Žižkov – Teplice 0:1 (kon.) | Hr. Králové – Bohemians 1905 2:0 (kon.) | Příbram – Mladá Boleslav 2:0 (kon.)
konec
FK Viktoria Žižkov
0:1 (0:0)
FK Teplice
Neděle 18.09.2011, 10:15Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    Na Žižkově je pro dnešek dobojováno, místní Viktoria podlehla Teplicím 0:1. V zápase nepříliš záživné úrovně vsítil jedinou branku Aidin Mahmutovič a posílá tím všechny body do Teplic. Gambrinus liga pokračuje hned dnes odpoledne a chybět tak nebudou ani tradiční přenosy na našem webu. Příjemný zbytek třetí zářijové neděle. (12:05:21)
     
    Konec zápasu.
     
    90
    Vondrášek na přední tyči odvrátil Starého centr.
     
    90
    Lafrancův sražený centr končí na horní síti teplické branky, zřejmě poslední standardní situace domácích.
     
    90
    K povinným devadesáti nastavuje sudí Královec další dvě minuty.
     
    89
    Poslední střídání dnešního zápasu, Zoubele střídá Vachouška.
     
    88
    Hosté odmítli obrovskou příležitost k pojištění svého vítězství! Kompletně rozebrali žižkovskou obranu, čehož mohl ke skórování využít Kerič, ač ve střelecké pozici, tak ještě dokázal vylepšit situaci pro zcela osamoceného Sivu, proti jehož ráně se vytáhl skvělým zákrokem brankář Vaclík a dorážku Vondráška za ležícího Vaclíka vykopl metr před brankovou čarou jeden ze žižkovských obránců.
     
    87
    Viktoriáni se snadno ubránili, jelikož na Vachouškův centr si nenaskočil nikdo z jeho spoluhráčů.
     
    86
    Rosa povedenou individuální akcí na levém křídle prošel kolem Bartla a vybojoval rohový kop pro žlutomodré.
     
    85
    Po Starého centru se míč odrážel po hlavách hráčů ve skrumáži před brankou, až se jej povedlo hostům odvrátit zpět ke Starému, na jehož další centr si naskočil Bodeček a hlavou mířil mimo branku.
     
    84
    Rohový kop pro Viktorku, vše co má ruce a nohy kromě Súkenníka a brankáře Vaclíka je už v pokutovém území Teplic.
     
    82
    A další vzrušení před teplickou brankou, kde se Bořil už téměř řítil na brankáře Grigara, když jej v poslední chvíli zastavil výborně načasovaným skluzem Lukáš.
     
    81
    Z protiútoku měli domácí na kopačkách vyrovnáno, ovšem Súkenník z deseti metrů těsně přestřeluje odkrytý horní roh teplické branky.
     
    80
    Čajič přesnou kolmicí vyslal za domácí obranu Keriče, jenž už zcela osamocený pelášil vůči brankáři Grigarovi, když jej zastavil praporek pomezního rozhodčího, ovšem signalizovaný ofsajd byl velmi sporný, dovolím si ze své velmi výhodně pozice s takřka stoprocentní jistotou tvrdit, že se o postavení mimo hru nejednalo.
     
    78
    Změnu v teplické sestavě připravil kouč Petr Rada, odpracováno má pro dnešek střelec dosud jediné branky zápasu Mahmutovič, závěr zápasu odehraje Matej Siva. Domácí příznivci počastovali odcházejícího Mahmutoviče nejedním vulgárním pojmenováním.
     
    77
    Po rohovém kopu Viktorky mířil hlavou nad teplickou branku Procházka.
     
    77
    Závěrečné střídání domácích, do hry vstupuje Bartl místo Kadeřábka.
     
    75
    Mahmutovič se tak dlouho hlásil Keričovi o přihrávku do protiútoku, až se při skutečném provedení zmiňovaného pasu ocitl za žižkovskými obránci a tudíž v ofsajdu. Poté si zřejmě neuvědomil, že už má jednu žlutou kartu a odkopl míč za žižkovskou branku, sudí Královec byl však velmi benevolentní v tomto případě a ponechal situaci bez karetního trestu.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 68. Mahmutovič

    Karty:   51. Vaclík (ZIZ) - 30. Mahmutovič (TEP), 58. Ježdík (TEP)


    FK Viktoria Žižkov: Vaclík - Štastný, Bodeček, Procházka, Starý - Kadeřábek (76. Bartl), Lafrance, Súkenník, Mach - Nestorovski (67. Bořil), Kalod (71. Böhm).
    FK Teplice: Grigar - Ježdík, Smejkal, Lukáš, Rosa - Ljevakovič, Čajič, Stožický (67. Vondrášek), Vachoušek (89. Zoubele) - Mahmutovič (78, Siva), Kerič

    Rozhodčí: Královec - Ubias, Hájek

    Diváci: 3 112
    bahis siteleri