Žilina – Prešov 2:1 (kon.) | Košice – Dubnica 1:1 (kon.) | Zlaté Moravce – Dunajská Streda 3:0 (kon.)
B. Bystrica – Senica 3:2 (kon.) | Nitra – Ružomberok 0:2 (kon.)
konec
MFK Košice
1:1 (0:0)
FK Dubnica
sk Středa 11.05.2011, 17:30Niké liga
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:30.
     
    Hráči obidvoch mužstiev už pomaly nastupujú na hraciu plochu.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    Ani na dnešné dôležité stretnutie sa do metropole východného Slovenska neprišlo pozrieť väčšie množstvo divákov, a aj preto hráme od úvodu v komornej atmosfére v boji o záchranu.
     
    2
    Cicman centroval pred bránu, jeho prihrávka však nebola najideálnejšia a aj preto po pár sekundách skončila mimo hraciu plochu.
     
    4
    Zatiaľ pomalší úvod, snažia sa hlavne hráči hosťujúceho tímu, naopak žlto-modrí sa nikde neponáhľajú a húfne bránia svoju obrannú polovicu.
     
    6
    Dubnica stále aktívnejšia, hosťujúci hráči sa však momentálne len veľmi ťažko dostávajú cez pozornú obranu Košičanov.
     
    7
    Náznak šance na domácej strane, Juhár však s loptou pred bránou nedokázal nič poriadne vymyslieť a hra sa tak opäť presunie na obrannú polovicu Košíc.
     
    9
    Košičania dnes môžu hrať pokojnejšie ako ich súper a je to zatiaľ aj vidieť. Kým domácu môžu, hostia musia inak s ich záchranou to nebude vyzerať najlepšie.
     
    11
    Nebezpečný závar pred bránou Dubnice, Miroslav Viazanko však nemal veľa času a jeho zakončenie pred bránou nemalo potrebnú silu ani smer.
     
    13
    Stále sa hrá v komornej atmosfére, tradičná návšteva absolútne nepripomína dôležité boje o záchranu.
     
    15
    Košičania posledné minúty prebrali aj keď chabú útočnú snahu, ich akcie však končia veľmi rýchlo a po ich konci sa všetci zo žlto-modrých vracajú na obranné práce naspäť k Tofiloskemu.
     
    18
    Náznak šance pred bránou Dubnice, Juhár však bol otočený pred Kováčovou bránou, snažil sa nájsť svojho spoluhráča, ktorý však z prvej netrafil bránu.
     
    20
    Kamil Kuzma si postavil loptu na priamy kop z dobrej vzdialenosti pred Dubnickou bránou, košický hráč to skúsil pekne, zatočil loptu a jeho strela dokázala potrápiť súperovho brankára, gól však z toho nebol.
     
    22
    Opäť veľký závar pred bránou hostí, domáci futbalisti však stále čakajú na úvodný gól, ktorý by dokázal ich šance na záchranu v súťaži dosť výrazne pozdvihnúť.
     
    23
    Rohový kop Košíc opäť potrápil dubnického brankára, ten má posledné minúty starostí nad hlavu, skóre sa však naďalej nemení.
     
    25
    Košičania momentálne naďalej pokúšajú šťastie pred bránou svojho súpera, ich snaha je sympatická a na rozdiel od ich súpera je aspoň vidieť.
     
    27
    Dubnica sa po dlhšom časovom úseku dostala s loptou pred bránu Košíc, tam sa však hostia ani len nedostali k strele a hra sa presúva opäť na ich obrannú polovicu.
     
    30
    Obrovská šanca hostí, keď sa po priamom kope dostala lopta pred bránu kde ju ešte tečoval jeden z hráčov v žlto-modrom, lopta o pár centimetrov minula bránu, po následnom rohovom kope lopta rýchlo nabrala smer k stredovej čiare.
     
    31
    Po ´suchej´ trojminútovke z ničoho nič prišla záplavová vlna šancí, na opačnej strane taktiež veľmi dobrá akcia Kuzmu, jeho strela však smerovala tesne vedľa.
     
    33
    Pekná strela pred bránu Košíc, Tofiloski však dobre zareagoval a loptu zachytil do náručia.
     
    35
    Košičania stále hrajú to čo potrebujú, zbytočne svojho súpera pred bránu nepúšťajú a okrem jednej šance nemal Darko Tofiloski čo robiť.
     
    38
    Veľmi pekný nacvičený signál Košíc z priameho kopu, lopta končí v bráne no čiarový rozhodca signalizuje ofsajd!
     
    40
    Domáci futbalisti stále veľmi poctivo bránia, hrajú čo potrebujú a zatiaľ výsledok tohto stretnutia držia vo svojich rukách.
     
    43
    Domáci futbalisti naďalej v závere prvého polčasu držia loptu ďaleko pre ďaleko od Tofiloskeho, Dubnica sa bez náznaku zlepšenia naďalej trápi.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    Ospravedlňte výpadok internetového spojenia.
     
    60
    Skóre sa na košickom futbalovom štadióne nemení, obraz hry je podobný ako v prvom polčase a zatiaľ to vyzerá na spravodlivú deľbu bodov.
     
    66
    Ospravedlnte pokračujúci výpadok spojenia, v Košiciach sa však stále nič nezmenilo a 20 minút môžeme sledovať len trápenie sa v strede ihriska s pár ojedinelými akciami na jednej či druhej strane.
     
    66
    Dubnica dala gól!
    0:1 gól AUGUSTÍNI
     
    88
    Pokutový kop nariadený pre Košice kvôli ruke jedného z hráčov Dubnice!
     
    89
    Košice dali gól!
    Nekompromisné zakončenie MARTINA JUHÁRA! 1:1
     
    Koniec zápasu. (19:18:04)

    Rastislav Supik

    Branky: 89. Juhár - 66. Augustíni


    MFK Košice:
    FK Dubnica:
    bahis siteleri