Mladá Boleslav – Liberec 1:2 (kon.) | Olomouc – Znojmo 2:3 (po s.n.) | Zlín – Vítkovice 0:0 (12:30)
Plzeň – HC Litvínov 1:7 (kon.) | Jihlava – HC Kladno 1:3 (kon.) | Sparta – Slavia 5:1 (kon.)
Chomutov – K. Vary 2:0 (kon.) | Pardubice – Motor ČB 5:2 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:2 (2:0, 2:1, 1:1)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 10.09.2011, 16:00 • ČEZ Aréna Pardubice. • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    43:59
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A dlouho tam nepobyl, protože Pardubice přesilovku po deseti sekundách proměňují. Ujala se přesná rána JAROSLAVA MOUČKY - 5:2! Asistence: Jan Zdráhal a Ladislav Havlík.
     
    41:55
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Tak že by přece jen ještě komplikace pro domácí celek? Před brankou se z ničeho nic zjevil JAN TRUMMER a prudkou střelou zametl puk pod víko - 4:2! Asistence: Vladimír Zvoník a Josef Klement.
     
    31:47
    Mountfield právě vstřelil branku!
    I hosté se dočkali gólového úspěchu. Z rychlého protiútoku propadla Langhamerovi do branky přízemní střela EDDIEHO TURKA - 4:1! Asistence: Martin Sekera.
     
    26:03
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Překrásná akce Pardubic znamená čtvrtý gól v síti Mountfieldu! Přihrávka zpoza branky přímo na kruhy na hokejku MARKA ČERVENÉHO a přesná střela do růžku. Takový byl scénář čtvrté pardubické trefy - 4:0. Asistence: David Březina a Daniel Vachutka.
     
    20:40
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Ale ani to Mountfieldu nestačí. Čistě vyhraná buly v podání Šťastného na hokejku PETRA VLČKA a přesná dělovka do sítě hostí. Bláha si sice na kotouč sáhl, ale nedokázal ho plně zastavit - 3:0! Asistence: Tomáš Šťastný.
     
    02:53
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Budějovice jsou evidentně otřeseny tempem hry domácí Pojišťovny! Po několika nepříjemných pokusech se ujala rána JANA ŠKVORA – 2:0! Asistence: Michal Křečan.
     
    02:23
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice se ujímaji vedení! Rychlý protiútok dva na jednoho zakončil přesnou střelou do růžku domácí DANIEL VACHUTKA – 1:0! Asistence: David Březina a Ondřej Starý.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 3. Vachutka (Březina, Starý), 3. Škvor (Křečan), 21. Vlček (Šťastný), 27. Červený (Březina , Vachutka), 44. Moučka J. (Zdráhal, Havlík) - 32. Turek (Sekera), 42. Trummer (Zvoník, Klement)


    HC Dynamo Pardubice: Langhamer (Horáček) – Beneš, Zdráhal, Škvor, Červený, Moučka J., Chmelař, Vondráček, Půhoný, Moučka P., Žemlička, Vachutka, Březina, Starý, Křečan, Šťastný, Havlík, Poulíček, Vlček, Hemský, Zrůst
    Banes Motor České Budějovice: Bláha (Příhonský) – Kříž, Štěpán, Klement, Předota, Babka, Seidl, Marek, Vaniš, Sekera, Plášil, Švihálek, Prokop, Turek, Zvoník, Mocik, Svoboda, Kolařík, Rousek, Trummer
    bahis siteleri