Slovan Bratislava – Dubnica 3:1 (kon.) | Žilina – Dunajská Streda 0:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Košice 1:0 (kon.)
B. Bystrica – Prešov 3:2 (kon.) | Nitra – Trnava 3:2 (kon.) | Ružomberok – Senica 3:2 (kon.)
konec
MŠK Žilina
0:0 (0:0)
DAC 1904 Dunajská Streda
sk Sobota 21.05.2011, 17:30Niké liga
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:30.
     
    Základné zostavy oboch mužstiev:

    MŠK Žilina: Martin Dúbravka - Stanislav Angelovič, Prince Ofori, Ondřej Šourek, Patrik Mráz - Babatounde Issiaka Bello - Róbert Pich, Štefan Zošák (K), Roman Gergel - Ivan Lietava, Tomáš Majtán

    FK DAC 1904 Dunajská Streda: Ján Novota - David Helísek, Igor Obert, Igor Hrabáč, Zsolt Németh - Jaroslav Hílek (K) - Ahmed Hassan, Ilami Halimi, Marián Tomčák - Lukáš Matůš, Guillaume Tchoungang N´Kendo


    Náhradníci oboch mužstiev:

    MŠK Žilina: Martin Krnáč - Patrik Šimko, Vladimír Leitner, Arturs Zjuzins, Dominik Fótyik, Pavol Poliaček, Rudolf Škrobák

    FK DAC 1904 Dunajská Streda: Daniel Kiss - Pavol Ďurica, Tomáš Lénárth, Josip Čorič, Jean Paul Ntsogo Boya, Roman Konečný, Jan Kadlec


    Rozhodcovia dnešného stretnutia:

    Dušan Sedlák - Miroslav Benko, Milan Cuninka
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    2
    Hneď v úvodných sekundách dnešného duelu sa dostali hostia do prvého ohrozenia súperovej brány. Tesne za šestnástkou získal loptu Guillaume N´kendo, ktorý zakončoval z otočky. Tiesnený jedným zo žilinských obrancov však nedokázal zamieriť presne a jeho pokus skončil vedľa ľavej žrde. Martin Dúbravka tak bude vykopávať od svojej vlastnej brány.
     
    4
    Žilinčania opäť raz vstúpili do stretnutia veľmi strnulo. Hoci máme za sebou iba niekoľko desiatok sekúnd, aj tie sú obrazom celej jari mužstva spod Dubňa. Uvidíme, či zverenci Pavla Hapala dokážu vystupňovať svoje tempo a vybojovať si víťazstvo, ktorým by sa rozlúčili so svojimi divákmi v tejto sezóne. Aj keď len sotva by bolo zadosťučinením za celú jarnú časť...
     
    6
    Žilinčania v prvom pokuse o ohrozenie hosťujúcej brány. Na pravej strane unikol s loptou Tomáš Majtán, ktorý v šestnástke dlhou centrovanou loptou hľadal Ivana Lietavu. Ten však ani napriek svojej robustnej postave a výške nedokázal loptu zasiahnuť. Lopta totiž letela privysoko a skončila až za postrannou čiarou na druhej strane ihriska.
     
    8
    Žilinčania v ďalšej možnosti, ale tentokrát by sa skóre ani v prípade úspešného zakončenia nemenilo. Stanislav Angelovič síce dostal loptu za obranu a po jeho pokuse lopta lízala pravú žrď, už skôr zapískal hlavný rozhodca postavenie mimo hry. Loptu tak budú rozohrávať Dunajskostredčania. Stav stretnutia zostáva i naďalej bezgólový.
     
    10
    Hoci domáci Žilinčania mali po jesennej časti šesťbodový náskok na čele tabuľky pred Senicou a dokonca dvanásť bodový pred Slovanom, v závere jari už nemajú ani teoretickú šancu na zisk titul. Naopak, ten má obrovskú šancu v dnešný deň získať Slovan Bratislava. Stačí len plný zisk v domácom dueli proti Dubnici a belasí po šiestykrát v samostatnej ére Slovenskej republiky zdvihnú nad hlavu majstrovský pohár.
     
