Austrálie – Velká Británie 1:6 (kon.) | Kanada – Slovinsko 4:6 (kon.) | Maďarsko – Argentina 4:2 (kon.)
Švédsko – Finsko 4:10 (kon.) | Jihoafrická rep. – Rakousko 1:10 (kon.) | Německo – Česko 1:9 (kon.)
Nový Zéland – Chorvatsko 1:7 (kon.) | Slovensko – USA 3:12 (kon.)
konec
Austrálie
1:6 (0:1, 0:2, 0:1, 1:2)
Velká Británie
Neděle 19.06.2011, 13:00Mistrovství světa v inline hokeji IIHF
Partner:
     
    45:39
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    A tato odpověď na australský gól je ta nejlepší! K odraženému puku se dostal MATT VINEY a umístil kotouč přesně k tyči - 1:6! Asistence: Jack Clarkson a Kurt Waller.
     
    42:44
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Jenže i on musí být překonán a ta chvíle přišla právě teď. Přečíslení tři na jednoho Australané vyřešili bravurně a SEAN JONES zakončoval téměř do odkryté branky - 1:5! Asistence: Jamie Bourke.
     
    38:18
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Britové šli opět do nadějného protiútoku, první střelu Wallera brankář Muir ještě vyrazil, ale na dorážeku JACKA CARLSONA již ani on nestačil - 0:5! Asistence: Kurt Waller a Matt Viney.
     
    28:35
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    A další puk se třepotá v austalské síti! Rychlá akce na jejímž konci byl NATHAN FINNEY, který našel skulinku mezi tyčkou a výstrojí brankáře Muira - 0:4! Asistence: John Dolan.
     
    20:14
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Přesilová hra je přece jen využita! Drtivý tlak přetavil ve třetí branku RICHARD WALSH - 0:3! Asistence: Nathan Finney a Kurt Waller.
     
    16:45
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Další rychlá akce Britů je nyní odměněna gólovou tečkou! Přesně na lapačku gólmana Muira zamířil JOHN DOLAN - 0:2. Asistence: Kurt Waller.
     
    03:34
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Při vlastním oslabení všem ujel KURT WALLER, vyzkoušel střelu mezi betony australského brankáře a puk se štěstím skončil v síti - 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 43. Jones (Bourke) - 4. Waller, 17. Dolan (Waller), 21. Walsh (Finney, Waller), 29. Finney (Dolan), 39. Carlson J. (Waller, Viney), 46. Viney (Clarkson J., Waller)


    Austrálie: Muir (Robledodelabarra) - York, Fritchley, Casaceli, Gavin - Collins, Jones, Dunstan, Bourke - McDowell, Cleland, Rozdarz, Nash - O´Sullivan, Brophy
    Velká Británie: Birch (Tanner) - Clarkson D., Waller, Viney, Clarkson J. - Walsh, Finney, Dolan, Hamer - Hendy, Niamatali, Pearman, Hutchinson

    Rozhodčí: Wurtherle (CZE), Virta (FIN)
    bahis siteleri