Jihlava – Vítkovice 2:6 (kon.) | Chomutov – Slavia 3:5 (kon.) | PZ Kladno – Sparta 3:7 (kon.)
Hr. Králové – Letňany 2:0 (kon.) | HC Litvínov – K. Vary 1:2 (kon.) | Liberec – Pardubice 1:2 (kon.)
Vsetín – Třinec 3:4 (po s.n.) | Plzeň – HC Kladno 1:3 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 0:0 (17:00)
Písek – Mladá Boleslav 3:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 4:8 (kon.) | Havířov – Olomouc 3:4 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
1:2 (0:1, 1:0, 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 08.09.2011, 16:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Je konec, hosté vítězí pod Ještědem nejtěsnějším možným rozdílem. Sledovali jsme vcelku vyrovnáné klání, po závěrečné siréně se však radují hosté. Zápas rozhodla trefa Jana Veselého ze třetí třetiny. Děkuji za pozornost. (18:02:23)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Puk ve středním pásmu, Pardubice si svůj náskok pohlídají.
     
    59:14
    Skřebský odklouzal na střídačku, domácí to zkouší v šesti!
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí části, Liberec v útočné třetině. Mrázek pálil vysoko nad.
     
    56:49
    Beránek pálil od modré čáry, trefil ovšem padajícího Řezníčka, který obětavě lehl do jeho střely. Pardubický hokejista se těžko zvedá z ledové plochy.
     
    56:24
    Domácí v pěti, Pardubicím se přesilovka nepovedla.
     
    55:17
    Liberečtí mohli při vlastním oslabení vyrovnat! Zacha aktivně napadal soupeřovu rozehrávku, odměnou mu byl získaný kotouč. Ten posléze poslal před brankoviště, úplně volný Belovič ale z bezprostřední blízkosti vypálil pouze do brankáře.
     
    54:24
    Tomáš Havlín dostává menší trest za hákování, Pardubice hrají přesilovku.
     
    54:02
    Bílí Tygři s přibývajícím tlakem zvyšují své útočné úsilí, zatím jsou však trošku bezzubí. Pardubický gólman příliš práce nemá.
     
    53:28
    Filip Pyrochta nyní trošku zoufale pálil již ze středního pásma. Veselý šel do rozkleku, ale s jeho střelou neměl problémy.
     
    52:40
    Hosté poslali puk z vlastní třetiny a odchází střídat, Pálek následně míchá pukem za vlastní klecí a hledá volné spoluhráče.
     
    51:03
    Liberec se snaží o vyrovnání, domácí jsou nastěhování v útočném pásmu. Do větší šance se ovšem zatím nedostali, o puk se bojuje spíše v rozích kluziště.
     
    49:17
    Po jednom ze soubojů u mantinelu zůstal na ledové ploše otřesený Patrik Žilák, zanedlouho se však s bolestivým výrazem ve tváři zvedl a odklouzal na střídačku. V zápase by ale měl pokračovat.
     
    48:22
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Východočeši se podruhé v zápase dostávají do vedení. Po libereckém icingu se hra přesunula do útočného pásma Pardubic. Žemlička vyhrál buly, posunul puk na JANA VESELÉHO, jenž okamžitě střílel. Domácí obrana nestačila na rychlou akci soupeře reagovat. Asistence: Vojtěch Žemlička - 1:2.
     
    48:19
    Delší dobu se nyní bojovalo ve středu hřiště, Tygrům posléze nevyšla rozehrávka - zakázané uvolnění.
     
    47:03
    Žemlička kroužil s kotoučem v útočném pásmu a vzápětí se snažil vybídnout k zakončení volného Moravce. Ten puk před brankovištěm tečoval nechtěně bruslí. Skřebský měl štěstí, kotouč se zastavil o jeho betony.
     
    45:56
    Ofsajd brzdí svižnou útočnou akci Liberce.
     
    45:15
    Na opačné straně ledového oválu se po přiťuknutí Beloviče dostal do šance Havlas, puk ale nedokázal ideálně zvednout. Veselý bez problému zasáhl lapačkou.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 32. Belovič (Zedek, Langhammer) - 12. Veselý J. (Bureš), 49. Veselý J. (Žemlička)


    Bílí Tygři Liberec: Skřebský (Sobotka) - Návrat, Havlín, Erlebach, Mrázek, Kalfiřt, Hrníčko, Zacha, Klíma, Belovič, Beránek, Zedek, Havlas, Škoda, Langhammer, Žďárský, Račický, Procházka, Pyrochta, Suska, Pálek.
    HC Dynamo Pardubice: Veselý M. (Jirout) - Kubín, Divecký, Kalous, Chvojka, Polák, Veselý J., Kysela. Srpek, Žemlička, Susko, Moravec, Žilák, Fridrich, Bureš, Pilný, Petira, Schneider, Havel, Řezníček, Kracík.
    bahis siteleri