Mladá Boleslav – Liberec 1:2 (kon.) | Olomouc – Znojmo 2:3 (po s.n.) | Zlín – Vítkovice 0:0 (12:30)
Plzeň – HC Litvínov 1:7 (kon.) | Jihlava – HC Kladno 1:3 (kon.) | Sparta – Slavia 5:1 (kon.)
Chomutov – K. Vary 2:0 (kon.) | Pardubice – Motor ČB 5:2 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
1:7 (0:1, 0:4, 1:2)
HC Litvínov
Sobota 10.09.2011, 13:30 • ČEZ Aréna, Plzeň • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:33
    Ještě uvidíme jedno vyloučení, litvínovský Václav Čejka (LIT) si u mantinelu pěkně vyšlápl na protihráče a je oceněn dvouminutovým trestem za podražení.
     
    57:16
    Litvínov právě vstřelil branku!
    To se nepodaří každý den. Po přesilovkovém zámku přihrál Mackal PAVLU PÍSAŘÍKOVI a ten se trefil nejprve do levé tyčky Brabcovy klece. Puk pak ale neomylně zapadl do klece a rozjásal hostující střídačku posedmé. Asistence Jiří Mackal, Jan Bittner.
     
    56:16
    Kapitán domácích Petr Mainer (PLZ) dostává menší trest za hákování. Přesilovka pěti proti čtyřem pro Litvínov.
     
    53:57
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Čestný úspěch pro Plzeň! Pejchar zavezl puk do pásma a poslal jej na modrou čáru. Tam kotouč převzal MICHAL ŠPAČEK, jenž trefil přesně mezi betony. Asistence Daniel Pejchar, Tomáš Noga.
     
    52:14
    Ta bude na kratinkou dobu dvojnásobná, přesně na devět sekund. Ke Švarcovi už přisedá Jakub Procházka (LIT), který je vyloučen za hákování.
     
    50:23
    Síly na ledě se srovnají, Marek Švarc (LIT) je vyloučen za zdržování hry. Hraje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    49:37
    Další trest pro indiány, vyloučen je Martin Němec (PLZ) za hákování. Přesilovka pro Severočechy.
     
    40:32
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to je nepříjemné, Brabec si ani nesáhl na puk a inkasuje. Šestý gól Litvínova po nahrávce Švarce střílí kapitán ONDŘEJ JURČÍK. Asistence Marek Švarc.
     
    40:01
    Plzeň střídá gólmany, Patrika Polívku v brance nahradil Daniel Brabec, který si ve třetí třetině odbyde svou extraligovou premiéru za Plzeň.
     
    39:56
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Slavík už je zpátky na střídačce, Litvínov slaví pátou branku. Hostům se podařilo vyšachovat bránící čtveřici, která zapomněla na středu na JANA TRÜBENEKRA, kterého našel krásně Procházka. Nikým neatakovaný litvínovský útočník bez zaváhání trefuje růžek Polívkovy branky. S takovou střelou může gólman jen těžko něco udělat. Asistence Jakub Procházka, Jan Strejček.
     
    38:03
    Jakub Slavík (PLZ) dostává menší trest za hákování. Přesilovka pro chemiky.
     
    37:41
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Když se daří, tak se prostě daří. Litvínov se veze na vlně euforie a Plzeňští jen nevěřícně kroutí hlavami. Střela JANA TRÜBENEKRA přesně zapadla k tyčce. Asistence Jakub Procházka, Jakub Zdeněk.
     
    33:15
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Plzeň si teď vybrala i chvilku smůly. Polívka sám proti přesile soupeřů nezalehl puk dokonale a PAVEL SMOLKA jej našel a napálil do sítě. Asistence Jiří Mackal, Pavel Písařík.
     
    29:57
    Hosté nabízejí Plzni další přesilovku, když Marek Švarc (LIT) je potrestán dvěma minutami za vysokou hůl.
     
    28:55
    Kapitán indiánů Mainer měl na hokejce odpověď, když prošel přes obránce, ale netrefil branku!
     
    28:22
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak teď Plzeň vzadu zcela propadla. Litvínov nikým neatakován kombinoval a je to už o dvě branky. Ondřej Jurčík přihrál k zadnímu mantinelu Marku Švarcovi, ten ještě posunul před branku na JAKUBA ŠRÁMKA, který v klidu a pohodě objel Polívku a po zemi zvyšuje náskok chemiků. Asistence Marek Švarc, Ondřej Jurčík.
     
    24:28
    Nepříjemný kolotoč ve vlastním pásmu řeší Ondřej Hošťálek (PLZ) faulem. Je mu pískáno držení protihráče. První přesilovka dnes pro Litvínov.
     
    22:20
    Trübenenkr trefuje břevno Polívkovy branky!
     
    12:20
    Schleiss z levého kruhu trefuje tyčku!
     
    10:33
    Další vyloučení pro hosty, Martin Kokeš (LIT) je potrestán menším trestem za podražení. Druhá přesilovka krátce po sobě pro indiány.
     
    07:27
    Jakub Zdeněk (LIT) dostává dvouminutový trest za vysokou hůl. Přesilovka pro indiány.
     
    06:15
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Odvážnému štěstí přeje. JAKUB ŠRÁMEK se neohroženě pustil do útočného pásma a Polívkovi puk propadá až za záda. Asistence Jan Bittner.

    Lucie Mužíková

    Branky a nahrávky: 54. Špaček (Pejchar, Noga) - 7. Šrámek (Bittner), 29. Šrámek (Švarc, Jurčík), 34. Smolka (Mackal, Písařík), 38. Trübenekr (Procházka, Zdeněk), 40. Trübenekr (Procházka, Strejček), 41. Jurčík (Švarc), 58. Písařík (Mackal, Bittner)


    HC Škoda Plzeň: Polívka (Brabec) - Houfek, Ruprecht, Tichý, Slavík, Špaček, Varačka, Blumentrit - Němec, Pejchar, Sedláček, Schleiss, Mainer, Váchal, Hošťálek, Baxa, Noga, Pacanda, Pašek, Vizinger.
    HC Litvínov: Nechvátal (Horák) - Čejka, Strejček, Kokeš, Bittner, Kasal, Ejem - Jurčík, Šrámek, Mackal, Zdeněk, Písařík, Procházka, Mamula, Průša, Malec, Trübenekr, Švarc, Smolka.
    bahis siteleri