Č. Budějovice – Jablonec 1:5 (kon.) | Hr. Králové – Příbram 0:1 (kon.) | Žižkov – Olomouc 2:2 (kon.)
konec
FK Viktoria Žižkov
2:2 (2:1)
SK Sigma Olomouc
Neděle 28.08.2011, 17:00Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté srovnávají skóre! Radim Kučera poslal do pokutového území přízemní centr, kde bylo snad pět fotbalistů Sigmy a byl to JAN NAVRÁTIL, který technickou střelou přeloboval marně se natahujícího Vaclíka.
     
    41
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Viktoriáni otáčí průběh zápasu! Domácí rozehráli roh na krátko, několikrát si přihráli a nakonec David Kalivoda našel za obranu nabíhajícího KEVINA LAFRANCE, který přízemní ranou z poměrně těžkého úhlu překobal hostujícího gólmana.
     
    28
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Přímý kop z pravé strany rozehrával Nestorovski, jehož levačka přesně našla hlavu nabíhajícího TOMÁŠE PROCHÁZKY, který z blízka nedal Šustrovi žádnou šanci - 1:1.
     
    19
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Jako blesk z čistého nebe přichází gól Olomouce! JAN SCHULMEISTER měl ve středu pole poměrně dost prostoru, takže se nerozpakoval, vypálil z velké dálky a jeho skákavý pokus zapadl k levé tyči Vaclíkovy brány.

    Martin Augustin

    Branky: 28. Procházka, 41. Lafrance - 19. Schulmeister, 57. Navrátil

    Karty:   13. Lafrance (ZIZ), 30. Bořil (ZIZ), 87. Šťastný (ZIZ) - 36. Varadi (OLO)


    FK Viktoria Žižkov: Vaclík - Šťastný, Procházka, Lafrance, Čermák - Súkeník, Kalivoda (66. Folprecht), Nestorovski (90. Bodeček), Schut - Kalod (74. Mach), Bořil
    SK Sigma Olomouc: Šustr - Koutný (77. Janotka), Kučera, Škerle, Vepřek - Navrátil (70. Hořava), Rossi, Bajer - Petr, Varadi (46. Heinz), Schulmeister

    Rozhodčí: Bílek - Peřina, Kocián
    bahis siteleri