Austrálie – Velká Británie 1:6 (kon.) | Kanada – Slovinsko 4:6 (kon.) | Maďarsko – Argentina 4:2 (kon.)
Švédsko – Finsko 4:10 (kon.) | Jihoafrická rep. – Rakousko 1:10 (kon.) | Německo – Česko 1:9 (kon.)
Nový Zéland – Chorvatsko 1:7 (kon.) | Slovensko – USA 3:12 (kon.)
konec
Německo
1:9 (0:1, 0:2, 0:5, 1:1)
Česko
Neděle 19.06.2011, 18:00Mistrovství světa v inline hokeji IIHF
Partner:
     
    45:46
    Německo právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen se svěřenci Georga Holzmanna radují ze vstřelené branky. Daniel Menge přihrál mimo dosah obránce volnému THOMASI GREILINGEROVI, který jak jinak než o tyčku koriguje na 1:9. Asistence: Daniel Menge, Henrik Hölscher.
     
    37:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    České reprezentaci ani trochu nevadilo, že hrála v oslabení. Pavel Strýček obral o puk chybujícího německého beka a přenechal ho JIŘÍMU POLANSKÉMU. Zkušený útočník hokejového Třince si Owera nádherně vymíchal a přidává další gól! Asistence: Pavel Strýček.
     
    35:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    A ještě jeden gól stihli Češi do přestávky. Karel Rachůnek přesunul útočnou akci na levou stranu přihrávkou LUĎKU BROŽOVI, který si s nastaveným chřtánem německé sítě věděl rady! Asistence: Karel Rachůnek, Martin Vozdecký.
     
    34:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Exhibice na otevřené scéně. VLADIMÍR KAMEŠ se s ničím nepáral a když viděl, že má Ower lehce zastíněný výhled, poslal puk do bližšího horního růžku! Asistence: Karel Rachůnek, Tomáš Mojžíš.
     
    33:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další dělová koule do potápějící se německé bárky. Martin Vozdecký si s pukem zajel až za branku, odkud našel v mezikruží stojícího KARLA RACHŮNKA a ten procpal puk Owerovou výstrojí! Asistence: Martin Vozdecký, Luděk Brož.
     
    32:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Němci sehráli únik dvou proti jednomu naprosto tragicky a snad o pět sekund později jim Češi ukázali, jak se to dělá. Kombinace dua Petr Tenkrát - TOMÁŠ MOJŽÍŠ končí pátým gólem české reprezentace! Asistence: Petr Tenkrát.
     
    29:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to už o čtyři góly. Tomáš Demel posunul do pravého kruhu MARTINU VOZDECKÉMU, který naprosto rutinní střelou k bližší tyčce překonává Thomase Owera, který předtím mimo náš dohled vystřídal Vollmera. Asistence: Tomáš Demel, Luděk Brož.
     
    21:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká reprezentace nám dnes servíruje velmi povedené pochoutky a tohle byla přímo delikatesa! Martin Vozdecký oklamal Vollmera nádhernou stahovačkou, ale prázdnou bránu odmítnul a puk nechal za sebe LUĎKU BROŽOVI. Ten zvyšuje už na 3:0. Asistence: Martin Vozdecký.
     
    14:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nevyužité šance přišly Němce hodně draho, teď už totiž prohrávají o dvě branky. Jochen Vollmer neudržel střelu PAVLA STRÝČKA a brněnský střelec ji snadno dorazil do prázdné branky. Bez asistence.
     
    09:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi jdou zcela po zásluze do vedení. Patrik Šebek nevyzrál na Vollmera z pravé strany, tak sebral vyražený kotouč, objel s ním branku a nabídnul ho PETRU TENKRÁTOVI. Ten v mezikruží nezaváhal a je to 1:0. Asistence: Patrik Šebek.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 46. Greilinger (Menge, Hölscher) - 10. Tenkrát (Šebek), 15. Strýček, 22. Brož (Vozdecký), 30. Vozdecký (Demel, Brož), 33. Mojžíš (Tenkrát), 34. Rachůnek (Vozdecký, Brož), 35. Kameš (Rachůnek, Mojžíš), 36. Brož (Rachůnek, Vozdecký), 38. Polanský (Strýček)


    Německo: Vollmer (Ower) - Duck, Wurm, Hölscher, Seifert - Blank, Lewandowski, Aab, Greilinger, Menge, Wichert, Ortolf, Engel, Rossi.
    Česko: Handl (Jirkův) - Kameš, Mojžíš, Koudelka, Rachůnek, Demel, Strýček, Šebek, Vlček - Tenkrát, Vozdecký, Brož, Polanský, Besser, Čuřík.

    Rozhodčí: Kuloaro (FIN), Erd (RAK)
    bahis siteleri