    12
    Treba však povedať, že žilinskí futbalisti si za predvedenú jar titul nezaslúžia a ich postavenie zodpovedá predvedenej hre. S výnimkou ligového merania síl s Nitrou a pohárového so Zlatými Moravcami výrazne zaostali za výkonmi z jesene. Podobný výkon zatiaľ predvádzajú i dnes. V tejto chvíli je hra navyše prerušená po tom, čo po súboji s Lietavom ostal ležať na trávniku gólman Novota. Po krátkom ošetrení však našťastie v hre pokračuje.
     
    14
    Dôležité je podotknúť, že dnes nejakým spôsobom zaujímavý duel ani očakávať nemožno. Ani jednému z tímov už totiž o nič nejde. Dunajskostredčania majú istotu záchrany vo svojom vrecku a jarnú časť môžu dohrať pokojne. Rovnako domáci, ktorých postavenie však je sklamaním. Nielenže ich šanca na titul už neexistuje, i možnosť vybojovania druhého miesta je už len v teoretickej rovine.
     
    16
    Žilinčania po dlhšom čase opäť v náznaku príležitosti. Po ľavej strane si potiahol loptu Tomáš Majtán, napravo ju priťukol zo zadnej vlny vybiehajúcemu Romanovi Gergelovi, ktorý vypálil z prvej. Nedokázal však namieriť presne a jeho lopta skončila vysoko ponad brvnom. V hre sa bude pokračovať výkopom od brány hosťujúceho Jána Novotu.
     
    18
    Na druhej strane rýchly protiútok Dunajskej Strede. Po ľavej strane unikol Marián Tomčák, ktorý prudkou nakopnutou loptou dokázal nájsť Lukáša Matůša, ktorého pokus z prvej však nebol dostatočne razantný. Martin Dúbravka stihol bez väčších problémov zareagovať a loptu chytil do svojich rúk. Teraz sme v krátkom priebehu videli dva rušnejšie momenty.
     
    20
    Hra sa teraz prelieva z jednej strany na druhú. V tejto chvíli opäť horelo pred šestnástkou hostí. Na pravej strane operoval s loptou Róbert Pich, ktorého centrovanú loptu do veľkého vápna odvrátila obrana hosťujúceho mužstva na rohový kop. Z neho zverenci Pavla Hapala nedokázali nič vyťažiť a Ján Novota loptu vo vzduchu bezpečne vyboxoval do bezpečia.
     
    22
    Žilinčania v tejto chvíli v najväčšej príležitosti dnešného duelu. Za šestnástkou získal loptu Stanislav Angelovič, ktorý sa do nej nečakane oprel vo vzdialenosti 22 metrov. Jeho pokus mieril veľmi nebezpečne pod brvno a k pravej žrdi. Brankár Ján Novota teraz predviedol svoje kvality, keď bravúrnou robinzonádou loptu vytlačil vedľa brány.
     
    24
    Správy z ostatných štadiónov: Slovan Bratislava sa po presnom zásahu Karima Guédého ujíma proti Dubnici vedenia a za tohto stavu by bol majstrom Slovenskej republiky v sezóne 2010/2011. Rovnako sa darí aj v Senici, ktorá takisto najtesnejším rozdielom vyhráva v Ružomberku. V prípade jej víťazstva by Žilinu nezachránil ani dnešný triumf a s istotou by zverenci Pavla Hapala skončili na tretej priečke.
     
    26
    Po chvíľke vzrušenia, keď sme videli nejaké možnosti na jednej či druhej strane nám tempo hry opäť upadlo. Hrá sa teraz prevažne v strede poľa a medzi šestnástkami. Žilinčania majú loptu na svojich kopačkách, ale opäť skúšajú svoje šťastie skôr nakopávanými loptami, ktoré ale nie sú úspešné. Aj preto sa stav duelu nemení a i naďalej na ukazovateli skóre svietia dve nuly.
     
    28
    Teraz sme videli pokus Žiliny o rýchly prechod za obranu hosťujúceho mužstva. Róbert Pich číhal na hranici offsajdu na prihrávku, ktorú aj do behu pomedzi dvoch hráčov súpera dostal. Lopta však bola príliš prudká a i napriek svojej rýchlosti ju krajný stredpoliar žltozelených nedokázal dobehnúť. Končí tak v náručí Jána Novotu, ktorý hru upokojuje.
     
    30
    Na druhej strane však rýchly protiútok Dunajskej Stredy, ktorá pomerne nebezpečne hrozí z kontier. Po ľavej strane opäť zaútočil Marián Tomčák, ktorý nakopával loptu do šestnástky, kde si po ňu nabiehal Lukáš Matůš. Brankár Martin Dúbravka výborne čítal hru, vybehol a napokon loptu pred číhajúcim útočníkom súpera chytil do svojich rúk.
     
