Nitra – Třinec 1:5 (kon.) | Nitra – Třinec 1:5 (kon.) | Košice – Skalica 3:0 (kon.)
Košice – Skalica 3:0 (kon.) | Trenčín – Zlín 2:1 (kon.)
konec
HC Košice
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
HK Skalica
sk Sobota 13.08.2011, 16:00RONA Cup
Partner:
     
    55:45
    HC, Vorel, 2 min. hákovanie
     
    45:33
    Košice dali gól!
    Tretí gól v skalickej bráne zaznamenáva výborne hrajúci JENČÍK, keď si ale veľkú pochvalu zaslúži najmä Haščák, ktorý dokázal za bránou v útočnom pásme odobrať puk skalickému obrancovi, nakorčuľoval pred bránu, backhandom posunul pred opačnú žrdku k voľnému Jenčíkovi, ktorý z prvej nezaváhal. Druhá asistencia Vorel.
     
    50:45
    Tutovka tutoviek Skalice, Holovič spoza brány presne pred Hylákom našiel úplne osamoteného Klejnu, ten si sťahovačkou poradil s košickým brankárom, backhandom po ľade ale poslal puk do žrdky.
     
    30:33
    HC, Deyl, 2 min. hákovanie.
     
    27:20
    HK36, Klejna, 2 min.držanie
     
    21:15
    Košice dali gól!
    Rýchly protiútok Košíc, Homér vysunul Bartoša, ten potiahol až do útočného pásma, zadovkou perfektne pripravil pozíciu voľnému HAŠČÁKOVI, ktorý mierne na ľavej strane medzi kruhmi švihom pod vyrážačku zvyšuje na 2-0
     
    13:59
    HC, Biro, 2 min. krosček
     
    10:26
    HC, Tabaček, 2 min.držanie
     
    08:48
    Pekná akcia Skalice, Kutálek vošiel do pásma, zadovka šikmo za seba na Holoviča, ten príklepom tvrdo k opačnej žrdke, ľavý betón Hyláka vystrelil včas.
     
    04:45
    Košice dali gól!
    Krásny gól Košíc, ktorému predchádzala hrubá chyba obrany Skalice, Mlynarovič vzal puk jednému z bekov Skalice na pravom kruhu v útočnom pásme, naľavo presne našiel JENČÍKA, ktorý sťahovačkou do protipohybu poslal Lakosila na ľad a povedľa tela do prázdnej brány skóroval.
     
    03:44
    Prvá tutovka Košíc, Tabaček na modrej útočnej prevzal puk, do nájazdu po pravej strane, naľavo Fabuš, situáciu riešil strelou medzi nohy, Lakosil sklapol nohy včas.

    Rasťo Ušiak

    Branky a nahrávky: 5. Jenčík (Mlynarovič, Deyl), 22. Haščák (Bartoš, Homér), 46. Jenčík (Haščák, Vorel)


    HC Košice: Hylák- Tabaček, Homer, Novák, Deyl, Biro, Huba, M.Grman, Šeda - Fabuš, Zálešák, Bartoš - Haščák, Vorel, M.Nagy - Dravecký, Jenčík, Mlynarovič - Matúš Chovan, Baláž, Jokeľ. Tréner: A.Stavjaňa
    HK Skalica: Lakosil - Gula, Kloz, Vyrubalík, Šmach, Jankovič, Bučka, K.Grman, Magušin - Lušňák, R.Školiak, T.Višňovský - J.Hruška, Obdržálek, Klejna - Kutálek, Holovič (alternujú Lušňák, Školiak a Višňovský) - Štepán, Romančík, Jaborník

    Rozhodčí: Goga

    Diváci: 100
    bahis siteleri