Uničov – Hlučín 1:1 (kon.) | Slovácko B – Hulín 3:1 (kon.) | Brno jun. – HFK Olomouc 1:1 (kon.)
Zlín B – Ostrava B 2:1 (kon.) | Rosice – Kroměříž 6:1 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno jun.
1:1 (0:0)
1. HFK Olomouc
Neděle 18.09.2011, 10:15 • Městský fotbalový stadion na Srbské v Brně • Moravskoslezská fotbalová liga
     
    Dobrou chuť pokud právě obědváte, pro dnešní dopoledne je to vše z brněnského hřiště na Srbské, kolem 16h se dnes podruhé přihlásím z fotbalového klání, tentokrát z Bystrce, kde budeme sledovat boj domácích o čelo tabulky v rámci divize "D". Hostit budou Vrchovinu, tedy mužstvo z Nového Města na Moravě. Budu se těšit, na počtenou. (12:09:02)
     
    Statistiky zápasu: Střely na bránu: 3:5, střely mimo: 4:6, rohy: 4:3, fauly: 12:12.
     
    Skončilo velice zajímavé utkání zřejmě zaslouženou dělbou bodů. Domácí se dostali do vedení krátce po přestávce Hromkem, o pár minut později však vyrovnal hostující Richter. Oba týmy moc chtěly vyhrát, ale utkání skončilo 1:1. Každý si tak rozdělí po bodíku.
     
    Konec zápasu.
     
    90
    Nastavovat se budou dvě minuty.
     
    87
    Sotva Sus nastoupil, tak se hned v jednom souboji zranil. Nyní ho odnášejí na nosítkách a nevypadá to, že už se do hry nevrátí. Brno už nemůže střídat. Proto utkání dohraje pravděpodobně o deseti.
     
    86
    Dnešní utkání sleduje 136 diváků.
     
    85
    Poslední změna v týmu Brna. Odešel kapitán Pernica, který kapitánskou pásku předává Michnovi, na hřiště vyběhl Martin Sus.
     
    83
    ...po něm se hosté ubránili.
     
    82
    Krásná akce Jana Hromka, který si udělal z obránců hostů stojící kužele. Několika kličkami je obalamutil, nastavil si míč na levačku a pohlednou táhlou střelou protáhl Šroma, který konečky prstů vyráží na rohový kop...
     
    78
    Petr Maléř podruhé střídá. Dnes nevýrazného stopera Miroslava Krále nahrazuje Michael Kršák.
     
    75
    Poslední střídání v týmu HFK. Odešel Filipský, na jeho místo jde Petr Čoupek, který brněnské prostředí velice dobře zná. Ješte v nedávné době působil v první lize v dresu Zbrojovky.
     
    71
    První změna v týmu Brna. Odešel Janoščin, přišel Lukáš Matyska.
     
    69
    A další nebezpečí před Hladkého svatyní. Standardku zahrával Dadák, na hlavičku si vyskočil Lukášek a ten trefil pouze místo, kde byl připraven brněnský brankář Hladký.
     
    67
    Oldřich Machala by rád z Brna dovezl výhru a tak posiluje útok. Ze hřiště odešel Čtvrtníček, na plac jde Tögel.
     
    67
    Olomouc najednou ožila, ten vyrovnávací gól ji nakopl a momentálně jsou Hanáci lepší. Snaží se rozhodnout tento zápas.
     
    65
    Na druhé straně rovněž loženka. Autor vyrovnávací branky mohl přidat druhou. Po rohu se k míči dostal Dominik Richter a jen díky obraně, která před ním zasáhla v hodině dvanácté se stav nemění.
     
    63
    Stav se mohl ale rychle změnit. Král našem za obranou hostů zapomenutého Lutonského, který z jasné pozice přestřelil prázdnou bránu. Sám brněnský hráč se ještě teď diví, jak se k němu vůbec míč dostal. Dle toho také to zakončení dopadlo.
     
    57
    HFK právě vstřelil branku!

    Jenže všechny má slova již neplatí. Hosté dokázali za sedm minut vyrovnat. Po pravé straně unikl střídající Korčián, našel ve vápně nabíhajícího DOMINIKA RICHTERA, pro kterého nebyl problém zavěsit do prázdné brány. Brankář Hladký neměl šanci se přesunout k pravé tyči.

    Roman Zajíček

    Branky: 49. Hromek - 57. Richter

    Karty:   37. Bednář (HFK)


    FC Zbrojovka Brno jun.: Hladký - Buchta, Pernica (K) (85. Sus), Hromek, Stehlík, Foukal, Michna, Vávra, Janoščin (71. Matyska), Lutonský, Král (78. Kršák).
    1. HFK Olomouc: Šrom - Kovář, Lukášek, Bednář, Dadák, Filipský (75. Čoupek), Šimáček, Čtvrtníček (67. Tögel), Richter, Svorada (53. Korčián), Kopecký.

    Rozhodčí: Krasula - Duda, Kotík

    Diváci: 136
    bahis siteleri