    31
    Veľmi dobrú robotu teraz predviedol Ivan Lietava, ktorý si po loptu vybehol veľmi netradične až na pravú stranu k postrannej čiare, odkiaľ sa snažil uvoľniť a preniknúť k šestnástke. Záchrannú brzdu zachraňoval Igor Hrabáč, ktorý zozadu chytil robustného útočníka žltozelených za dres. Rozhodca píska faul a obrancovi Dunajskej Stredy udeľuje žltú kartu.
     
    33
    Žilinčania v ďalšej veľkej príležitosti. Na pravej strane odviedol výbornú prácu Róbert Pich, ktorý svojim centrom do šestnástky našiel na vzdialenejšej žrdi hlavu Ivana Lietavu. Ten dokázal byť pri lopte skôr ako Novota, ale nenamieril presne. Lopta z jeho hlavy skončila tesne vedľa pravej žrde. Ani tentoraz sa tak stav stretnutia nemení.
     
    35
    Ďalšia obrovská príležitosť žilinských futbalistov. Po jednom zo súbojov síce ostal na útočnej polovici ležať Marián Tomčák, ale domáci napriek tomu vyrazili do akcie. Pich zaviezol loptu, do šestnástky ju prihral Lietavovi, ktorý sa síce dostal z uhla, ale posunul loptu späť Pichovi, ktorý ľahkým oblúčikom našiel na vzdialenejšej žrdi Gergela. Ten dokázal obstreliť Novotu, ale jeho pokus skončil na bočnej sieti.
     
    37
    Tempo hry sa nám v posledných sekundách opäť vystupňovalo. Veľkú zásluhu na tom majú predovšetkým domáci, ktorí sa snažia čo najviac ohrozovať Jána Novotu v hosťujúcej bráne. Dunajskostredčania sa musia brániť, ale nie sú fackovacím panákom. Vyrážajú do rýchlych protiútokov a už niekoľkokrát chýbal len krôčik k tomu, aby výrazne podkúrili Martinovi Dúbravkovi.
     
    39
    Súbežne s týmto duelom prebieha v Corgoň lige ďalších päť stretnutí. V Bratislave domáci Slovan stratil svoje vedenie a Dubnica sa dočkala vyrovnania. Tým by sa otvorila aspoň teoretická šanca pre Senicu, ktorá však takisto svoj náskok stratila a v Ružomberku už dokonca prehráva 2:1. Ako zareaguje Žilina? Stav je bezgólový, ale do konca ostáva ešte dostatok času. I keď to aj na ostatných štadiónoch...
     
    41
    Štyri minúty pred koncom riadneho hracieho času Žilinčania znovu na dostrel Novotovej brány, ale tentokrát bez výraznejšieho ohrozenia. Dunajskostredčania i naďalej držia priaznivý výsledok, i keď ten pre nich v konečnom zúčtovaní výraznejšiu úlohu hrať nebude. Zverenci Mikuláša Radványiho si totiž už v predchádzajúcich stretnutiach zabezpečili istotu zotrvania v najvyššej súťaži i pre budúcu sezónu.
     
    43
    Žilinčania získali výhodu štandardnej situácie. Loptu z ľavej strany centroval do šestnástky Patrik Mráz, ale adresáta nenašiel. Obrana Dunajskej Stredy odvrátila loptu za šestnástku, kde sa k nej dostal Štefan Zošák. Napriek nevýhodnej pozícii skúsil zakončiť. Jeho pokus prešiel až k Novotovi, ale nebol dostatočne razantný ani umiestnený, a preto s ním gólman hostí nemal žiadny problém.
     
    45
    V závere prvého polčasu opäť identická snaha hostí o protiútok, podobne ako tomu bolo v predchádzajúcich dvoch prípadoch v tomto polčase. Na ľavej strane dostal loptu Marián Tomčák, ktorý však svojim centrom tentoraz nedokázal nájsť žiadneho zo spoluhráčov. Loptu poslal len do miest, kde stál osamotený brankár domácich a loptu chytá do svojich rúk.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    46
    Cez polčasovú prestávku došlo k jednému striedaniu, ktoré zrealizoval tréner Žiliny Pavel Hapal. Na ihrisko v druhom dejstve sa rozhodol neposlať Štefana Zošáka, ktorý zrejme ani v tomto dueli na pozícii stredného záložníka nepresvedčil. Bývalý hráč Ružomberka sa po zranení stále nemôže dostať do formy. Namiesto neho dostáva ďalšiu príležitosť mladý útočník Dominik Fótyik.
     
