Nitra – Třinec 1:5 (kon.) | Nitra – Třinec 1:5 (kon.) | Košice – Skalica 3:0 (kon.)
Košice – Skalica 3:0 (kon.) | Trenčín – Zlín 2:1 (kon.)
konec
HK Nitra
1:5 (0:1, 0:3, 1:1)
HC Oceláři Třinec
sk Sobota 13.08.2011, 13:00 • Zimný štadión v Trenčíne • RONA Cup
Partner:
     
    53:58
    Třinec dal gól! Třinec usadený v pásme, spústa prihrávok bez zakončenia, vylúčený Hruška už na ľade, keď RUFER z prvej pod lapačku premenil z blízkosti pred Čiliakom presnú Mičulkovu prihrávku spoza brány.
     
    51:02
    Nitra dala gól!
    HK dáva prvý gól v zápase z hokejky GROŠAFTA, ktorý z horného oblúku pravého kruhu tvrdo a presne namieril do opačnej šibenice, Štefl so zakrytým výhľadom bez šance.
     
    36:56
    Třinec dal gól! 35 sekund potreboval Třinec na využitie ďalšej presilovky, po prihrávkach Hampla a Nedbálka puk na modrú ku kapitánovi Cartellimu, ten tvrdým príklepom z ľavej modrej ponad lačku od žrdky nedal Čiliakovi šancu.
     
    33:40
    Třinec dal gól! Nádherná kombinácia Rufera s Mičulkom v útočnom pásme, rýchlou výmenou puku úplne zmiatli nitrianskych hráčov, RUFEROVI sa otvoril priestor medzi kruhmi, v pohodke s morom času namieril a prekonal Čiliaka síce so šťastím , ale predsa. Strela švihom na to isté miesto, ako pri druhom góle inkasoval Penker, prestrelil golmana pod pazuchou nad vyrážačkou tak, že sa čierna guma pomaličky došmodrlichala snáď 5 cm za bránkovú čiaru.
     
    27:41
    Třinec dal gól! HAMPL naskočivší z trestnej lavice ostal na ľade, prevzal po krátkom pobyte na pravom krídle puk od Ostřížka, sám po strane vošiel do pásma a švihom popod pazuchu nad vyrážačkou prestrelil Penkera.
     
    10:34
    Třinec dal gól! Krásny gól Třinca, tí od úvodu presilovky usadení v pásme, po prvej strele z ľavého kruhu zrazený puk naspäť k Čápovi, ten posunul Maroszovi, ktorý nádherne načasoval prihrávku z ľavého kruhu pred opačnú žrdku BŘEZINOVI, Penker sa nestihol presunúť a Čáp usmernil do poloprázdnej brány.

    Rasťo Ušiak

    Branky a nahrávky: 52. Grošaft (S.Saliji, Chrenko) - 11. Březina (Marosz, Čáp), 28. Hampl (Ostřížek), 34. Rufer (Mičulka), 37. Cartelli (Nedbálek, Hampla), 54. Rufer (Mičulka, Ostřížek)


    HK Nitra: Penker - J.Kováčik, Rais, Arvay, Hruška, Bokroš, Bača - S.Saliji, Chrenko, Čaládi - Ručkay, Uhnák, G.Saliji - Hrnka, Grošaft, Mašlonka - Pichnarčík. Tréner: B.Okuliar
    HC Oceláři Třinec: Štefl - Cartelli, Nedbálek, Pavlík, Čáp, Kania, Roupec, Rangl - Hrňa, Hampl, Orsava - Kapica, Marosz, Březina - Havel, Rufer, Mičulka - Chomič, Briseboise, Ostřížek. Tréner: P.Marek

    Rozhodčí: Lokšík - Kuník, Hatala

    Diváci: 50
    bahis siteleri