Norwich – Stoke 1:1 (kon.) | Wolverhampton – Fulham 2:0 (kon.) | Bolton – Manchester City 2:3 (kon.)
konec
Bolton Wanderers FC
2:3 (1:2)
Manchester City
Neděle 21.08.2011, 17:00 • Reebok Stadium • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    63
    Bolton vstřelil branku!
    KEVIN DAVIES si skvěle naběhl na centr Petrova z přímého kopu a přesnou hlavičkou k tyči snížil opět na rozdíl jedné branky.
     
    47
    Gól! EDIN DŽEKO! Milner poslal vysoký míč na Dzeka. Bosenský útočník uspěl v souboji z obráncem Boltonu a poslal míč přesně k tyči. City vede již 3:1.
     
    39
    Bolton právě snížil! Na Reebok Stadium padl během dvou minut další gól. Bolton přenesl skvěle míč na levou stranu, odkud Martin Petrov poslal centr do šestnáctky City, který usměrnil střelou z voleje za záda Harta KLASNIC.
     
    37
    Senzační gól! Barry natáhl k nádherné táhle střele, která zapadla přesně do horního rohu brány. Jaaskelainen neměl proti tomuto projektilu šanci. City vede 2:0.
     
    26
    Manchester City právě vstřelil branku! DAVID SILVA vypálil podruhé v zápase zpoza šestnáctky, tentokrát byl ale Jaaskelainen proti jeho střele bezmocný. Silva totiž zamířil neomylně přesně k tyči.

    Tomáš Reiner

    Branky: 39. Klasnic, 63. K. Davies - 26. Silva, 37. Barry, 47. Džeko

    Karty:   44. Muamba (BOL), 44. Davies (BOL), 90+2. Klasnic (BOL)


    Bolton Wanderers FC: Jaaskelainen - Steinsson, Cahill, Knight, Robinson - Eagles, Muamba, Reo-Coker, Petrov - K Davies, Klasnic. Střídající hráči: Bogdan, Alonso, M Davies, Blake, Pratley, Wheater, Blakeman
    Manchester City: Hart, Richards, Kompany, Lescott, Kolarov, Barry, Milner, Y Toure, Silva, Dzeko, Aguero. Střídající hráči: Pantilimon, Zabaleta, Johnson, Savic, Clichy, Tevez, Balotelli
    bahis siteleri