    48
    Druhý polčas opäť s opatrným úvodom. Ani jedno z mužstiev si však nič nedaruje, čoho výsledkom je tvrdý súboj, po ktorom ostal na trávniku ležať otrasený Prince Ofori. Po pár sekundách sa ale dokázal pozviechať a v hre bude pokračovať bez ošetrenia. Stav stretnutia je zatiaľ bezgólový. V prípade domácej výhry a zaváhania Senice v Ružomberku by si žltozelení ešte zachovali šancu na druhé miesto.
     
    50
    Túžbu po víťazstve teraz v pravej miere potvrdil Tomáš Majtán, ktorý si nabehol do voľného priestoru pre prihrávku od Ivana Lietavu. Nikým nekrytý pred brankárom Novotom však nedokázal loptu namieriť do priestoru medzi troma žrďami dunajskostredskej svätyne. Lopta z jeho kopačky končí len na bočnej sieti. Ani po tejto veľkej možnosti Šošonov sa stav stretnutia nemení.
     
    52
    Na trávniku pod Dubňom sa v týchto chvíľach nič nedeje a tak si povedzme o vývoji na ostatných štadiónoch. O stretnutiach v Bratislave a Ružomberku sme už hovorili a tam sa stav nemenil. V ďalšom meraní síl Nitra vedie nad Spartakom Trnava 2:1. V posledných dvoch dueloch sú výsledky bezgólové - aj medzi Zlatými Moravcami a Košicami či Banskou Bystricou a Prešovom.
     
    54
    Žilinčania majú smerom dopredu v dnešnom dueli určite viac hry, čo potvrdili aj väčším množstvom čistých príležitostí. Do jednej z nich sa teraz dostal Ivan Lietava, ktorý získal loptu na hranici šestnástky a tvrdo vystrelil. Jeho pokus však mieril iba do stredu brány, kde stál pozorný Ján Novota. Loptu do rúk síce nechytil, ale radšej ju na istotu vyboxoval mimo brány.
     
    56
    Na druhej strane sa po prvýkrát v druhom polčase dostali na dostrel súperovej brány aj Dunajskostredčania. Z rohového kopu na pravej strane centroval loptu Ilami Halimi, ale vo veľkom vápne žiadneho adresáta nenašiel. Obrana domácich loptu odvrátila späť k exekútorovi predchádzajúceho rohu, ale jeho center ani tentoraz nebol úspešný.
     
    58
    Hostia z Dunajskej Stredy sa takisto snažia vystrčiť rožky a pohroziť domácemu mužstvu, ktoré malo už viacero veľkých príležitostí. Na pravej strane sa opäť k lopte dostal Ilami Halimi, ale tentokrát ani len neodcentroval. Na hranici šestnástky ho dostúpil jeden z domácich obrancov a od lopty ho odzbrojil. Stav stretnutia tak i naďalej zostáva nerozhodný a bez gólov.
     
    60
    Máme za sebou hodinu z dnešného súboja a Dunajskostredčania opäť hrozia žilinskej obrane. Za dlhú loptu za obranu sa snažil vybehnúť Lukáš Matůš. Proti lopte zároveň vybehol aj Martin Dúbravka. Skôr pri nej síce bol hráč hostí, ale strážcu svätyne žltozelených neohrozil.. Loptu si totiž nešťastne odkopol od svojej nohy.
     
    62
    Po niečo viac ako hodine hry pristupuje k svojmu prvému striedaniu aj tréner Dunajskej Stredy Mikuláš Radványi. Ihrisko opúšťa útočník Guillaume N´Kendo, ktorý sa dnes prakticky vôbec nedokázal presadiť. Zatienil ho Lukáš Matůš, ktorý bol výrazne aktívnejší, ale sám toho viac vymyslieť nemohol. Na miesto útočníka čiernej pleti nastupuje Pavol Ďurica.
     
