Newcastle – Fulham 2:1 (kon.) | Tottenham – Manchester City 1:5 (kon.) | West Brom – Stoke 0:1 (kon.)
Manchester Utd. – Arsenal 8:2 (kon.)
konec
Manchester United
8:2 (3:1)
Arsenal FC
Neděle 28.08.2011, 17:00 • Old Trafford • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Young pálil těsně nad.
     
    90+1
    ASHLEY YOUNG vstřelil druhý nádherný gól! Manchester United - Arsenal 8:2!
     
    84
    Lansbury přišel na hrací plochu místo Walcotta.
     
    84
    Chamakh nahradil Van Persieho.
     
    82
    HATTRICK pro WAYNA ROONEYHO! Rooney uklidil penaltu do pravého dolního rohu a vstřelil sedmý gól United.
     
    81
    Walcott přistrčil v pokutovém území Evru. Howard Webb nařídil penaltu!
     
    78
    Volný přímý kop rozehrál opět Rooney. Tentokrát mířil těsně mimo.
     
    77
    Jenkinson fauloval unikajícího Hernandeze. Uviděl druhou žlutou a následně červenou kartu. V třetím zápase letošního ročníku už byl vyloučen třetí hráč!
     
    74
    ROBIN VAN PERSIE snížil! Jones odhlavičkoval míč k Jenkisonovi, který ho poslal hlavou zpět před bránu United. Na zadní tyči se dostal k míči Van Persie a tvrdou střelou ho uklidil do sítě. De Gea nemohl dělat vůbec nic.
     
    70
    PARK JI-SUNG vstřelil šestý gól! Siru Alexu Fergusonovi vyšlo dokonale střídání. Manchester United vede nad Arsenal už 6:1!
     
    69
    Rooney mohl vstřelit šestý gól, jeho střelu zastavila tyč!
     
    68
    Giggs nahradil Andersona.
     
    68
    Park Ji-Sung nahradil Naniho okamžitě po vstřelení gólu.
     
    67
    Další gól! LUIS NANI! Rooney prostrčil míč mezi nohama Koscielnyho na Naniho, který poté chytře přeloboval Szczesnyho. Další krásný gól.
     
    63
    Djourou fauloval Rooneyho a dostal žlutou kartu
     
    64
    WAYNE ROONEY znovu skóroval! A znovu z volného přímého kopu, kdy mu míč opět zastavil Young. United to vyšlo podruhé a opět dokonale. Rooney se trefil přesně na vzdálenější tyč. Nádherný gól.
     
    62
    Oxlade-Chamberlain nahradil Coquelina.
     
    62
    Obrovská šance! Young vypálil na přední tyč a Sczesny jeho střelu vyrazil. Young poté poslal centr na Naniho, ten ale nedokázal trefit ideálně míč.
     
    59
    Tom Cleverley si narazil míč parádně s Andersonem a dostal se do obrovské šance. Szczesny byl na zemi včas a jeho přízemní střelu chytil. United předvedli velmi pohlednou kombinační akci.
     
    56
    Arshavin unikl na levé straně Jonesovi a dostal se do pokutového území United. Ruský reprezentant poté vystřelil, jeho střela skončila mimo.
     
    54
    Pohotový volej předvedl kapitán Arsenalu Robin van Persie. Jeho střela směřovala přesně k tyči. De Gea předvedl skvělý zákrok a střelu vyrazil na rohový kop.
     
    48
    Manchester United předvedl pohlednou akci, na jejímž konci stál Ashley Young, který zamířil přesně k tyči. Szcezsny byl u ni ale čas a přízemní střelu dokázal vyrazit. Následná dorážka Younga skončila mimo.
     
    45+3
    WALCOTT snížil na 3:1! Arshavin skvěle podržel míč a přiťukl ho Rosickému, který přihrál do běhu na Walcotta. Záložník Arsenal následně překonal De Geau střelou mezi nohama.
     
    39
    Jenkinson viděl žlutou kartu po zákroku na Younga.
     
    41
    WAYNE ROONEY vstřelil nádherný gól!! Rooney rozehrál nakrátko míč s Youngem, který mu ho zastavil a anglický útočník následně zamířil přesně do levého horního rohu. Szczesny si sice na střelu ještě sáhl, nemohl s ní už ale nic udělat. Manchester United vede nad Arsenal 3:0.
     
    38
    Žlutou kartu dostal Ashley Young.
     
    36
    Sir Alex Ferguson sáhl k prvnímu střídání. Javier Hernandez nahradil Dannyho Welbecka.
     
    31
    Arshavin vypálil velmi nebezpečně a De Gea musel předvést další zákrok. K dorážce se mohl dostat Robin van Persie. Brankář United ale míč bezpečně chytil.
     
    29
    ASHLEY YOUNG zvýšil na 2:0!! Traore odhlavičkoval míč pouze k Youngovi. Záložník United si s míčem následně pohrál, hodil si ho na pravačku a poté ho točil nádhernou střelou přesně do horního pravého rohu.
     
    27
    K exekuci penalty se postavil Robin van Persie. Útočník Arsenalu ale nedokázal penaltu proměnit! De Gea předvedl skvělý zákrok.
     
    26
    Evans dostal za zákrok na Walcotta žlutou kartu.
     
    26
    Arsenal bude zahrávat penaltu! Johny Evans fauloval Walcotta.
     
    22
    DANNY WELBECK vsítil gól! Anderson přešel přes Djourou i Koscielnyho a poslal oblouček za obranu Arsenalu na Welbecka, který přeloboval hlavou zblízka Szcezsnyho a poslal United do vedení.
     
    15
    První žlutou kartu utkání viděl Arshavin po faulu na Jonese.
     
    5
    Wayne Rooney vyslal na bránu Arsenalu první střelu, Sczesny byl ale pozorný a jeho střelu chytil.

    Tomáš Reiner

    Branky: 22. Welbeck, 29. Young, 41. Rooney, 64. Rooney, 67. Nani, 70. Park, 82. Rooney (pen.), 90+1. Young - 45+3. Walcott, 74. Van Persie

    Karty:   26. Evans (MAN), 38. Young (MAN) - 15. Arshavin (ARS), 39. Jenkinson (ARS), 63. Djourou (ARS)   77. Jenkinson (ARS)


    Manchester United: De Gea, Smalling, Jones, Evans, Evra, Nani, Cleverley, Anderson, Young, Rooney, Welbeck. Střídající hráči: Lindegaard, Ferdinand, Berbatov, Giggs, Park, Hernandez, Fabio Da Silva
    Arsenal FC: Szczesny, Jenkinson, Djourou, Koscielny, Traore, Ramsey, Coquelin, Rosicky, Walcott, van Persie, Arshavin. Střídající hráči: Fabianski, Oxlade-Chamberlain, Chamakh, Lansbury, Miquel, Ozyakup, Sunu

    Rozhodčí: Howard Webb
    bahis siteleri