Kometa Brno – Olomouc 5:3 (kon.) | HC Kladno – Motor ČB 4:1 (kon.) | Vítkovice – Znojmo 6:3 (kon.)
K. Vary – Mladá Boleslav 3:2 (po s.n.) | Chomutov – Plzeň 5:4 (po s.n.) | Sparta – Pardubice 2:4 (kon.)
Slavia – Jihlava 0:2 (kon.) | Třinec – Zlín 0:0 (odl.) | HC Litvínov – Liberec 4:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:3 (1:1, 2:2, 2:0)
HC Olomouc
Čtvrtek 08.09.2011, 12:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Gólem do prázdné brány pečetí dnešní gólový účet ADAM ZBOŘIL, který dostal přesnou přihrávku do brejku od Káni. Asistence: Jan Káňa.
     
    53:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Olomouc pyká za špatnou rozehrávku ve svém obranném pásmu. Tu totiž za pomocí Adama Zbořila zachytil JAN KÁŇA, který z levého kruhu prostřelil nádhernou střelou k levé tyči gólmana Lukáše. Asistence: Adam Zbořil.
     
    38:52
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc využívá další přesilovou hru a vyrovnává skóre utkání. OLDŘICH HEŽA si sjel z modré čáry a po velkém zmatku před Barusem dokázal zasunout puk do odkryté brány. Asistence: David Škůrek, Marek Sedlář.
     
    34:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Pěkné sólo teď předvedl OLDŘICH HEŽA, ve hře 4 na 4, ošálil dva brněnské obránce, natlačil se před Baruse, kterého střelou mezi betony překonává. Asistence: Jakub Vozdnica.
     
    32:51
    Kometa právě vstřelila branku!
    Dvojka Maša - Novák se opět prosazuje. Po střele Jakuba Nováka se puk odrazil přesně na hůl LIBORA MAŠI, který měl už snadný úkol dorazit puk do odkryté brány. Asistence: Jakub Novák, Jakub Fusek.
     
    30:39
    Kometa právě vstřelila branku!
    Pěkný únik dva na jednoho ted předvedla dvojice Novák - Maša. První jmenovaný přesnou přihrávkou vybídl LIBORA MAŠU k samostatnému úniku, který brněnský útočník proměňje střelou k levé tyči Lukášovy brány. Asistence: Jakub Novák.
     
    10:25
    Kometa právě vstřelila branku!
    Po nahození Dittricha od modré se ve skrumáži před Lukášem nejrychleji zorientoval LUKÁŠ HNILIČKA, který zády ke gólmanovi zasunul puk do branky. Asistence: Jiří Zemánek, Tomáš Dittrich.
     
    08:48
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté proměňují přesilovou hru 5 na 3. Filipa Baruse prostřeluje z mezikruží JAKUB LEHEČKA, který dostal na ledě hodně prostoru od brněnských obránců, domácí gólman si navíc na puk šáhl. Asistence: Jakub Šaur.

    David Nekvinda

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 11. Hnilička (Zemánek, Dittrich), 31. Maša (Novák), 33. Maša (Novák, Fusek), 54. Káňa (Zbořil), 60. Zbořil (Káňa) - 9. Lehečka (Šaur), 35. Heža (Vozdnica), 39. Heža (Škůrek, Sedlář)


    HC Kometa Brno:
    HC Olomouc:
    bahis siteleri