    64
    Okrem zápasu Slovana Bratislave a Dubnice sa skóre na ostatných štadiónoch zmenilo a tak len v Žiline zostáva bezgólový stav. Banská Bystrica hrá s Prešovom nerozhodne 1:1, Zlaté Moravce už vyhrávajú nad Košicami 1:0. Vyrovnať sa podarilo Senici, ktorá tak vďaka stavu 2:2 zatiaľ siaha na dôležitý bod. Nitra nad Trnavou i naďalej vedie, tentoraz však 3:2.
     
    66
    V Ružomberku sa stav stretnutia opäť mení a domáci futbalisti znovu vyhrávajú nad Senicu 3:2! To by mal byť dôležitý impulz pre hráčov Žiliny, ktorý by sa ešte v prípade víťazstva a zaváhania Záhorákov mohli udržať v hre o druhé miesto. V dnešnom súboji majú aj navrch, ale svoje šance zatiaľ nedokázali pretaviť do gólového rezultátu. Aj preto svietia na svetelnej tabuli dve nuly.
     
    68
    Keď sa nič zaujímavé nedeje v Žiline a diváci v posledných chvíľach nevidia ani len nejaké výraznejšie šance, deje sa aspoň na iných štadiónoch. A to práve v stretnutiach, ktoré sú najviac sledované. Po niečo viac ako hodine hry sa mení stav stretnutia v Bratislave. Slovan vyhráva nad Dubnicu 2:1 a opäť siaha dve kolá pred koncom po majstrovskom pohári.
     
    70
    Dvadsať minút pred koncom riadneho hracieho času ďalšia, možno najväčšia šanca Žiliny v stretnutí. Za obranu unikol Róbert Pich a rútil sa sám na brankára Novotu. V tesnej blízkosti sa snažil loptu podvihnúť a strážcu dunajskostredskej svätyne prelobovať. Jeho úmysel ale nebol úspešný, pretože lopta skončila aj ponad brvnom.
     
    72
    Po dlhšom čase sa snažili pohroziť aj hostia z Dunajskej Stredy. V ojedinelej možnosti sa ocitol Pavol Ďurica, ktorý vyskúšal prekvapiť brankára Dúbravku strelou z pomerne nevýhodnej pozície z rohu šestnástky. Jeho strelecký pokus však bol veľmi nepresný a lopta mierila vysoko ponad brvno. Stav stretnutia i naďalej, na ako jedinom štadióne v tomto kole Corgoň ligy, zostáva bezgólový.
     
    74
    Žilina dnes i napriek neúspešnej streleckej bilancii často tlačí a často hrozí, ale gól nie a nie streliť. V ďalšej možnosti sa ocitol Tomáš Majtán, ktorý aj popri dvoch brániacich hráčov vyskočil na centrovanú loptu z ľavej strany najvyššie, ale nezakončil presne a loptu poslal len vedľa pravej žrdi. Následne počas prerušenej hry Dunajská Streda strieda. Jan Kadlec nahradí Lukáša Matůša.
     
    76
    Žilina bojuje a stále útočí, ale buď zakončia neúspešne alebo ich snahu, tak ako v tomto prípade, preruší hvizd rozhodcu. Teraz sa už - už črtala obrovská príležitosť pre Dominika Fótyika, ktorý po jednej z prihrávok od svojich spoluhráčov sa ocitol sám pred brankárom hostí, ale vystreliť nemohol. Arbiter Dušan Sedlák totiž odpískal postavenie mimo hry.
     
    78
    Dvanásť minút pred koncom riadneho hracieho času dochádza k ďalšiemu, dnes druhému striedaniu v mužstve žltozelených. Ihrisko opúšťa Roman Gergel, ktorému rovnako chýba tá správna herná fazóna a na ihrisku sa stále len hľadá. Na druhej strane, kto z domácich sa na ňom v jarnej časti nehľadá... Na trávnik na záverečné minúty nastupuje Arturs Zjuzins.
     
    80
    Do konca riadneho hracieho času ostáva posledných desať minút a v Žiline sa stav zatiaľ nemení a stále na svetelnej tabuli zostávajú svietiť dve nuly. Rovnako sa výsledky duelu nezmenili ani na ostatných štadiónoch. Jedinou výnimkou zostáva Banská Bystrica, ktorá sa po presnom zásahu Uškoviča ujala pred vlastnými divákmi vedenia 2:1.
     
