojmo právě vstřelilo branku!

    Znojmo teď přišlo poměrně lacino k brance. Celá akce začala zblokovaným centrem Lukáše. Následující aut mířil na hranici vápna, odkud přišla nepřesná střela na bránu, jenž se však zastavila o RADIMA NEPOŽITKA. Ten naložil s nečekanou příležitostí na jedničku a střelou k levé tyči nedal Frydrychovi šanci.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 24. Nepožitek, 49. Kováč, 63. Kováč

    Karty:   42. Trnovec (ZNO), 75. Lukáš (ZNO) - 17. Bálek (VLA), 41. Droppa (VLA), 90. Nešpor (VLA)


    1. SC Znojmo FK: Šustr - Hříbek, Trnovec, Yonov (K), Kazár - Lukáš (75. Sukup), Hnaníček, Lacko, Nepožitek (81. Podzemský), Krajičič - Kováč (83. Mička).
    FC Graffin Vlašim: Frydrych - Schuster, Nešpor, Krmpotič, Petrů (K) - Kotyza (18. Vebr), Droppa, Zlomislič, Průcha (70. Nádeníček) - Bálek, Strnad.

    Rozhodčí: Pavel Ochotnický - Roman Tacina, Jana Adámková

    Diváci: 859
    bahis siteleri