    82
    V posledných minútach tempo hry opäť mierne upadlo, akoby sa mužstvá uspokojili s priebehom duelu a aktuálnym výsledkom. Je pravdou, že v konečnom zúčtovaní tento zápas veľkú úlohu nezohrá. Napriek tomu, Žilina vzhľadom na nevydarené pôsobenie Senice v Ružomberku má stále šancu na zisk druhej pozície. K tomu ale potrebujú zverenci Pavla Hapala dnes vyhrať.
     
    84
    Šesť minút pred koncom riadneho hracieho času tréner Dunajskej Stredy Mikuláš Radványi realizuje svoje posledné striedanie, ktorým, zrejme, ešte viac posilňuje defenzívu a hráči zo Žitného ostrova sa budú snažiť získať pod Dubňom aspoň bod. Ihrisko opúšťa krajný záložník Ahmed Hassan a namiesto neho nastupuje obranca Roman Konečný.
     
    86
    Ďalšia obrovská príležitosť žilinských futbalistov. Teraz sa po prihrávke z pravej strane dostal do zakončenia Dominik Fótyik, po ktorého pokuse sa Novota naťahoval, ale nedosiahol naň. Na jeho obrovské šťastie však loptu zastavuje pravá žrď. Domáci sa blížia, ale stále tomu chýba ešte o pár centimetrov presnejšie mierenie. Dokážu v záverečných sekundách vystupňovať tempo a streliť rozhodujúci gól?
     
    88
    Posledné minúty bežia nielen na žilinskom štadióne, ale aj na tých ďalších. Posledné minúty blížia v kole, ktoré zrejme rozhodne o novom majstrovi Slovenska. Ani v Bratislave, ani v Ružomberku sa stav stretnutia nemení a vyzerá to tak, že Slovan Bratislava sa vráti po odmlke na ligový trón a po šiestykrát v samostatnej ére Slovenskej republiky získa majstrovský pohár.
     
    90
    V Žiline bežia posledné sekundy riadneho hracieho času a Dunajská Streda dokonca prakticky z ničoho vystrašila brankára Dúbravku. Ten musel kontrolovať dlhú nakopnutú loptu, na ktorú ani vo výskoku nedosiahol, ale na jeho veľké šťastia napokon skončila nad brvnom. Riadny hrací čas sa končí, rozhodca bude pridávať ešte tri minúty.
     
    90+
    Prebieha nadstavený čas, ale vyzerá to tak, že pod Dubňom sa už nič výrazné neudeje a Žilina aj v záverečnom kole stratí pred vlastnými divákmi ligové body. Zhrňme si to, že 32. kolo zároveň rozhoduje nielen o majstrovi, ale aj o konečných pozíciách na prvých troch miestach tabuľky. Slovan Bratislava vďaka ďalšiemu Šebovmu zásahu vedie 3:1 a po skončení súboja zdvihne nad hlavu ligový primát. Senica v Ružomberku i naďalej prehráva, ale s najväčšou pravdepodobnosťou i napriek strate bodov si poistí svoju druhú pozíciu. Tretia skončí Žilina, keďže Trnava v Nitre prehráva 3:2. V samom závere ešte hosťujúci Jan Kadlec dostáva žltú kartu. Od nás je to pre tento moment zatiaľ všetko. Ďakujeme vám za pozornosť dnes i počas celej sezóny 2010/2011. Najbližšie sa uvidíme až v jeseni. Prajeme vám krásne leto. Dovidenia.
     
    Koniec zápasu. (19:20:50)

    Andrej Kuzmány

    Branky:

    Karty:   31. Hrabáč (DAC), 90+. Kadlec (DAC)


    MŠK Žilina: Martin Dúbravka - Stanislav Angelovič, Prince Ofori, Ondřej Šourek, Patrik Mráz - Babatounde Issiaka Bello - Róbert Pich, Štefan Zošák (K), Roman Gergel - Ivan Lietava, Tomáš Majtán
    DAC 1904 Dunajská Streda: Ján Novota - David Helísek, Igor Obert, Igor Hrabáč, Zsolt Németh - Jaroslav Hílek (K) - Ahmed Hassan, Ilami Halimi, Marián Tomčák - Lukáš Matůš, Guillaume Tchoungang N´Kendo

    Rozhodčí: Dušan Sedlák - Miroslav Benko, Milan Cuninka

    Diváci: 1082
    bahis siteleri